Samsungs anti-Apple-annons visar iPhone X: s LTE-hastigheter, förlöjligar Apple Store & amp; Geni bar

 Samsungs anti-Apple-annons visar iPhone X: s LTE-hastigheter, förlöjligar Apple Store & amp;  Geni bar

Samsungs anti-Apple-reklamkampanj fortsÀtter nÀr företaget gör ytterligare ett försök för att lyfta fram skillnaden mellan iPhone X och Galaxy S9, den hÀr gÄngen i LTE-hastigheter, samtidigt som det förlöjligar konceptet Genius Bar som Apple framgÄngsrikt banat vÀg för med sina butiker.

Med titeln “Ingenius: Speed”, den 30-sekundersvideo som publicerades pĂ„ Samsungs officiella YouTube-kanal igĂ„r uppmanar tittarna att uppgradera till sin flaggskepp Galaxy S9-telefon för att uppleva snabbare LTE-hastigheter. Videon visar en blivande kund i en Apple Store som frĂ„gar en Genius Bar-anstĂ€lld om skillnaden i LTE-hastigheter mellan iPhone X och Galaxy S9.

NÀr hon kommenterar att iPhone Xs LTE-nedladdningshastigheter inte Àr snabbare Àn Galaxy S9, som den anstÀllde inte har nÄgot svar pÄ. Och nÀr hon sÀger att Apples enhet skulle vara en framtidens smartphone, rullar Genius Bar-killen bara med ögonen.

Galaxy S9 stöder LTE Cat.18 medan iPhone X maxar ut pÄ LTE Cat. 12.

Medan LTE Cat. 12 stöder nedladdningshastigheter pĂ„ upp till 600 Mbit / s, LTE Cat. 18 fördubblar nedladdningshastigheten till 1200 Mbit / s. Apples LTE-modemchips med dubbla kĂ€llor frĂ„n bĂ„de Qualcomm och Intel. Eftersom Qualcomms chip i de senaste iPhones Ă€r kompatibelt med gigabit LTE-teknik som LTE-U, LAA och 4 × 4 MIMO Ă€n Intels modem, sĂ„ begrĂ€nsar Apple medvetet Qualcomms chip för att sĂ€kerstĂ€lla ”funktionsparitet” mellan de olika modellerna.

2018 iPhones förvÀntas ha snabbare LTE-hastigheter tack vare en uppgraderad antenndesign och Intels nya modemchips.

Det Àr en trevlig fÀrdig annons som fortsÀtter med Samsungs praxis att basa Apple, iPhone och Apple Stores för att fÄ sina Galaxy-enheter att se bra ut, men vi klagar inte eftersom reklam mot din rival Àr en acceptabel form av reklam Àven om vi kanske inte gillar det mycket.

Tankar?