Skapa myndighetsbloggar och smart passiv inkomst (paneldiskussion)

Skapa myndighetsbloggar och smart passiv inkomst (paneldiskussion)

Den hÀr veckan var WPBeginner-teamet pÄ Affiliate Summit East i Philadelphia. Medan vi var dÀr hade vi möjlighet att se ett antal fantastiska sessioner. Ett sÄdant fokus var att skapa myndighetsbloggar och en passiv mÄnadsinkomst. Detta var en panelpresentation som modererades av vÄr egen Syed Balkhi. De tre paneldeltagarna, John Chow, Zac Johnson och John Rampton, delade sina erfarenheter och takeaways frÄn deras sammanlagda 30+ Ärs erfarenhet.

Myndighetsbloggar

Ett primÀrt mÄl för samtalet var att diskutera skapande och underhÄll av en myndighetsblogg. Som en panel betonade gruppen att myndighetsbloggar börjar med kvalitetsinnehÄll som fyller ett behov inom samhÀllet. Vikten av en hÀngiven anvÀndarbas kan inte underskattas. NÀr det gÀller hur man fÄr anhÀngare och en anvÀndarbas beskrev panelen sociala medier, gÀstbloggar och deltagande i andra webbplatsers samhÀllen som vÀgar för att vÀxa en fanbas. För vissa av paneldeltagarna ökade detta engagemang för att delta i andra samhÀllen inte bara deras anvÀndarbas utan hjÀlpte dem ocksÄ att hitta plattformar för syndikering och tvÀrkampanj nÀr deras varumÀrke hade etablerats. För mÄnga i panelen var de inte medvetna om sin bloggs auktoritetsstatus tills andra inom deras respektive samhÀllen kontaktade dem för hjÀlp eller vÀgledning. Detta översattes ocksÄ till erkÀnnande frÄn inte bara en anvÀndarbas utan vanliga medier (tidningar, tv) för presentatörerna.

Passiv inkomst

MĂ„nga strĂ€var efter internetdrömmen om att tjĂ€na pengar medan du sover, en riktigt passiv inkomst. MĂ„nga “guruer” pĂ„ nĂ€tet kommer att sĂ€ga: om du vill vara rik Ă€r det bara att skapa en webbplats och börja blogga.

Dock Àr borttaget frÄn den hÀr panelen att passiva inkomster frÄn bloggar inte betyder ingen tid pÄ att arbeta. Alla paneldeltagare angav att de tillbringade timmar online (upp till 12+ timmar om dagen) för att skapa innehÄll och samarbeta med andra. FörvÀntade du dig nÄgot mindre? Att skapa en framgÄngsrik blogg krÀver hÄrt arbete. Men passionen de hade för sitt arbete gjorde den hÀr tiden trevlig.

Trots de lÄnga timmarna rapporterade panelen att de anvÀnde lite tid pÄ den faktiska dagliga verksamheten pÄ deras webbplats, tack till stor del för att automatisera tidskrÀvande processer genom inbjudna gÀstinlÀgg och plugin för reklamhantering. Majoriteten av panelens tid online Àgnades Ät att samarbeta med andra och starta nya projekt.

Enligt denna panel Àr Äterkommande inkomster möjliga utan att göra mycket extra arbete, vilket Àr vad dessa experter anser vara smarta passiva inkomster frÄn bloggar. Paneldeltagarna rekommenderade att du skapar och segmenterar en e-postlista för att maximera din förmÄga att nÄ ut till din publik nÀr du marknadsför produkter du tror pÄ. Att skapa och granska produkter med affiliate-system rekommenderades ocksÄ, som i vissa fall recensioner frÄn det förflutna (sÄ lÄngt som fem Är) genererade fortfarande intÀkter tack vare kvalitetsposter. Vissa produkter som marknadsförs av detta dotterbolag, sÄsom Aweber, erbjöd Äterkommande provision för livet.

NÀr det gÀller inkomst rapporterade panelen reklam, affiliate-marknadsföring och att skapa produkter var en stor del av deras inkomst. Rekommendationen för nybörjare var att börja med Google Adsense och lÄngsamt gÄ över till privata annonsnÀtverk. Detta gör att du kan fÄ en bÀttre intÀktsandel. Eliminer sedan lÄngsamt mellankarlen genom att utarbeta direktavtal med annonsören. Produktrecensioner, fallstudier och rekommendationer godkÀndes ocksÄ som intÀktsströmmar. Panelen betonade att du mÄste fokusera pÄ produkter som Àr relevanta för din publik och som du sjÀlv anvÀnder eftersom du Àr ambassadör för ditt varumÀrke.

Hemligheter till framgÄng och panelrekommendationer

Panelen delade nÄgra hemligheter för framgÄng som de rekommenderar att vi har beskrivit för dig nedan.

Skapa och underhÄlla relationer i verkliga livet och online. Relationer Àr inte bara viktiga för att frÀmja och stimulera tillvÀxt, men det hjÀlper till att stÀrka dig nÀr du befinner dig att ÄterhÀmta dig efter ett misstag. Att ha ett nÀtverk av andra pÄ din utvecklingsnivÄ Àr viktigt för att hÄlla humöret uppe och för att hjÀlpa till att skapa förvÀntningar för dig sjÀlv. Var passionerad i vad du gör. Varje paneldeltagare uttryckte bara att de kunde gÄ framÄt genom misslyckanden och utmaningar eftersom de Àr mycket passionerade i vad de gör och för att de kÀmpade hÄrt för att bli det bÀsta de kunde vara i sin nisch. Att skapa fantastiskt innehÄll Àr fortfarande det bÀsta du kan göra för din blogg. Detta strÀcker sig ocksÄ till innehÄll pÄ sociala medier. Panelen konceptualiserade Twitter, Facebook och andra vÀgar Àr helt enkelt artÀrer och vener frÄn hjÀrtat av din blogg. Anslutningen till sociala medier Àr att skicka ut ditt innehÄll och fÄ tillbaka anvÀndare, sÄ se till att varje steg pÄ vÀgen Àr kvalitet. Misslyckande Àr oundvikligt. Varje framgÄngsrik person kommer att ha mÄnga projekt som misslyckas eller inte uppfyller förvÀntningarna. Ta detta i steg och hitta stöd hos andra för att hÄlla dig i rörelse. Och glöm aldrig att belöna dig sjÀlv. SmÄ belöningar för att genomföra stegen lÀngs vÀgen kan hjÀlpa dig att nÄ dina stora drömmar. Din nettovÀrde Àr inte din egenvÀrde. Kom ihÄg att ditt personliga varumÀrke Àr viktigt. Folk kommer att söka efter dig och se om du verkligen Àr den du sÀger att du Àr.

Det fanns massor av bra lÀrdomar frÄn denna panel. Detta var ett ganska fullt rum med massor av bra frÄgor. Vi hoppas att du gillade vÄr sammanfattning av denna panel pÄ Affiliate Summit. Om du har fler frÄgor kan du stÀlla vÄr grundare Syed Balkhi pÄ hans twitter (@syedbalkhi).

Om du vill delta i det hÀr evenemanget har de nÀsta i Las Vegas den 12-14 januari 2014. Boka dina biljetter eftersom evenemanget slutsÄld ganska snabbt.