Segway-Ninebot presenterar sina nya 4 elektriska skotrar som tillfredsstÀller kunder i alla Äldrar (foton)

Segway-Ninebot presenterar sina nya 4 elektriska skotrar som tillfredsstÀller kunder i alla Äldrar (foton)

Segway-Ninebot, det kÀnda varumÀrket som har utmÀrkt sig inom den alternativa mikromobilitetssektorn, presenterade nyligen sina senaste innovationer designade för anvÀndare i alla Äldrar och stilar. I synnerhet Àr de nya modellerna av elektriska skotrar som kommer att lÀggas till i portföljen: LUFT T15, MAX G30LE, ZING E8 red E10

LUFT T15

Designad för att vara den mest elektriska skoter kompakt och lÀtt nÀrvarande pÄ marknaden idag Àr AIR T15 den perfekta följeslagaren för dina stadsrÀder. Den futuristiska designen Àr helt förnyad, frÄn instrumentbrÀdan med en större LED-skÀrm för enklare datakonsultation, till batteriet placerat pÄ fotbrÀdan och de eleganta LED-lamporna. Med en singel laddningscykel (cirka 4 timmar), har skoter en rÀckvidd pÄ cirka 12 km och en maximal hastighet pÄ 20 km / h Àven pÄ den mest utmanande terrÀngen.

Förutom att vara utrustad med IPX4-certifiering Han föddes i Intelligent batterihanteringssystem (BMS) erbjudanden fyra körlÀgen, som enkelt kan Àndras med en enkel touch pÄ bakskÀrmen. Den senare har mÄnga funktioner: till exempel anvÀnds den för att sÀtta pÄ och stÀnga av fordonet och Àndra körlÀgen.

MAX G30LE

FrÄn den tidigare modellen Àrver MAX G30 lÀmpligheten för lÄnga strÀckor. I sjÀlva verket var den gjord för resa lÄnga strÀckor upp till 40 km / h med en toppfart pÄ 25 km och den hÀr nya modellen har en dubbelbromssystem för att erbjuda mer sÀkerhet och stabilitet. Dessutom ökas mediets motstÄnd med dess egendom vattentÀt, förutom den kraftfulla motorn som kan klÀttra uppför backar upp till 20%.

ZING E8 och ZING E10

Vi kommer nu att beskriva de tvÄ tÀnkta modellerna för mindre anvÀndare, som har liknande tekniska egenskaper emellan dem men som skiljer sig beroende pÄ ÄldersmÄlet för vilket de utformades. ZING E8 designades med utgÄngspunkt frÄn behoven hos barn mellan 6 och 12 Är och vÀger 7,9 kg, medan ZING E10 den Àr designad för barn upp till 14 Är och pÄ grund av sin nÄgot större storlek vÀger den 8,4 kg. Nya Ninebot-Segways kombinerar sÀkerhet och funktionalitet tack vare 3 oberoende bromsar Àr 3 körlÀgen anpassad till alla behov.

LÄS OCH: XGIMI Mogo Pro Review

För extra kontroll har bÄde ZING E8 och ZING E10 funktionen SÀkert lÀge för att begrÀnsa maxhastigheten till 10 km / h, vilket garanterar en rÀckvidd pÄ 10 km (cirka 40 minuters anvÀndning). Dessutom har sÀnkt Po Valley det sÀkerstÀller ocksÄ perfekt stabilitet för barn under körning. Sparkcykeln laddas helt pÄ bara fyra timmar och tack vare batterihanteringssystemet (BMS) Àr cellerna skyddade frÄn överbelastning, överhettning och kortslutning.

Dessutom Àr ZING E10 utrustad med IPX4-certifiering och kan lita pÄ LED-omgivande ljus placeras under fotfoten som Àndrar fÀrg enligt det valda körlÀget: Röd för sÀkert lÀge, blÄ för kryssningslÀge och slutligen flerfÀrgad för turbolÀge.

TillgÀnglighet och priser

Inköpet av de beskrivna modellerna kan göras via webbplatsen och priskonfigurationerna Àr följande:

Air T15E – 749,99 €

MAX G30LE – 699,99 €

ZING E8 – 229,99 €

ZING E10 – 249,99 €