T-Mobile lanserar FamilyMode för att lÄta förÀldrar övervaka vad deras barn gör online

T-Mobile lanserar FamilyMode för att lÄta förÀldrar övervaka vad deras barn gör online

Carrier T-Mobile pÄ mÄndag avslöjade en omfattande digital lösning som den sÀger var utformad för att ge förÀldrar kontroll över sina barns onlineaktiviteter och skÀrmtid pÄ smartphones och över internetanslutna enheter i sina hem.

Finns via T-Mobile FamilyMode-appen, den hÀr funktionen krÀver ett nytt FamilyMode Home Base-tillbehör som ansluts till en Wi-Fi-router för att ge Ätkomst till alla anslutna smartphones, surfplattor, spelkonsoler, bÀrbara datorer och andra Wi-Fi-anslutna enheter.

FörÀldrar kan hantera, övervaka, filtrera och stÀlla in tidsgrÀnser för vilken Wi-Fi-ansluten enhet som helst, övervaka deras barns plats, stÀlla in anpassade begrÀnsningar och mycket, mycket mer. Om enheten kopplas bort frÄn ditt Wi-Fi-hemnÀtverk Àr dessa funktioner tillfÀlligt avstÀngda.

Enligt T-Mobile:

Du kan nu bestÀmma vad, nÀr och var dina barn har tillgÄng till internet De dagliga och helggrÀnserna gör att du kan kontrollera dina barns internetanvÀndning och pausa Ätkomsten nÀr det Àr familjetid eller tid att sova med BedTime-funktionen. App- och innehÄllsfiltret, liksom GPS-trackern, hjÀlper dig att sÀkerstÀlla barnsÀkerhet i den verkliga och online-vÀrlden.

FamilyMode Home Base-tillbehöret ger dig tillbaka $ 20 (en besparing pÄ $ 80 pÄ det rekommenderade priset under en begrÀnsad tid) medan tillgÄngen till FamilyMode-appen Àr $ 10 per mÄnad. Som jÀmförelse lanserade rival Verizon i april en Smart Family-app för att spÄra skÀrmtid, stÀlla in begrÀnsningar och mer, mellan $ 4,99 och $ 9,99 per mÄnad.

FamilyMode-funktionen Àr tillgÀnglig för kunder frÄn och med den 29 juni.

TeknikjÀttar blir seriösa nÀr det gÀller att ge sina kunder verktygen för att hjÀlpa dem att begrÀnsa sin smartphoneberoende och övervaka den tid som spenderas pÄ digitala enheter.

BÄde Google och Apple tog nyligen av sig en rad digitala vÀlbefinnandeverktyg i sina respektive Android- och iOS 12-uppdateringar. YouTube lanserade nyligen en trio av mycket anvÀndbara funktioner som Àr utformade för att hjÀlpa anvÀndarna att veta nÀr det Àr dags att ta en paus frÄn binge-watching.

Instagram arbetar med en skĂ€rmtidliknande funktion och idag har förĂ€lder Facebook bekrĂ€ftat att det prototyper en ej slĂ€ppt “Your Time on Facebook” -funktion.

För mer information, besök T-Mobils webbplats.