SemiRestore11 “un-jailbreaking” -verktyg för Electra1131 som slĂ€pps “nĂ€r som helst”

SemiRestore11

För flera Är sedan slÀppte Saurik ett icke-jailbreaking-verktyg som kallas Cydia Eraser sÄ att jailbreakers kan ÄterstÀlla sina pwned-enheter till ett lager nÀr som helst de önskar. Men det har inte fÄtt nÄgra uppdateringar för nÄgra av de senaste jailbreakable firmwareversionerna, vilket lÀmnar mycket av samhÀllet i ett tillstÄnd av förvirring.

Lyckligtvis planerar Electra-teamet att Ă€ndra det. Lagmedlem Pwn20wnd tillkĂ€nnagav pĂ„ mĂ„ndagen slutförandet av ett icke-jailbreaking-verktyg med namnet ‘SemiRestore11’, som kommer att rulla tillbaka alla jailbreak som utförs med Electra1131.

hÀnvisas

SemiRestore11 utnyttjar APFS-snapshots och mobile_obliterator för att ta hand om affÀrer, och det kan pÄstÄs slutföra denna process pÄ mindre Àn en sekund, vilket Àr ganska imponerande med tanke pÄ hur lÄng tid det tog Cydia Eraser att göra samma jobb pÄ tidigare firmwareversioner.

SemiRestore11 kommer att gynna jailbreakers som vill börja om frÄn början eller folk som vill sÀlja sin jailbreakable-enhet som den Àr utan att uppdatera firmwareversionen. NÀr allt kommer omkring, jailbreakable enheter ofta rake in lite extra deg nÀr de sÀljs till rÀtt köpare.

Även om det inte finns nĂ„gon konkret ETA för SemiRestore11s slĂ€pp just nu Ă€r verktyget nu klart och Pwn20wnd sĂ€ger att vi kan “förvĂ€nta oss en slĂ€pp nĂ€r som helst.”

I synnerhet planerar Electra-teamet ocksÄ att slÀppa en fullstÀndig Cydia-ersÀttning som heter Sileo i en av de nÀsta uppdateringarna till Electra1131.

Är du glada över att ha tillgĂ„ng till ett un-jailbreaking-verktyg för din pwned iOS 11-enhet? Dela varför eller varför inte i kommentarfĂ€ltet nedan.