Skydda din kamerarulls integritet med DontSwipe

Skydda din kamerarulls integritet med DontSwipe

Medan det finns tillfÀllen som jag tycker om att visa bilder frÄn min iPhones kamerarulle till mÀnniskorna omkring mig, oroar jag mig alltid för att nÄgon kan börja svepa igenom resten av mina bilder om jag fÄr en chans.

Om du kÀnner pÄ samma sÀtt kan du ta en titt pÄ en ny gratis jailbreak-tweak som heter StÀng inte av iOS-utvecklare, eftersom det kan vila dina bekymmer.

Precis som namnet antyder hindrar DontSwipe andra mÀnniskor frÄn att svepa igenom innehÄllet pÄ din kamerarulle nÀr du ger nÄgon din telefon för att titta pÄ en av dina foton. Som bonus Àr det ocksÄ:

DontSwipe fungerar genom att integreras med Activator. NÀr du tittar pÄ ett fotografi i din kamerarulle kan du Äberopa den valda Activator-ÄtgÀrden och skÀrmen lÄses pÄ det aktuella fotografiet.

NÀr tweak Àr aktiverat mÀrker du en tunn röd kant som omger hela din skÀrm, som visas ovan. Den röda grÀnsen försvinner nÀr du anropar din valda Activator-ÄtgÀrd för andra gÄngen för att slÄ av tweak.

Du kan vÀlja Activator-ÄtgÀrden som du vill anvÀnda med DontSwipe frÄn eller frÄn Activator-appen pÄ din hemskÀrm. För vÄr demo har vi tilldelat tweak att dubbelklicka pÄ statusfÀltet, eftersom det Àr lÀtt att göra frÄn Photos-appen:

Förutom att vÀlja en Activator-ÄtgÀrd finns det inga andra alternativ att konfigurera för DontSwipe. Denna döda enkla jailbreak-tweak skyddar din integritet och sparar potentiellt massor av förlÀgenhet. Med detta i Ätanke Àr det en vinst / vinst för nÀstan vem som helst.

Om du Àr intresserad av att prova DontSwipe kan du göra det ladda ner den gratis frÄn Cydias Packix-arkiv. Tweak fungerar pÄ alla jailbroken iOS 10 och 11-enheter och krÀver att Ryan Petrichs Activator-tillÀgg ska anvÀndas.

Har du nÄgot behov av en jailbreak-tweak som DontSwipe? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.