Simfo – Responsivt minimalt WordPress-tema frĂ„n Themify

Responsive Design

VÄra vÀnner pÄ Themify har precis meddelat oss om ett nytt lyhörd tema som de kom ut med namnet Simfo. Vi bestÀmde oss för att prova och fann att det var rent och funktionellt. Simfo Àr kodad i HTML5 och CSS3, den har 8 skinn och innehÄller stöd för underordnade teman. HÀr Àr nÄgra av de svalare funktionerna i detalj med skÀrmdumpar:

Responsiv design

Som du kan se anpassas layouten till vilken skÀrmstorlek som helst och kan enkelt visas pÄ Blackberry, iPhones och iPads. Om du inte visste, kan du skapa ditt gamla oresponsiva tema precis som Simfo genom att anvÀnda ett plugin som WP Touch Pro.

InlÀggssortering

InlÀggssortering

En av vÄra favoritfunktioner var den valfria inlÀggssorteringsnavigationen som lÄter dig enkelt sortera inlÀgg efter deras kategori.

Lightbox-lÀnk

LjuslÄda

En annan cool funktion som vi hittade var Lightbox Link. Det lÄter dig visa inzoomade bilder, iframes och videor i en lightbox-popup utan att behöva ett plugin!

8 fÀrgskinn

Skinn

Den levereras med Ätta extra skinn som du kan vÀlja mellan, sÄ om du inte gillar det vita utrymmet kan du vÀlja mellan olika fÀrger.

Andra funktioner

Funktionsreglage VÀlj upp till fyra sidfotwidgetkolumner Listvy och flera layouter för rutnÀtvy Sidfotstext och sidfotlogotyp Sidhuvud och sidfot anpassad meny Valfri ikoner för RSS, sökformulÀr och sociala nÀtverk

Simfo kostar bara 39 $ att köpa, men om du skyndar dig och anvĂ€nder kupongen “simfo” fĂ„r du 30% rabatt pĂ„ detta tema. Kupongen Ă€r giltig till 20 oktober 2011.