Satechi tillkÀnnager trÄdbundna och trÄdlösa tangentbord i aluminium med numeriskt tangentbord

Satechi tillkÀnnager trÄdbundna och trÄdlösa tangentbord i aluminium med numeriskt tangentbord

PÄ torsdagen introducerade Satechi helt nya trÄdbundna och trÄdlösa tangentbord av aluminium som Àr utformade för iMac-datorer och andra enheter. Var och en har förbÀttrade saxbrytartangenter med en utökad tangentbordslayout.

Tangentborden finns i flera fÀrger, inklusive silver, rymdgrÄ, guld och rosaguld, och har intuitiva snabbtangenter för macOS-funktion. Med dessa kan du pausa / spela upp media, byta applikation, justera ljusstyrka och mer. Med den trÄdlösa versionen kan du ansluta upp till tre Bluetooth-enheter. För att vÀxla mellan att skriva pÄ en surfplatta, smartphone eller stationÀr dator, trycker du helt enkelt pÄ Bluetooth-knappen som tilldelats den specifika enheten.

Det trÄdlösa tangentbordet har ocksÄ en inbyggd uppladdningsbar USB-C-port för lÄngvarig batteritid pÄ upp till 80 timmar mellan laddningarna.

För den trĂ„dbundna lösningen erbjuder Satechi en USB-A-kabel. NĂ€r tangentbordet Ă€r anslutet till din macOS-enhet för första gĂ„ngen ser du instruktionerna pĂ„ skĂ€rmen i fönstret “TangentbordsinstĂ€llningsassistent” för att komma igĂ„ng.

Priset till 79,99 $ respektive 59,99 $ Satechi Bluetooth Bluetooth-tangentbord och USB-kabelanslutet aluminium finns för förbestÀllning via Satechi.net och Amazon.com.

Dessa tangentbord börjar levereras före slutet av september.