SÄ hÀr visar du GPS-koordinaterna för foton pÄ iPhone

iPhone photo with geolocation

Vill du fÄ GPS-koordinaterna för foton pÄ din iPhone? SÄ lÀnge du aktiverade platsinstÀllningen för din kameraapp Àr det enkelt att titta pÄ dessa longitud- och latitudpunkter med en gratis app.

Efter att ha provat nÄgra av dessa gratis appar för visning av metadata, kommer den hÀr guiden att visa dig hur du visar GPS-koordinaterna för iPhone-foton med nÄgra av dem.

Gratis appar för visning av GPS-metadata

Om du söker i App Store efter verktyg för att ge dig GPS-koordinater för foton, vill du se mer Àn tillrÀckligt med alternativ. HÀr Àr bara nÄgra av de appar som vi testade.

Var och en av dessa appar fungerar bra och ger metadata för foton du öppnar i appen. Och att fÄ GPS-koordinater för ett foto kan inte vara enklare.

Exif-metadata

Exif-metadata utvecklades av iDB för att erbjuda flera metadata-relaterade funktioner till dina iPhone- och iPad-foton. NÀr du öppnar Exif Metadata kan du vÀlja ett foto eller begrÀnsa din sökning till specifika album.

Du fÄr grundlÀggande metadata i förhandsgranskningen och du kommer ocksÄ att se alla data med GPS-koordinaterna tillsammans med en kartvy. I appens instÀllningar kan du Àndra formatet för hur GPS-koordinater visas mellan decimalgrader, grader, decimalminuter och grader, minuter, sekunder. Appen visar ocksÄ höjd i fot eller meter.

Visa geolokaliseringsdata frÄn iPhone-foton

Exif Viewer

Exif Viewer gör det ocksĂ„ enkelt att se GPS-koordinaterna. Knacka Öppen lĂ€ngst ned för att hitta ditt foto.

NÀr du vÀljer det foto du vill se omedelbart metadata inklusive GPS-koordinater, latitud- och longitudreferenser, höjd, riktning och mer nÀr du blÀddrar igenom data.

Exif Viewer GPS koordinerar iPhone

Koredoko

Koredoko Àr ytterligare en app som du kan anvÀnda för att enkelt se GPS-koordinaterna. Tryck pÄ knapp med tre rader lÀngst ned till vÀnster för att komma Ät dina album och vÀlja ditt foto.

Du kan se nÀr du blÀddrar igenom dina bilder att foton med dessa koordinater visar dem i förhandsgranskningen. Och om du trycker pÄ ett foto ser du samma koordinater med fotot pÄ en karta.

Koredoko GPS koordinerar iPhone

Packar upp den

Att fÄ GPS-koordinaterna för foton pÄ iPhone Àr enkelt, snabbt och gratis om du anvÀnder en av dessa fantastiska appar. Det finns gott om andra appar för visning av metadata som du kan prova frÄn App Store, men om du fÄr dessa koordinater Àr ditt huvudsyfte, kan du Ästadkomma det utan kostnad.

Har du ett favoritverktyg för att fĂ€sta GPS-koordinaterna för foton pĂ„ din iPhone? Dela din rekommendation med oss ​​i kommentarerna nedan!