Steg för steg-guide för att skapa en skjutreglage i WordPress med SlideDeck

Best WordPress slider plugins compared

Vill du lÀgga till en skjutreglage pÄ din WordPress-webbplats? Det finns dussintals WordPress-skjutinsticksprogram pÄ marknaden som du kan anvÀnda.

Men inte alla reglaget plugins skapas lika. De flesta av dem laddar för mÄnga skript som saktar ner din webbplats.

I den hÀr artikeln kommer vi att jÀmföra de bÀsta WordPress-reglaget för plugins baserat pÄ deras hastighet, anvÀndarvÀnlighet och övergripande funktioner. MÄlet Àr att hitta det bÀsta WordPress-skjutreglaget för prestanda och kvalitet.

Problemet med WordPress-reglagen

De flesta WordPress-skjutreglage Àr lÄngsamma. Om den inte Àr korrekt kodad kan en skjutreglage öka sidans laddningstid avsevÀrt. Om du inte har en bra WordPress-vÀrdtjÀnst kan din server svara Ànnu lÄngsammare Àn normalt.

Det andra problemet med WordPress-reglage-plugins Àr anvÀndarvÀnlighet. De flesta av dem Àr uppblÄsta och har en inlÀrningskurva för nybörjare.

Sist men inte minst vill du se till att din WordPress-skjutreglage Àr mobilresponsiv. MÄnga av dem Àr det inte.

SÄ hur gÄr du igenom hundratals reglage-plugins och letar efter allt detta? Du behöver inte. Vi gjorde undersökningen Ät dig och nedan Àr vÄra resultat för den bÀsta WordPress-reglaget.

TÀvlarna för bÀsta WordPress-skjutreglage-plugin

För den hÀr artikelns skull valde vi de bÀsta och starkt rekommenderade WordPress-reglaget. NÀr vi gjorde vÄr forskning mÀrkte vi att dessa skjutinsticksprogram var bland de mest anvÀnda och rekommenderade.

Vi bestÀmde oss för att köra nÄgra enkla tester och se hur var och en av dem presterar. Kriterierna vi letar efter Àr hastighet, anvÀndarvÀnlighet, funktioner och kompatibilitet.

Redo, lÄt oss komma igÄng.

Hastighet – Vilket Ă€r det snabbaste plugin-programmet för WordPress?

Problemet # 1 med skjutreglagen Àr att de kan sakta ner din webbplats. Prestanda och hastighet pÄverkar inte bara anvÀndarupplevelsen, men de har ocksÄ en betydande inverkan pÄ SEO.

Det Àr dÀrför glidhastigheten Àr högst upp i vÄr jÀmförelse. Vi vill se vilket som Àr det snabbaste skjutreglage-pluginet och sedan jÀmför vi deras funktioner för att se om prestandapÄverkan kan motiveras.

För att ta reda pÄ det installerade vi varje skjutreglage-plugin pÄ en WordPress-webbplats. Vi laddade upp samma bilder för att skapa en skjutreglage. Vi Àndrade inga andra instÀllningar och inbÀddade reglaget pÄ en tom WordPress-sida.

DÀrefter anvÀnde vi Pingdom hastighetstestverktyg för att köra testet. Följande Àr resultaten av vÄrt test för varje skjutreglage-plugin.

Som du kan se i ovanstÄende poÀng var Soliloquy den snabbast laddade WordPress-skjutreglaget i vÄra tester. TÀtt följt av MetaSlider.

Om du vill ha en högpresterande snabb WordPress-webbplats Àr Soliloquy den bÀsta WordPress-reglaget för dig.

Nu kanske du tror att alla andra skjutreglage fungerade bra ocksÄ. Varför tror vi att Soliloquy Àr den snabbaste?

Om du mÀrker testresultaten ser du att Soliloquy ökade sidlastningsstorleken utan att pÄverka hastigheten.

Detta uppnÄs genom att anvÀnda ett snyggt litet trick. I grund och botten laddar den först tÀckglaset och sedan laddas andra bilder asynkront. Med andra ord kan du ladda upp högkvalitativa skjutbilder med minimal pÄverkan pÄ prestanda.

