Som lovat publicerar Ian Beer iOS 11.4-11.4.1-centrerade bedrifter

FreeTheSandbox söker nu efter testare med iOS 13.5.1-13.7-enheter

För ungefÀr en mÄnad sedan tillkÀnnagav den kÀnda sÀkerhetsforskaren Ian Beer planer pÄ att offentligt slÀppa iOS 11.4-11.4.1-centrerade exploateringar nÀr hackfokus flyttades över till Apples nyare iOS 12-version. Det har varit tystnad i radio sedan dess, men frÄn och med idag Àr dessa exploateringar officiellt offentliga.

Som det verkar, omfattar Beer: s senaste batch av iOS-sÀkerhetsutnyttjande följande:

Med hÀnvisning till Twitter-anvÀndaren Jake James, en iOS-jailbreak-tweak-utvecklare, Àr dessa exploateringar bara ett bevis pÄ begrepp och har inte slÀppts med instruktionsmanualer som beskriver hur man anvÀnder dem för att jailbreak iOS 11.4-11.4.1. Dessutom beviljar de inte root-Ätkomst, vilket Àr nödvÀndigt för ett korrekt fungerande jailbreak.

Som det verkar kan det vara möjligt för en begÄvad jailbreak-utvecklare att anvÀnda en viss exploatering frÄn bazad för att producera en iOS 11.4-jailbreak, men den hÀr metoden omfattar inte iOS 11.4.1, som Apple ursprungligen slÀppte för att fixa ytterligare sÀkerhet hÄl och buggar precis innan du startar iOS 12.

FrÄn och med nu Àr Electra och unc0ver de tvÄ primÀra jailbreak-alternativen för iOS 11. Bland de tvÄ Àr den senare den senaste, men ingen offentlig jailbreak tillgÀnglig idag fungerar utöver iOS 11.4 beta 3. Dessa exploateringar har potential att förÀndra det, sÄ vi mÄste vÀnta och se vad som hÀnder.

Är du glad att Beers bedrifter Ă€ntligen slĂ€pptes för allmĂ€nheten? Dela dina Ă„sikter i kommentarerna nedan.