Spark fÄr stöd för Mojaves Dark Mode, iOS 12: s Siri och grupperade aviseringar & amp; Mer

 Spark fÄr stöd för Mojaves Dark Mode, iOS 12: s Siri och grupperade aviseringar & amp;  Mer

Spark, den kostnadsfria e-postappen frÄn den ukrainska utvecklaren Readdle, utfÀrdade idag en uppdatering för att möjliggöra stöd för det dramatiska nya mörka lÀget i macOS Mojave, som sjÀlv slÀpptes till allmÀnheten tidigare idag. Spark for iPhone fick ocksÄ en fantastisk iOS 12-fokuserad uppdatering.

Mörkt lÀge i Spark för Mac

Sparks Dark Mode Spark-stöd sÀkerstÀller att fÀrgschemat, menyerna, knapparna och andra anvÀndargrÀnssnittselement matchar det nya macOS Mojave-mörka temat nÀr du slÄr pÄ det.

HANDLEDNING: Hur man aktiverar mörkt lÀge pÄ Mojave

Uppdaterade din kopia av Spark för Mac till den senaste versionen och slĂ„ sedan pĂ„ mörkt lĂ€ge pĂ„ din Mac in SysteminstĂ€llningar → AllmĂ€nt. Alla appar som stöder det, inklusive Spark, kommer att fĂ„ ett mörkare utseende utan att det krĂ€vs en omstart.

Men till skillnad frÄn Apples egen Mail-app som behÄller den vita bakgrunden nÀr du skriver eller lÀser e-postmeddelanden (som du enkelt kan Àndra efter dina önskemÄl inom Mails preferenser), Àr Sparks Dark Mode-support heltÀckande och ser bra ut.

Tillsammans med stöd för mörkt lÀge har Spark nu en bÀttre organiserad instÀllning med fÀrgkodade konton i Kontosektionen, en omdesignad Servicesektion och anpassningsbara svepÄtgÀrder som förklaras bÀttre med fina bilder.

En fantastisk iOS 12-uppdatering för Spark

PÄ iOS 12 stöder Spark nu de senaste funktionerna.

Med stöd för en enkel Siri-genvĂ€g lĂ„ter Spark dig e-posta en specifik person med din röst. För att stĂ€lla in detta, gĂ„ direkt till efter att du skickat ett e-postmeddelande till nĂ„gon som besöker Spark InstĂ€llningar → Siri & Sök och hitta Spark i listan för föreslagna genvĂ€gar.

Och med stöd för grupperade aviseringar kommer flera meddelanden om samma meddelande eller trÄd att grupperas i ditt meddelandecenter och pÄ lÄsskÀrmen, vilket tar upp mycket mindre skÀrmegendom. Tryck bara pÄ en Spark-varningsgrupp för att dela upp alla aviseringar.

NÀr du Àr klar trycker du pÄ Visa mindre nÀra det övre högra hörnet för att gruppera aviseringarna igen. Grupperade aviseringar Àr valfria och kan slÄs pÄ eller av, konfigureras och hanteras i Sparks instÀllningar.

Support för konferenssamtal

Och med stöd för konferenssamtalstjÀnster behöver du inte lÀngre byta till en annan app för att delta i ett samtal eller planera ett möte eftersom appen nu stöder tjÀnster som GoToMeeting, Hangouts, Google Meet och Zoom. Detta lÄter dig lÀgga till konferenssamtalslÀnkar till hÀndelser och se inbÀddade lÀnkar i befintliga hÀndelser.

Klicka pÄ en lÀnk sÄ kommer du att delta i ett samtal, utan att nÄgonsin lÀmna Spark.

NÀr du ansluter din samtalstjÀnst till Spark, vÀlj önskad tjÀnst frÄn listan nÀr du skapar en hÀndelse sÄ skapar Spark automatiskt en lÀnk. Du kan se en lÀnk till konferenssamtal som du har skapat eller fÄtt direkt i fönstret för förhandsgranskning av evenemanget.

DÀrifrÄn klickar du bara pÄ lÀnken för att starta samtalet.

Priser och tillgÀnglighet

Gnist distribueras utan kostnad alls.

Spark för iPhone och iPad finns i App Store.

Spark for Mac finns i Mac App Store.