Saurik uppdaterar Cydia Impactor med buggfixar och förbÀttringar

Cydia Impactor och ReProvision pÄstÄs fungera igen för vissa anvÀndare

Cydia Impactor Àr ett verktyg som skapats av Saurik (Jay Freeman) för sidladdning av appar pÄ din iPhone eller iPad; det anvÀnds vanligtvis av semi-untethered jailbreak-lösningar för att installera appen som hackar din enhet.

Med det sagt Àr det ingen överraskning att vi ser uppdateringar för verktyget efter lanseringen av unc0ver-jailbreak-verktyget för iOS 11.0-11.4 beta 3. Saurik slÀppte tyst tvÄ uppdateringar för Cydia Impactor vid tvÄ olika tillfÀllen under helgen med buggfixar och prestanda förbÀttringar.

I den första uppdateringen, dubbad version 0.9.48, fick Cydia Impactor en patch som omfattar utnyttjande av flervÀgsrÀttigheter som anvÀnds av jailbreak-verktyget unc0ver. Vissa anvÀndare hade problem med att fÄ exploateringen att fungera korrekt; dock bör den senaste Cydia Impactor-uppdateringen, ihopkopplad med unc0ver RC6, lösa detta problem.

I den andra uppdateringen, dubbad version 0.9.49, behandlar Saurik ett problem som skulle förhindra att Cydia Impactor startar pÄ Windows-baserade maskiner. Som sagt, den senaste versionen fungerar nu sömlöst pÄ alla kompatibla operativsystem, inklusive macOS, Windows och Linux.

Om du inte redan har laddat ner Cydia Impactor-uppdateringen bör du se uppmaningen som visas ovan nÀsta gÄng du startar appen. Om du av nÄgon anledning inte gör det, eller om du inte har laddat ner Cydia Impactor-verktyget Àn, kan du ladda ner den senaste versionen frÄn Sauriks webbplats.

Har du laddat ner den senaste versionen av Cydia Impactor Àn? Dela i kommentarerna.