Senaste iOS 12 beta innehÄller bilder av nya AirPods laddningsfodral

AirPods 2 case

Den senaste betaversionen av iOS 12 innehÄller bilder för Apples reviderade trÄdlösa laddningsfodral för AirPods. Första retade förra Äret, Àrendet har lÀnge försenats tillsammans med AirPower-laddningsplattan. BÄda förvÀntas slutligen lanseras i Är. Som först upptÀcktes av 9to5Mac, visar de nya bilderna det reviderade AirPods-fodralet med en statuslampa pÄ utsidan som anvÀnds för att identifiera laddningstillstÄndet. Genom att erbjuda AirPods laddningsstatus utan att först öppna fodralet kan det fungera med AirPower-dynan.

Bilderna visar fodralet med grönt ljus, vilket indikerar att AirPods-fodralet Àr fulladdat och ett gult ljus, vilket betyder att fodralet laddas för nÀrvarande.

Den nuvarande AirPods-modellen Àr markerad som AirPods1,1, medan den nya modellen har identifieraren AirPods1,2. Trots denna förÀndring har Apple inte bekrÀftat om det kommer att leverera nya AirPods med det reviderade fallet eller bara erbjuda det som ett separat tillÀgg.

Det Àr redan kÀnt att nuvarande AirPods-Àgare kommer att kunna köpa ett nytt fodral separat.

AirPower-laddningsfallet tillkÀnnagavs först vid förra Ärets september-evenemang och skulle slÀppas tidigare i Är. Produktionsförseningar intrÀffade; nu vÀntas padden lanseras i höst, utan tvekan samtidigt som AirPods 2018.

I juni sa en rapport att Apple planerade att slĂ€ppa tre nya ljudprodukter under 2019, inklusive premium AirPods, en ny HomePod och “studiokvalitet” -hörlurar.

Enligt mÀnniskor som Àr bekanta med saken hoppas Apples slÀppa premium AirPods som har brusreducering och vattenmotstÄnd och har ett mer utökat intervall. VattentÄligheten Àr inte avsedd för musiklyssning under simning. IstÀllet Àr det för att skydda hörlurarna mot regn och svett. Biometriska sensorer kan ocksÄ lÀggas till, sÄ smÄningom, för saker som hjÀrtfrekvensövervakning.

Tekniskt sett skulle detta vara tredje generationens AirPods, eftersom Apples ocksÄ förvÀntas lansera ett nytt par AirPods i Är som kommer att innehÄlla ett nytt chip och stöd för handsfree Siri-aktiveringar.

Apples förvÀntas slÀppa iOS 12 för allmÀnheten i början av september tillsammans med uppdaterade versioner av macOS, tvOS och watchOS. Ny Apple-maskinvara kommer sannolikt att tillkÀnnages ungefÀr samma tid, inklusive nya iOS-enheter och Mac-datorer.

Planerar du att köpa det nya AirPods-laddningsfallet i höst?