SÄ hÀr stÀller du in och anvÀnder Svara med textmeddelanden pÄ iPhone

Respond with Text on iPhone

Du vet hur det Àr nÀr du fÄr ett telefonsamtal som du vill svara men inte kan. Kanske Àr du i ett möte, kör genom trafiken eller vid en tid. Din iPhone ger dig ett praktiskt sÀtt att svara pÄ den som ringer med ett förskrivet textmeddelande. Funktionen heter Svara med text och hÀr stÀller du in den och anvÀnder den.

StÀll in Svara med textmeddelanden

Manövrering till installationsomrÄdet kan göras i tre enkla steg.

1) Öppna din instĂ€llningar app.

2) BlÀddra ner till och vÀlj Telefon.

3) Knacka Svara med text.

StÀll in Svara med textmeddelanden

TÀnk pÄ de vanligaste meddelandena du vill svara med eller anvÀnd de förslag som du ser om du tycker att de passar. Det finns tre meddelandefack tillgÀngliga för dig. SÄ du kan anvÀnda en eller alla av dem.

Du kan skapa valfritt meddelande och nÀr du har skrivit in dina svar trycker du lÀtt pÄ Telefon högst upp för att gÄ tillbaka till din instÀllningar.

Svara med textmeddelanden

AnvÀnd ditt svar med textmeddelanden

Nu nÀr du fÄr ett samtal kan du snabbt svara med ett av meddelandena som du har stÀllt in med bara tvÄ tryckningar.

1) NÀr samtalet kommer in trycker du lÀtt pÄ Meddelande.

2) Svaren du skapade visas lÀngst ner. Tryck helt enkelt pÄ den du vill skicka och den Àr pÄ vÀg direkt till din uppringare.

Svara med text för att ringa

Packar upp den

Detta Ă€r en bekvĂ€m funktion för de samtal du kommer dit du vill svara utan att helt enkelt avvisa det eller lĂ„ta det gĂ„ till din röstbrevlĂ„da. Är det en funktion som du tycker Ă€r till hjĂ€lp i vissa situationer? LĂ„t oss veta!

Du kan ocksÄ kolla in nÄgra av vÄra andra iPhone-handledning som hur du anvÀnder funktionen Stör ej vid sÀnggÄendet eller hur du aktiverar tysta meddelanden.