Saker Apple bör göra för att göra Apple TV till en solid spelkonsol, enligt utvecklare

Saker Apple bör göra för att göra Apple TV till en solid spelkonsol, enligt utvecklare

Förra veckan drog Apple TV-versionen av Minecraft frĂ„n marknaden pĂ„ grund av lĂ„g anvĂ€ndning. Strax efter slutade folket kl Ars Technica började frĂ„ga individer i spelgemenskapen vad Apple skulle göra för att göra sin “hobby” -enhet mer tilltalande för spelare. Svaren var intressanta.

Det har gÄtt tre Är sedan Apple introducerade fjÀrde generationen Apple TV och nÀstan ett Är sedan Apple TV 4K tillkom. BÄda modellerna har en Apple TV App Store dÀr du kan ladda ner appar, spel och mer.

Sedan dess har vi hört massor av rykten om Apples vÀxande intresse för att bli en spelare inom TV-streaming. Vi har hört mycket mindre om vart företaget vill ta Apple TV-spel.

Vad kan göras?

MĂ„nga av de utvecklare som Ars Technica ifrĂ„gasatte har nĂ€mnt den sĂ„ kallade “controllerfrĂ„gan”. Till skillnad frĂ„n sanna konsoler levereras inte Apple TV med en spelkontroll. Dessutom finns det ingen egen spelkontroll tillgĂ€nglig att köpa separat. Tredjepartsstyrenheter Ă€r dock tillgĂ€ngliga.

Vissa tycker att Apple borde leverera en fullfjÀdrad kontroller med varje Apple TV som sÀljs för att bÀttre marknadsföra enheten.

Andra förslag

Utvecklare föreslÄr ocksÄ att Apple TV-spelpaket ocksÄ Àr nödvÀndiga. Dessa kan inkludera spelkontroller plus extrafunktioner som gratisspel. Det finns ocksÄ förslaget Apple skulle vara klokt att erbjuda bÀttre hÄrdvara med dessa buntar.

MÄnga tycker ocksÄ att Cupertino borde göra ett bÀttre jobb med curation. En del av detta kan inkludera bÀttre kommunikation mellan Apple och dess TV-spelutvecklare.

Ars Technica förklarar, ”Utvecklare som stöder Apple TV kanske hoppas kunna skapa större förtrogenhet med de mĂ€nniskor som fattar dessa beslut för iOS. MĂ„nga av de framgĂ„ngsrika iOS-utvecklarna jag har lĂ€rt kĂ€nna genom Ă„ren har citerat privatlivets betydelse för deras framgĂ„ng privat. ”

Denna kommunikation kunde förbÀttras ytterligare om Apple deltog i spelutstÀllningar och konferenser. PÄ det sÀttet kan det bÀttre marknadsföra Apple TV som en spelplattform.

Att erbjuda bÀttre stöd för Game Center pÄ flera plattformar nÀmndes ocksÄ.

Vissa tror ocksÄ att Apple kan göra det lÀttare för utvecklare att ta med iOS-titlar till tvOS. Utvecklare Àr hoppfulla att saker redan rör sig i den hÀr riktningen tack vare Project Marzipan, som gör det möjligt för utvecklare att föra iOS-appar till macOS.

Slutligen noterar andra att ett partnerskap kan vara nödvÀndigt med ett företag som Sega eller Nintendo för att driva Apple TV till en ny nivÄ för spel.

Slutsats

De tvÄ sista Apple TV-modellerna var ett steg i rÀtt riktning. TyvÀrr, sedan dess har det varit lite rörelse för att göra vardagsrumsenheten bÀttre, sÀrskilt pÄ spelfronten.

Ett företag som Apple har resurser för att skapa en mycket framgÄngsrik spelkonsol. För att göra det bör det flytta spel till en separat enhet och försöka skapa nÀsta Nintendo Switch. Annars kan det vara bÀttre att hÄlla sig till underhÄllning pÄ Apple TV och döda spel.

Vad tycker du ska göras med Apple TV och spel? LÄt oss veta nedan.