Saurik uppdaterar Cydia Impactor med stöd för iOS 12

Saurik uppdaterar Cydia Impactor med stöd för iOS 12

Apple slÀppte precis iOS 12 pÄ mÄndag, sÄ det borde inte komma sÄ mycket av en överraskning att det inte finns en offentlig jailbreak-lösning tillgÀnglig för den just nu.

Men det har inte hindrat Cydia-skaparen Jay Freeman (Saurik) frÄn att slÀppa en uppdatering för sidoladdningsverktyget Cydia Impactor med officiellt iOS 12-stöd. NÀr detta skrivs Àr den senaste versionen av verktyget 0.9.46.

Cydia Impactor anvĂ€nds vanligtvis av semi-untethered jailbreak-lösningar för att sido-ladda appen som hackar din telefon. CoolStar’s Electra jailbreak och Luca Todesco’s Yalu jailbreak Ă€r bara tvĂ„ exempel pĂ„ verktyg som anvĂ€nder Cydia Impactor, men de Ă€r inte de enda.

Freemans snabba svar pÄ iOS 12-utgÄvan vÀcker nÄgra ögonbryn, sÀrskilt med tanke pÄ hans frÄnvaro under iOS 11-jailbreak-scenen. Man kan bara spekulera i att han vill ha sin plattform lÀtt tillgÀnglig om nÄgon jailbreak-verktygsutvecklare Àr redo att arbeta med ett nytt jailbreak.

Befintliga Cydia Impactor-anvÀndare kommer att se uppmaningen ovan om uppdatering omedelbart efter att appen har startats pÄ sin dator. Om du av nÄgon anledning inte gör det, eller om du inte har laddat ner Cydia Impactor-verktyget Àn, kan du ladda ner den senaste versionen frÄn Sauriks webbplats.

Bara för att upprepa att det inte finns nÄgon offentlig jailbreak tillgÀnglig för iOS 12 i skrivande stund. sÀkerhetsforskare med Ali Security drev dock nyligen bort det som man tror Àr det första videobeviset för en iOS 12-jailbreak hittills, vilket tyder pÄ att det verkligen Àr möjligt att jailbreaka Apples senaste firmware.

Har du laddat ner den senaste versionen av Cydia Impactor Àn? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.