Saurik uppdaterar Cydia Impactor för att ta itu med .ipa-uppackningsproblem i Windows

Cydia Impactor och ReProvision pÄstÄs fungera igen för vissa anvÀndare

Saurik (Jay Freeman) utfÀrdade Ànnu en uppdatering för Cydia Impactor-sidoladdningsverktyget pÄ tisdag, vilket tog upp till version 0.9.50. Det Àr den tredje uppdateringen för verktyget som slÀpptes denna vecka.

Cydia Impactor 0.9.50 fixar ett fel som skulle förhindra att .ipa packas upp pÄ Windows-baserade plattformar. Med det sagt, om du anvÀnder Windows och har problem med jailbreaking med unc0ver, kanske du vill ta den hÀr uppdateringen.

Windows Àr verkligen mÄlgruppen för just den hÀr Cydia Impactor-uppdateringen, men den Àr ocksÄ tillgÀnglig för macOS och Linux-baserade maskiner. Som sagt, rekommenderar vi att alla tar tag i uppdateringen för att sÀkerstÀlla att de har de senaste förbÀttringarna.

Om du inte redan har uppgraderat Cydia Impactor kan du göra det genom att starta appen. En popup som den ovan ska visas och uppmanar dig att installera den nya uppdateringen. Om det inte gör det, eller om du inte har laddat ner Cydia Impactor Àn, kan du ta den senaste versionen frÄn Sauriks webbplats.

Har uppdateringen av Cydia Impactor pÄ tisdag fixat nÄgra jailbreaking-problem Ät dig? Dela i kommentarfÀltet nedan.