Stand Up, Stand Out, Stand Together (BloggvÀrlden 2010)

Blogg World Expo 2010 och freebies (slutlig översikt)

HĂ€r Ă€r nĂ„gra viktiga punkter frĂ„n Keynote den 14 oktober – Stand Up, Stand Out, Stand Together av Scott Stratten pĂ„ Blog World Expo 2010.

InnehĂ„ll: Första saker först, “People Spread AWESOME.” Du mĂ„ste se till att allt du gör Ă€r fantastiskt. RSS bör inte vara det enda sĂ€ttet att prenumerera. Dina prenumerationsalternativ bör bero pĂ„ vad din publik vill ha. Bara för att du gillar det betyder det inte att alla andra gillar det. Mobila versioner av ditt innehĂ„ll Ă€r kritiska. Basera inte dina artiklar pĂ„ NYCKELORD … (SEO) … SEO kommer nĂ€r du har AWESOME. BĂ€sta SEO Ă€r att skriva bra innehĂ„ll. Folk lĂ€nkar inte till inlĂ€gg och sĂ€ger att det var ok innehĂ„ll, men det Ă€r rikt pĂ„ sökord!

MĂ€nniskor: Marknadsföring Ă€r inte en uppgift. Det Ă€r inte en avdelning. Det Ă€r varje interaktion du har. MĂ€nniskor sprider kĂ€nslor … det Ă€r ett faktum, men hur de sprider det har förĂ€ndrats. FörhĂ„llanden lika företag. MĂ€nniskor kommer bara att göra affĂ€rer med mĂ€nniskor de kĂ€nner, de gillar och de litar pĂ„. Det finns inga genvĂ€gar till att göra dessa relationer. Sociala medier kommer inte att genvĂ€ga dessa relationer, de tar fortfarande tid.

Blogga: Att koppla din blogg till frekvensen Ă€r trassligt. Skriv nĂ€r du har nĂ„got passionerat att sĂ€ga. Om du kan blogga fantastiskt dagligen, blogga fantastiskt dagligen. Om du bara kan blogga fantastiskt en gĂ„ng i veckan, blogga sedan en gĂ„ng i veckan. Det borde vara sĂ„ fantastiskt att prenumeranter lĂ€ser det direkt istĂ€llet för att lĂ€gga upp det i kolumnen lĂ€s senare. Oroa dig inte för vad som Ă€r nĂ€sta … fixa vad som hĂ€nder nu!

Sociala medier: FramgÄng i sociala medier finns inte. Sociala medier accelererar bara saker. Om din produkt suger kommer sociala medier att fÄ den att suga snabbare. Om din produkt Àr bra gör sociala medier det bÀttre. Om din publik Àr mÀnniskor Àr din publik pÄ TWITTER.

Din webbplats: Avsluta popup-fönster “fungerar” men det Ă€r trassligt. Det Ă€r precis som att slĂ„ nĂ„gon: de flesta kommer att ogillar det och andra kommer att köpa det bara för att du ska sluta. Varför kan du göra det? Eftersom de lĂ€mnar hur som helst. Det Ă€r som att sparka i nĂ„gon nĂ€r de lĂ€mnar din butik. Captcha förhindrar att 99% av mĂ€nniskorna kommenterar för att lösa 1% av problemet. Dessutom vĂ€ntar ditt engagemang pĂ„ att modereras med dina kommentarer, det hĂ€r Ă€r ett problem.

ROI: Varje gĂ„ng du ber om ROI, DÖR en kattunge. Om du tittar pĂ„ allt frĂ„n ROI: s ögon har du tur.

Föreslaget verktyg: Tungle – lĂ„ter dig schemalĂ€gga saker online gratis. Men be inte om alla dumma fĂ€lt som telefonnummer.

Sponsorer

BuySellAds
BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Kontakta mig

Kontakta mig
ContactMe Àr det enklaste sÀttet att organisera och vÀxa ditt företag / blogg. Du kan skapa kontaktformulÀr och anvÀnda alla verktyg de har att erbjuda för att hÄlla dig uppdaterad med alla potentiella kunder och eventuellt konvertera dem till kunder.

Aviva webbkatalog

Aviva webbkatalog

Aviva Web Directory Ă€r en av de mest prestigefyllda webbkatalogerna pĂ„ internet. Den har funnits pĂ„ webben sedan 2005 och har tusentals webbplatser listade i den. Jeff var snĂ€ll nog att vara en av vĂ„ra dagliga sponsorer. Han ger ocksĂ„ 25 $ rabatt pĂ„ alla noteringspriser om du anvĂ€nder kupongen “wpbeginner”. FĂ„ din webbplats listad i deras för SEO-fördelar.

Framstegsteman

Framstegsteman

Framsteg Ă€r mycket mer Ă€n ett WordPress-tema. Det Ă€r ett system för gör-det-sjĂ€lv-Ă€gare och utvecklare att skapa webbplatser med enkelt dra och slĂ€pp. Du kan skapa ditt eget WordPress-tema pĂ„ bara nĂ„gra minuter genom att helt enkelt klicka, dra och slĂ€ppa. Det Ă€r en av de mest populĂ€ra ramarna för WordPress-teman. Grant var vĂ€nlig nog för att ge WPBeginner-anvĂ€ndare 20% rabatt pĂ„ kupongen. AnvĂ€nd bara kupongen “wpbeginner”.

StudioPress-teman

StudioPress WordPress-teman

Tidigare kÀnd som de berömda Revolution Teman, har StudioPress alltid strÀvat efter excellens och producerat högkvalitativa teman. Det Àr en av de mest populÀra temaleverantörerna.