Spotify får oändliga radiospellistor för artister, personlig sökning och amp; strömlinjeformad navigering

 Spotify får oändliga radiospellistor för artister, personlig sökning och amp;  strömlinjeformad navigering

Spotify presenterade två helt nya funktioner för sina Premium-prenumeranter idag: en bättre sökning och en moderniserad radiofunktion med oändliga spellistor från dina favoritartister.

Det svenska företaget framhävs den nya Endless Artist Radio-funktionen:

Om en abonnent vill ha en bra spellista baserad på en av deras favoritmusiker eller låtar kan de helt enkelt söka efter den och börja lyssna på en av de helt nya Artist Radio-spellistorna. Dessa erbjuder en oändlig lyssningsström anpassad till lyssnarens egna musiksmak. De uppdateras regelbundet för att hålla saker fräscha Рoch dessutom är de till och med nedladdningsbara och tillgängliga att spela offline.

Förbättrad sökning låter dig söka bland artister, låtar eller podcasts, men placerar nu dina favoritgenrer bekvämt högst upp på söksidan för snabb åtkomst.

Det blev lättare att upptäcka musiken du kommer att älska #SpotifyPremium. En ny skräddarsydd söksida? och artistens spellistor har kommit fram? pic.twitter.com/SPlwhFS6Nl

– Spotify (@Spotify) 18 oktober 2018

De har strömlinjeformat navigering för att göra det lättare att hitta det du letar efter med tre tydliga flikar: Hem (dina rekommendationer), Sök (upptäck något nytt) och Ditt bibliotek (det är här du hittar dina favoritlåtar, artister, spellistor och podcasts).

Kolla in den inbäddade videon nedan för en snabb översikt över de nya funktionerna.

Dessa uppdateringar rullar ut runt om i världen från och med idag till alla Spotify Premium-prenumeranter på iOS- och Android-enheter. Strömlinjeformad navigering är tillgänglig för alla användare. Den reviderade sökningen och de oändliga spellistorna för artister är exklusiva för Premium-abonnenter.

Musikströmningsföretaget introducerade nyligen ett podcasters beta-program för podcast-skapare som nu kan ladda upp sina befintliga program till tjänsten.

Spotify är en gratis nedladdning från App Store.