AnvĂ€ndarvĂ€nlighet – Vilken WordPress Slider erbjuder bĂ€ttre anvĂ€ndarupplevelse?

Att skapa skjutreglage Àr inte sÄ enkelt som vi skulle vilja ha det. Det finns för mycket tekniskt sprÄk som anvÀnds i anvÀndargrÀnssnittet för alla de bÀsta WordPress-reglaget.

Vi vill att vÄrt skjutinsticksprogram ska vara nybörjarvÀnligt och nÄgot som bara fungerar direkt. LÄt oss se hur vÄra bÀsta tÀvlande presterar i detta avseende.

Monolog

Soliloquy Àr det mest nybörjarvÀnliga WordPress-skjutreglaget pÄ vÄr lista. Du kan helt enkelt skapa en ny skjutreglage och sedan bara dra och slÀppa dina bilder.

Det tar hand om andra saker som att Àndra storlek pÄ bilder, vÀlja ett skjutreglagetema, navigeringsstil etc. Du kan helt enkelt trycka pÄ publiceringsknappen för att spara reglaget.

Soliloquy anvÀndargrÀnssnitt

Anledningen till att det Àr enkelt att anvÀnda Àr att det anvÀnder WordPress-kodriktlinjerna och smÀlter in i ditt WordPress-administratörsgrÀnssnitt. Soliloquy har ett enkelt men intuitivt anvÀndargrÀnssnitt för att skapa bilder med standard WordPress-uppladdare.

Att lÀgga till reglaget i WordPress-inlÀgg och sidor Àr ocksÄ en lek. Soliloquy ger dig ett antal alternativ inklusive kortkoder, ett Gutenberg-redigeringsblock, en knapp för den gamla klassiska redigeraren och en widget.

SolistÄende block i Gutenberg-redaktör

MetaSlider

MetaSlider Àr en annan lÀttanvÀnd WordPress-skjutreglage. Att skapa en ny skjutreglage Àr ganska enkel och den tar hand om alla tekniska instÀllningar för dig.

MetaSlider anvÀndargrÀnssnitt

Det ger dig alternativ att vÀlja olika skjutreglage, skjutreglaget och stilar, lÀgga till bildtexter och SEO-titlar och mer. Nybörjare kan ignorera alla dessa alternativ och kan helt enkelt infoga skjutreglaget var som helst pÄ sin webbplats med kortkod, Gutenberg-block, widget eller malltagg.

Smart Slider 3

Smart Slider 3 anvÀnder ett annat anvÀndargrÀnssnitt som kÀnns annorlunda Àn resten av WordPress-administratörsskÀrmarna. Det Àr nÄgot lÀtt att anvÀnda och nybörjare kan hitta sig runt.

Smart Slider 3 anvÀndargrÀnssnitt

Det innehÄller dock mÄnga alternativ som kanske inte Àr lika lÀtt att upptÀcka för nybörjare. Den övergripande anvÀndarupplevelsen Àr tillfredsstÀllande och du kan enkelt lÀgga till en skjutreglage i inlÀgg och sidor med standardblock, kortkod och malltagg.

Skjutreglage frÄn Nivo

Slider frÄn Nivo Àr ett gratis skjutreglage-plugin som Àr enkelt och ganska rakt framÄt. Du kan helt enkelt ladda upp skjutbilder med hjÀlp av medieuppladdaren och ordna om bildordningen med dra och slÀpp.

Med samma medieöverföringsgrÀnssnitt kan du lÀgga till bildtexter, lÀnk och alternativ text till dina bildbilder. Den levereras med kortkoder och malltaggar sÄ att du kan lÀgga till en skjutreglage i dina inlÀgg, sidor och mallfiler.

LĂ€gg till ny Nivo-skjutreglage

Nivo Slider Àr en bildreglage och stöder inte video och annan multimediatyp. Den levereras med en fin samling teman som du kan anvÀnda och massor av övergÄngseffekter att vÀlja mellan. Men om du rÀknar med funktioner och alternativ faller Nivo bakom andra skjutreglage pÄ den hÀr listan.

