Samsungs Galaxy Home-högtalare tÀvlar mot Apples HomePod

Samsungs Galaxy Home-högtalare tÀvlar mot Apples HomePod

Det finns en ny smart högtalarsats som kommer i Är, och som Apple HomePod kommer den att sÀljas i den övre Ànden av den framvÀxande smarta hemmamarknaden. Galaxy Home-högtalaren Àr den första som inkluderar Samsungs Bixby röstassistent; det tillkÀnnagavs tidigare idag tillsammans med Note 9-smarttelefonen och Galaxy Watch.

Med ett pris som ska tillkÀnnages i november sitter Samsung Galaxy Home-högtalaren pÄ tre metallben och Àr omgiven av svart tyg. PÄ enhetens platta topp hittar du en kontrollpanel med knappar för att Àndra volym och hoppa över spÄr. Inuti högtalaren finns sex högtalare och en subwoofer. Det finns ocksÄ Ätta fjÀrrfÀltmikrofoner som anvÀnds för att upptÀcka röstutgÄng.

Att sĂ€ga “Hej, Bixby” styr högtalaren, Ă€ven om Samsung mest har varit mamma pĂ„ vilka typer av saker du kan göra och kommunicerar med röstassistenten utöver att spela musik. Det tillkĂ€nnagav dock att Bixby skulle fungera kanske som det gör pĂ„ andra Samsung-enheter som Note 9 och Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus.

Det blir intressant att se hur mycket Samsung tar ut för Galaxy Home-högtalaren. Företaget har lovat att den nya produkten kommer att konkurrera direkt med $ 350 HomePod, snarare Àn de billigare smarta högtalarna frÄn Amazon och Google. Jag skulle inte bli förvÄnad över att se Samsung underskrida Apple med $ 50.

Not 9 och Galaxy Watch kommer pÄ marknaden den 24 augusti, vilket Àr ungefÀr en mÄnad innan Apples sannolikt kommer att slÀppa Ärets iPhones och Apple Watch.

Vi vet snart nog. Galaxy Home-högtalaren förvÀntas lanseras innan slutet av semestersÀsongen.