ShortLook Àr ett OLED-vÀnligt anmÀlningssystem för iOS

ShortLook Àr ett OLED-vÀnligt anmÀlningssystem för iOS

Om du letar efter ett nytt sÀtt att ta emot meddelanden frÄn dina favoritappar kan du intressera dig för en ny jailbreak-tweak som heter ShortLook av iOS-utvecklare,,, och.

ShortLook representerar dina inkommande meddelanden med en ny fĂ€rgfĂ€rg. Även om de vanligtvis visas som banderoller pĂ„ din lĂ„sskĂ€rm, visar ShortLook dem som anpassningsbara tecken som sedan Ă€r centrerade pĂ„ en svart eller transparent bakgrund.

RÀtt ur lÄdan, wow ShortLook oss med en estetik skrÀddarsydd kring OLED-skÀrmar, som den som ingÄr pÄ iPhone X. Tweak fungerar med alla jailbroken iOS 11-telefoner, regadless av skÀrmtyp, men den svartsvarta bakgrunden kompletterar OLED skÀrmar med minskad strömförbrukning.

ShortLook ersÀtter det typiska iOS-aviseringssystemet nÀr telefonens skÀrm Àr avstÀngd, till exempel nÀr din enhet sitter inaktiv pÄ skrivbordet bredvid dig pÄ jobbet. De stora meddelandestyckena representerar appen som skickar meddelandet till dig och kontakten som försöker nÄ dig.

I det ögonblick du rör vid enheten eller lyfter den för att vÀcka den försvinner ShortLook och iOS-meddelandesystemet tar över igen. PÄ det hÀr sÀttet missar du aldrig meddelandesammanfattningar som du kanske vill se efter att ha interagerat med din telefon.

Om du fÄr flera meddelanden frÄn samma app har ShortLook tÀckt dig. Det staplar repetitiva aviseringar frÄn samma app i samma grÀnssnitt, med ett rött mÀrke för att skildra mÀngden missade meddelanden du har fÄtt.

Efter installation av ShortLook hittar du en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera tweak efter dina önskemÄl:

HĂ€r kan du:

Utvecklarna har en praktisk “Skicka testavisering” -knapp lĂ€ngst ner i instĂ€llningsfönstret sĂ„ att du kan testa dina instĂ€llningar och beteenden innan du anvĂ€nder dem i ditt dagliga arbetsflöde.

NÄgra av vÄra favoritinstÀllningar inkluderar att stÀlla in en anpassad tidsgrÀns, visa meddelanden Àven nÀr de Àr ihopkopplade med en Apple Watch och att ÄtergÄ till vilolÀge snarare Àn lÄsskÀrmen efter att ett meddelande visas. Om du anvÀnder en iPhone X vill du definitivt dra nytta av den svartsvarta bakgrunden. men de med enheter som har en LCD-skÀrm kanske föredrar att anvÀnda den genomskinliga bakgrunden istÀllet.

Som vi noterade tidigare Àr dessa meddelandeglyfer helt anpassningsbara. Minst sju separata ShortLook-tillÀgg finns i Cydia, vilket gör att du kan ha kontaktbilder kopplade till inkommande meddelanden frÄn motsvarande appar:

NÀr detta skrivs finns det tillÀgg för följande appar:

Den hÀr listan kan sÄ smÄningom vÀxa i framtiden, men det finns inget ord om vilka appar som kommer att lÀggas till.

Vi tycker att ShortLook Àr ett intressant sÀtt att Àndra hur vi interagerar med inkommande meddelanden i iOS. Om du Àr intresserad av att testa det sjÀlv kan du ladda ner den för $ 3,99 frÄn Cydias Dynastic repository. Tweak fungerar med alla jailbroken iOS 11-enheter.

Tror du att ShortLook ger en förbÀttrad anvÀndarupplevelse nÀr det gÀller inkommande meddelanden? Dela i kommentarfÀltet nedan.