StudioPress 25% RABATT rabatt (senaste försÀljning nÄgonsin)

StudioPress 25% RABATT rabatt (senaste försÀljning nÄgonsin)

StudioPress Ă€r en av de mest populĂ€ra och dominerande spelarna i WordPress-temabranschen. För att hedra den galna semesterförsĂ€ljningen, Black Friday och Cyber ​​Monday, erbjuder de 25% rabatt pĂ„ alla teman som listas pĂ„ deras webbplats. Vi har informerats om att detta kommer att bli den SISTA som StudioPress nĂ„gonsin kommer att ha. Efter denna tisdag 30 november 2010 erbjuder StudioPress inte lĂ€ngre nĂ„gon form av rabatter till nĂ„gon.

Om du ville starta en ny blogg eller omforma en aktuell blogg vill du kolla in det hÀr. StudioPress var en av de första kommersiella WordPress-temaleverantörerna, och de Àr hÀr för att stanna. Du fÄr obegrÀnsade uppdateringar, obegrÀnsat stöd och du kan anvÀnda den pÄ obegrÀnsade webbplatser (det Àr rÀtt inga begrÀnsningar).

AnvĂ€nd kupong: “SVART” för att fĂ„ 25% rabatt pĂ„ alla teman.

Genesis Àr en av de mest SEO-vÀnliga och sÀkra ramarna pÄ nÀtet. Med över 30 barns teman som redan finns tillgÀngliga och hundratals till kommer detta ramverk valet för mÄnga webbeliter inklusive Darren Rowse, Chris Brogan, Brian Clark och Matt Mullenweg (grundare av WordPress).

Vi Ă€ger redan en kopia av Genesis eftersom vi planerar att bygga WPBeginner 2.0 ovanpĂ„ detta ramverk eftersom det har ett mycket starkt stöd för barns teman. Men vi gick vidare och köpte Pro-Plus-paketet som kostar $ 249 187,46 $ om du anvĂ€nder kupongkoden ”SVART”.

Detta Pro-Plus-paket ger oss tillgÄng till:

30+ barnteman som Àr tillgÀngliga och hundratals framtida som slÀpps för INGET YTTERLIGARE AVGIFT. ObegrÀnsad uppdatering och support pÄ alla nuvarande och framtida teman PSD-filer för alla bildanpassningar. Det mest SEO-vÀnliga, prestandaoptimerade och sÀkra WordPress-temaramen.

Obs! Andra populÀra temaleverantörer som WooThemes tar ut en mÄnatlig prenumerationsavgift för denna typ av paket, och vi skulle inte bli förvÄnade om StudioPress beslutar att gÄ den vÀgen ocksÄ i framtiden. SÄ det Àr bÀst om du blir farfar i systemet nu.

Oavsett om du Àr utvecklare eller bloggare rekommenderar vi starkt att du fÄr Pro-Plus-paketet. Barnens teman driver verkligen WordPress till sina grÀnser, och det finns nÄgra riktigt snygga tillgÀngliga. AgentPress (det bÀsta fastighetsteman), Church Child-temat, Outreach Child Theme, Magazine Child Theme, Agency Child Themes och mÄnga fler.

Folkens, botten Àr att StudioPress har en ljus framtid med den senaste sammanslagningen i CopyBlogger Media. De har ett team med fantastiska utvecklare som fÄr AWESOME att hÀnda, och detta Àr din sista chans att fÄ rabatt pÄ deras extremt fantastiska produkter.

FĂ„ 25% rabatt pĂ„ StudioPress NU – AnvĂ€nd kupong: SVART