Samsung-annonser hÄnar iPhone X: s brist pÄ en penna, beröm Not 9: s kraft trots lÄngsammare marker

Samsung-annonser hÄnar iPhone X: s brist pÄ en penna, beröm Not 9: s kraft trots lÄngsammare marker

Samsung avslöjade igĂ„r not 9 och vilket bĂ€ttre sĂ€tt att driva den nya enheten till allmĂ€nhetens medvetande Ă€n ett par anti-iPhone-videor som en del av sin senaste “geniala” kampanj?

TillgĂ€ngliga via Samsungs officiella YouTube-kanal, de 30 sekunders platserna, med titeln “Power” och “Pen”, visar en falsk Apple Store och en fĂ„nig anstĂ€lld, Pat, som inte har rĂ€tt svar pĂ„ kundernas frĂ„gor.

“Kraft”

I “Power” utropar en kund not 9 “riktigt kraftfull”, som Pat svarar med att sĂ€ga, “Vet du vad jag tycker Ă€r riktigt kraftfullt? Att kunna lĂ„sa upp din telefon med ditt ansikte! ”

Oförbluffad berÀttar kunden för Pat att den nya anteckningen har samma funktion.

Pat, naturligtvis, bryr sig inte om att nÀmna att Samsungs iris-skanner Àr vÀrdelös eftersom den fungerar med tvÄdimensionella bitmappsbilder och lÀtt kan förbikopplas. iPhone X Àr fortfarande den enda smarttelefonen pÄ marknaden som har ett infrarött kamerasystem som projicerar 30000 osynliga prickar frÄn en anvÀndares ansikte för att kÀnna igen mönster i 3D-rymden.

“Är X kraftfullare Ă€n Galaxy Crown? Uh-uh, skriver Samsung.

NĂ€r Pat sĂ€ger att OS 12 ger grupp FaceTime med upp till 32 personer samtidigt, svarar kunden genom att frĂ„ga “Varför skulle jag nĂ„gonsin vilja göra det?”

VÀnta, vad sÀger riktmÀrkena?

Fakta: den nya anteckningen Àr lÄngsammare Àn iPhone X nÀr det gÀller bÄde verkliga prestanda och syntetiska riktmÀrken. I sjÀlva verket lyckas den nÀstan ett Är gamla iPhone X med sitt Apple-designade A11 Bionic-chip fortfarande lÀmna den senaste Samsung-flaggskeppssmartphonen i dammet, inte bara nÀr det gÀller Geekbench-poÀng utan ocksÄ mÄnga andra riktmÀrken.

Toms guide körde flera riktmÀrken med en not 9 med sin octa-core Snapdragon 845-processor och 6 GB RAM mot en iPhone X med Apples A11 Bionic-chip och 4 GB RAM. Apples smartphone övertrÀffade konsekvent den nya anteckningen och alla andra enheter i de flesta jÀmförelsetester.

SÄ nej, Not 9 Àr inte kraftfullare eller snabbare Àn iPhone X.

“Penna”

I den hĂ€r videon frĂ„gar en kund om skillnaden mellan Sammys nya Bluetooth-penna och Apple Pencil, som Pat svarar med att förklara att Apple Pencil bara fungerar pĂ„ iPad. ”Okej, sĂ„ vad kan jag anvĂ€nda pĂ„ min telefon?” FrĂ„gar kunden. “Uh … ditt finger?” svarar geni.

Titta pÄ videon direkt nedan.

”Kommer X med en penna som anteckningen? Nej, ”lĂ€ser videobeskrivningen.

Vi Àr alla helt medvetna om att Steve Jobs hade en motvilja mot pennor.

Vid den ursprungliga iPhone-introduktionen varnade den sena Apples VD deltagarna om att “de blĂ„ste den” om du ser en penna. Men det hĂ€r Ă€r inte Steve Jobs Apple lĂ€ngre, det Ă€r Tim Cooks, och Samsung bör vara medveten om att denna typ av reklam Ă€r kortvarig eftersom en iPhone med Apple Pencil-stöd uppenbarligen lanseras nĂ€sta Ă„r.

Samsung har nu kört nio ”geniala” annonser totalt. Det Ă€r dock oklart om de nya reklamfilmerna kommer att visas pĂ„ tv. Om du antar att du har tittat pĂ„ de videor jag har inbĂ€ddat i den hĂ€r artikeln, berĂ€tta för oss vad du tycker i kommentarsektionen nedan.