Skjut allt

Slide Anything lÄter dig lÀgga till nÄgot i en skjutreglage. Du kan lÀgga till text, HTML, bilder, videor eller nÄgot annat du vill. Det Àr inte lika lÀtt att anvÀnda eller intuitivt som vissa andra WordPress-skjutreglage och mÄnga av dem lÄter dig ocksÄ lÀgga till andra typer av innehÄll.

Slide Anything bildredigerare

Du mÄste infoga allt ditt bildinnehÄll i en HTML-redigerare. Detta gör det lite svÄrt att hÄlla dina bilder som du vill att de ska vara.

Master Slider

Master Slider Àr ett annat skjutreglage-plugin med ett icke-inbyggt anvÀndargrÀnssnitt som ser annorlunda ut Àn resten av WordPress-skÀrmarna. Det Àr lÀtt att anvÀnda, men mÄnga av alternativen Àr svÄra att hitta.

Det börjar med ett mallval och importerar automatiskt nÄgra demo-bilder för att börja med. Du kan sedan ta bort dessa bilder och ersÀtta dem med dina egna.

Den har vackra mallar och kan enkelt infogas i WordPress-inlÀgg, sidor och sidofÀlt genom att anvÀnda kortkoden, Gutenberg-blocket och malltaggen.

Master Slider fungerar bÀst med WordPress-teman som automatiskt laddar jQuery pÄ varje sidladdning. Om ditt tema inte gör det mÄste du Àndra instÀllningarna för plugin-program och tvinga det att ladda tillgÄngar pÄ sidan.

Funktioner – Vilket reglage-plugin för WordPress erbjuder fler val?

Om allt du vill göra Àr att skapa enkla bildspel, kan nÄgon av de gratis WordPress-reglaget plugins i den hÀr listan göra jobbet.

Soliloquy och MetaSlider har dock mÄnga fler funktioner. De Àr fullt responsiva skjutreglage och ser lika vackra ut pÄ alla enheter och skÀrmstorlekar. BÄda stöder videobilder, HTML 5-videor, innehÄllsobjekt, teman, animationer och övergÄngar.

De erbjuder bÄda ett enkelt och lÀttanvÀnt grÀnssnitt och bÄda har ytterligare tillÀgg som du kan installera för att lÀgga till fler funktioner.

Soliloquy har lite fler funktioner som WooCommerce-tillÀgg för produktbildspel, integration av sociala medier, Instagram-tillÀgg och mer.

PrissÀttning

Kostnad Àr en annan avgörande faktor som kan hjÀlpa anvÀndare att vÀlja ett skjutprogram för WordPress.

HÀr Àr priset för en enda licens för dessa plugins.

Bland de betalda pluginsna kan Soliloquy se billigast ut, men deras enda webbplatslicens ger dig inte tillgÄng till alla tillÀgg. Du behöver utvecklarlicensen för att komma Ät alla tillÀgg, som kostar $ 99.

Å andra sidan ger bĂ„de MetaSlider och Smart Slider 3 dig tillgĂ„ng till alla tillĂ€gg Ă€ven med en enda webbplatslicens.

Slutsats – Det bĂ€sta WordPress-skjutreglaget

Efter att ha jÀmfört dessa plugins kan vi med sÀkerhet sÀga att priset gÄr till:

Monolog

Det Àr överlÀgset det snabbaste WordPress-skjutreglaget pÄ marknaden. Den följer alla kodningens bÀsta metoder, den Àr vÀldokumenterad, lÀtt att utöka för utvecklare och Ànnu enklare att anvÀnda för anvÀndare.

AnvÀnd vÄr Soliloquy-kupong för att fÄ ytterligare 10% rabatt.

VÄrt andra val skulle vara SmartSlider 3. Det erbjuder en mycket bra balans mellan funktionalitet och prestanda. AnvÀndargrÀnssnittet Àr enkelt att anvÀnda för bÄde nybörjare och utvecklare.

Vi hoppas att den hÀr artikeln svarar pÄ frÄgorna om det bÀsta WordPress-skjutreglaget för prestanda och kvalitet. Du kanske ocksÄ vill se vÄr jÀmförelse av de bÀsta WordPress-cachepluggarna för att förbÀttra din webbplatsprestanda.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.