Spara tid genom att lÀgga till en snabbredigeringsknapp i WordPress-inlÀgg

Spara tid genom att lÀgga till en snabbredigeringsknapp i WordPress-inlÀgg

Har du nÄgonsin gjort ett misstag i dina gamla WordPress-inlÀgg och insett det nÀr din anvÀndare mailade dig fyra mÄnader senare? Om du har det skulle du normalt behöva gÄ igenom WordPress-adminpanelen, söka i det inlÀgget och redigera det. Detta tar uppenbarligen mycket tid som kan sparas med en snabbredigeringslÀnk pÄ varje inlÀggssida. Majoriteten av de bÀsta teman har detta inkluderat, men det finns fortfarande temadesigners som inte kan inkludera den hÀr enkla funktionen i ett tema. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du kan lÀgga till en snabbredigeringsknapp i dina WordPress-inlÀgg och kommentarer.

LÀgga till en snabbredigeringsknapp i WordPress-inlÀgg

Öppna helt enkelt temat och lĂ€gg till det hĂ€r inlĂ€gget var som helst i slingan. Oroa dig inte, detta visas bara för anvĂ€ndare som har specifika behörigheter. Genomsnittlig anvĂ€ndare ser inte den hĂ€r knappen.

LĂ€gga till en snabbredigeringsknapp i WordPress-kommentarer

Som standard lÀggs den hÀr koden till i WordPress comments.php-filen, men om du inte har funktionaliteten kan du lÀgga till följande kod:

Genom att lÀgga till dessa koder visas en snabbredigeringslÀnk pÄ din inlÀggssida, sÄ du kan helt enkelt redigera inlÀgget med ett klick istÀllet för att söka i wp-admin-panelen för redigering.