SemiRestore11 / Rollectra slÀppt, lÄter Electra1131-anvÀndare un-jailbreak pÄ begÀran

SemiRestore11 / Rollectra slÀppt, lÄter Electra1131-anvÀndare un-jailbreak pÄ begÀran

Som förvÀntat, Electra Team-medlem Pwn20wnd slÀppte det efterlÀngtade SemiRestore11 / Rollectra-verktyget pÄ mÄndag, vilket möjliggjorde för alla Electra1131-anvÀndare att helt un-jailbreaka sin enhet med ett knapptryck.

SemiRestore11 / Rollectra Àr en gratis nedladdning frÄn Cydias Packix-förvar och bör ocksÄ vara tillgÀnglig frÄn Electra Teams kommande Cydia-ersÀttare, Sileo.

NÀr du installerar verktyget hittar du en ny ikon pÄ din hemskÀrm, som sÄ:

NĂ€r du öppnar den fĂ„r du ett rakt framĂ„t grĂ€nssnitt med en enda knapp. Att knacka pĂ„ knappen “unjailbreak” startar un-jailbreaking-processen, som pĂ„stĂ„s anvĂ€nda APFS-snapshots och mobile_obliterator för att rulla din enhet tillbaka till ett lager och omodifierat tillstĂ„nd.

Med hĂ€nvisning till Pwn20wnd Ă€r den process som SemiRestore11 / Rollectra anvĂ€nder “mycket sĂ€ker” och bör inte ge nĂ„gra problem under processen. Dessutom spelar det ingen roll om din firmware signeras eller om du har sparat blobbar – un-jailbreaking-metoden ska fungera pĂ„ nĂ„got sĂ€tt.

Dessutom rapporterar mÄnga som har anvÀnt verktyget att det fungerar snabbare Àn Cydia Eraser, som slÀpptes av Saurik för nÄgra Är sedan för att un-jailbreak tidigare versioner av iOS.

En sak att notera Àr att SemiRestore11 / Rollectra förstör och raderar all personlig information som Àr lagrad pÄ din enhet, sÄ du bör övervÀga att sÀkerhetskopiera dina data med iCloud eller iTunes innan du fortsÀtter om du inte vill förlora dina data.

Med en officiell un-jailbreaking-metod för den populÀra Electra1131-jailbreak som nu Àr tillgÀnglig Àr det lÀttare Àn nÄgonsin att börja om frÄn början eller att förbereda din jailbreakable-enhet för försÀljning.

Har du provat SemiRestore11 / Rollectra Àn? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.