Skaffa iPhone 8: Funktioner, kamera, lĂ€ckta bilder, slĂ€ppdatum 12 september …

Get iPhone 8: Features, Camera, Leaked Photos, Release Date 12 September 2017

Korta hack: Endast 10 dagar kvar för att lansera ett nytt odjur av Apple Inc. Och den hÀr gÄngen Àr det mer fantastiskt och kan vara den sista enheten frÄn Apple för sina anvÀndare inom Smartphone-segmentet. Introduktion Apple iPhone 8 och iPhone 7S Plus den 12 september 2017. Du kan köpa iPhone 8 frÄn vÄr blogg efter den första lanseringen. Hur mycket Àr du upphetsad över det? LÄt mig veta i kommentarsektionen. Innan det, lÀs den hÀr artikeln till slutet.

Skaffa iPhone 8 2017 | itchhacks

Apple Àr ett av vÀrldens ledande teknikföretag. Det Àr mycket kÀnt för sina iPhones, iPads, iPods, iWatches som har sitt unika operativsystem och mÄnga extraordinÀra funktioner. Detta företag kommer ut med en ny iPhone varje Är. Och den hÀr telefonen lanserades endast september mÄnad.

Apple Inc. har dÀrför skickat inbjudningar till sitt iPhone-lanseringsevenemang som Àger rum den 12 september 2017 pÄ Steve Jobs Theatre i Kalifornien. Tillsammans med den senaste iPhone 8 gÄr rykten om att iPhone 7S och 7S Plus ocksÄ kommer att slÀppas. Vi har samlat följande information frÄn olika kÀllor och sammanstÀllt dem till en. SÄ lÄt oss ta en titt pÄ de ryktade specifikationerna om den helt nya iPhone 8 som snart kommer att slÀppas.

SlÀppdatum och tid för iPhone 8:

Kontroversen och rykten Àr nu över efter deklarationen av Apple iPhone 8 och Apple iPhone 7S Plus Datum och tid ocksÄ

Datum: 12 september 2017

Tid: 10.00 (PDT) Kalifornien Timing och 11.30 i IST (Indian Timing)

Specifikationer för iPhone 8 [Leaked Photos]


# 1 iPhone 8 Body och sensorer:

iPhone 8-kropp och sensorer:

iPhone 8-kropp och sensorer:

Kroppsdimensionerna pÄ iPhone 8 förvÀntas vara 143,5 x 71 x 7,5 mm medan vikten fortfarande Àr okÀnd. Dessutom har den en frontmonterad fingeravtrycksscanner, accelerometer, barometer, etc.

# 2 Operativsystem och iPhone 8-kamera:

Den helt nya iPhone 8 kommer att köras pÄ iOS 11 och kommer att ha Apple A11-chipset. Enhetens kamera kommer att ha en primÀr kamera pÄ 12 MP, som ocksÄ kommer att ha autofokus för fasdetektering, OIS, fyr-LED dubbelblixt. Den sekundÀra kameran förvÀntas vara 7 MP med funktioner som ansiktsavkÀnning, HDR, panorama etc.

# 3 iPhone 8-skÀrm:

iPhone 8-skÀrm:iPhone 8-skÀrm:

SkÀrmstorleken kommer att vara 5,1 tum med Super AMOLED kapacitiv pekskÀrm, 16M fÀrger. Det har ocksÄ jonförstÀrkt glas, oleofob belÀggning med bred fÀrgskÀrm. Detta har en 3D-pekskÀrm och hemknapp.

# 4 RAM och iPhone 8-lagring:

Det finns alternativ tillgÀngliga med avseende pÄ internminnet. Det finns varianter tillgÀngliga för 64 GB, 256 GB och 512 GB. RAM-minnet Àr dock fast i alla varianter som Àr 3 GB.

# 5 FÀrger och laddningslÀge:

FÀrger och laddningslÀgeFÀrger och laddningslÀge

FÀrgerna som finns tillgÀngliga för den helt nya iPhone 8 Àr Jet Black, Black, Silver, Gold och Rose Gold. Dessutom stöder den trÄdlös laddning och har ett icke-avtagbart Li-ion-batteri. IstÀllet för trÄdlös laddning med lÄng rÀckvidd kommer iPhone att anvÀnda en induktiv trÄdlös laddningslösning som liknar Apple Watch. Apples leverantör Wistron har ocksÄ av misstag bekrÀftat att trÄdlös laddning planeras för minst en iPhone-modell. Apple kommer ocksÄ att implementera USB Type-C strömförsörjningsteknik medan de fortfarande anvÀnder Lightning-porten för att erbjuda en snabbladdningsfunktion som gör det möjligt att ladda iPhone mycket snabbare Àn tidigare. Den medföljande adaptern kommer att vara samma 5W-adapter med USB-A-port som ocksÄ anvÀnds i andra iPhone-enheter.

# 6 BatterilivslÀngd för iPhone 8

BatterilivslÀngd för iPhone 8BatterilivslÀngd för iPhone 8

Det finns rykten om att den senaste iPhone kommer att ha ett större batteri vilket kommer att leda till att batteriets livslÀngd förlÀngs avsevÀrt. Dessutom kommer ett speciellt logikkort att anvÀndas för att spara batteritid. Batteriet kommer dock att ha samma kapacitet som Àr cirka 2700 mAh.

iPhone 8 lÀckt video

De flesta funktioner och information som lĂ€cks hĂ„ller definitivt iPhone-Ă€lskare pĂ„ tĂ„rna. MĂ„nga mĂ€nniskor vĂ€ntar pĂ„ lanseringen av allt “Ny iPhone 8”. Eftersom Apple kommer med en fantastisk utveckling med varje ny lansering, lĂ„t oss se vilka överraskningar Apple kommer att ge sina anvĂ€ndare. Vi kommer ocksĂ„ att veta om dessa överraskningar Ă€r till hjĂ€lp eller nedslĂ„ende. Liksom i iPhone 7-lanseringen förlorade anvĂ€ndarna 3,5 mm hörlursuttaget vilket var ganska nedslĂ„ende för iPhone-anvĂ€ndare.

Pris för iPhone 8:

BekrÀftelsen av iPhone 8-priset kommer att avslöjas officiellt den 12 september 2017. Men det lÀcker lÀckor fÄr veta att startpriset för iPhone 8 skulle vara 70 000 INR till 85 000 INR och 1200-1400 USD $.

LÀs ocksÄ: Hur Jailbreak Apple iPhone (iOS) 2017

Sammanfatta: Det hÀr Àr nÄgra av de mest intressanta funktionerna och lÀckage och ryktet information om den helt nya iPhone 8 som snart kommer att lanseras denna mÄnad. Vi Àr inte sÀkra pÄ om all information vi har upptÀckt Àr helt legitim eller inte. Om du vet om det finns nÄgot annat rykte om du har nÄgot du tycker borde ha nÀmnts hÀr, vÀnligen meddela oss i kommentarfÀltet nedan.