SÄ hÀr visar du Instagram-foton i WordPress Sidebar Widget

Instagram

Instagram Àr en cool bilddelningsapp som lÄter dig tillÀmpa digitala filter pÄ dina bilder. MÄnga anvÀnder det för att dela sina bilder med familj och vÀnner. Fler och fler företag har börjat anvÀnda Instagram tillsammans med Pinterest för att dela sina foton med sina anvÀndare. Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare hur man lÀgger till sina Instagram-foton pÄ WordPress? I WordPress 3.5 lades inbyggt oEmbed-stöd för Instagram till i kÀrnan. Det betyder att du bara kan kopiera och klistra in webbadressen till en Instagram-fotosida, och den bÀddar automatiskt in bilden pÄ din WordPress eller sida. Men tÀnk om du vill lÀgga till en Instagram-widget i ditt WordPress-sidofÀlt? I den hÀr artikeln visar vi dig hur du visar Instagram-foton i din WordPress-sidofÀltwidget.

StÀlla in Simply Instagram

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera Simply Instagram-plugin. Efter aktivering kommer plugin-programmet att visa dig ett meddelande dÀr du ber dig att auktorisera Simply Instagram-plugin-Ätkomst till ditt Instagram-konto. Klicka pÄ auktorisera lÀnken.

Auktorisera helt enkelt Instagram för att komma Ät ditt instagramkonto

PÄ nÀsta skÀrm ser du en inloggningsknapp bredvid Instagram-logotypen. Klicka pÄ inloggningsknappen för att ta dig till Instagram-webbplatsen dÀr du kan ange ditt anvÀndarnamn och lösenord för att ge Simply Instagram Ätkomst till ditt konto.

Auktorisera helt enkelt Instagram

Efter auktoriseringen omdirigeras du tillbaka till instÀllningssidan för Simply Instagram pÄ din WordPress-webbplats.

AnvÀnda helt enkelt Instagram

Att anvÀnda helt enkelt Instagram Àr ganska enkelt. Plugin kommer med fyra inbyggda widgets som du kan dra och slÀppa till ditt WordPress sidofÀlt eller widgetomrÄden.

Instagram-widgets för ditt WordPress-sidofÀlt

Senaste mediawidget AnvÀndarinformation Widget Senaste flödeswidget För nÀrvarande populÀr widget

Varje widget Àr utrustad med sina egna konfigurationsalternativ.

Konfigurationsalternativ för instagram-widgets

Helt enkelt kommer Instagram med kortkodsstöd sÄ att du kan dela dina Instagram-foton i WordPress-inlÀgg eller sidor i ett galleristilformat. GÄ till InstÀllningar »Helt enkelt Instagram för att hitta en kortkodsgenerator.

Kortkodgenerator för Simply Instagram-plugin

Konfigurera helt enkelt Instagram

Helt enkelt instagram ger dig ocksÄ möjlighet att konfigurera utseendet och kÀnslan av Instagram-foton pÄ din webbplats. PÄ instÀllningssidan kan du stÀlla in kortkodens konfigurationsalternativ. Kom ihÄg att dessa alternativ bara Àr för foton som visas med kortkod. Instagram-widgets har sina egna alternativ som kan konfigureras frÄn widgetpanelen.

InstÀllningar för Instagram-kortkod

För att visa dina Instagram-foton kommer Simply Instagram packat med ett jQuery-ljusruta-plugin som heter prettyPhoto. Den anvÀnds för att visa dina Instagram-foton i bildspel i helskÀrm. Du kan ocksÄ justera de vackra Fotoalternativen frÄn instÀllningssidan.

PrettyPhoto jQuery lightbox-instÀllningar för plugin för helt enkelt instagram

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till Instagram-foton i din WordPress-sidofÀltwidget. AnvÀnder du Instagram för ditt företag? Visar du dina Instagram-foton pÄ din WordPress-webbplats? LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.