SÄ hÀr stÀller du in en standardbild i WordPress med hjÀlp av ett plugin

SÄ hÀr stÀller du in en standardbild i WordPress med hjÀlp av ett plugin

Det Ă€r inte lĂ€tt att hitta en perfekt bild för att vara den presenterade bilden för ett blogginlĂ€gg. Komplicerade licensrestriktioner och överanvĂ€nda bilder gör det Ă€nnu svĂ„rare. Om du stĂ€ller in ett tema som anvĂ€nder utvalda bilder och inte har nĂ„got alternativ, vill du inte lĂ€mna ett inlĂ€gg utan en utvald bild, för dĂ„ visar det bara en tom ruta bredvid ditt inlĂ€gg. Ännu viktigare, ibland glömmer du bara att lĂ€gga till en utvald bild. Det hĂ€r kan se riktigt dĂ„ligt ut för dig. Den enklaste lösningen Ă€r att stĂ€lla in en standard reservbild nĂ€r ingen utvald bild hittas. I ett tidigare inlĂ€gg diskuterade vi hur man stĂ€ller in en standard reservbild för dina inlĂ€ggs miniatyrer manuellt. I den hĂ€r artikeln visar du hur du stĂ€ller in en standardbild pĂ„ WordPress med hjĂ€lp av ett plugin (ja, ingen kodning krĂ€vs).

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Standard Featured Image. Efter aktivering lÀgger plugin till ett alternativ under InstÀllningar »Media för att vÀlja en standardbild.

ladda upp en standardbild i MediainstÀllningar

Ladda upp din standardbild med medieuppladdaren och spara instÀllningar. Den hÀr bilden kan vara vilken generisk bild som helst eller kan innehÄlla din webbplatslogotyp som bakgrund. Det Àr allt, nu nÀr ditt tema letar efter en utvald bild och inte hittar en, kommer den att visa standardbilden.