Ta kontroll över iOSs grymma lagervolym HUD med SmartVolumeControl2

Ta kontroll över iOSs grymma lagervolym HUD med SmartVolumeControl2

Apple slÀppte offentligt iOS 12 den hÀr veckan, och trots alla nya funktioner bakade i det, en sak som fortfarande inte har förÀndrats efter alla dessa Är Àr den fruktansvÀrda volymen HUD som dyker upp nÀr du trycker pÄ nÄgon av volymknapparna.

Apple gjorde nÄgra anmÀrkningsvÀrda förbÀttringar av den videospelare-centrerade volymen HUD med iOS 11, men av vilken anledning som helst, lÄg den globala volymen HUD efter. Lyckligtvis dubbade en ny jailbreak-tweak SmartVolumeControl2 av iOS-utvecklare fixar detta.

Om namnet lÄter bekant beror det pÄ att tweak baseras pÄ den ursprungliga SmartVolumeControl frÄn slutet av 2016. SmartVolumeControl2 Àr en fullstÀndig omskrivning av originalet och innehÄller Ätta olika skinn avsedda att göra iOS-volymen HUD snyggare.

I skÀrmdumpsexemplen ovan visar vi dig tre av vÄra favoritstilar som levereras med SmartVolumeControl2.

Men SmartVolumeControl2 slutar inte med en volym HUD-ansiktslyftning, det ger ocksÄ funktionella pekreglage till volymen HUD. NÀr volymen HUD visas pÄ din skÀrm efter att du tryckt pÄ den första volymknappen kan du peka och dra pÄ den för att justera volymnivÄn.

Efter installationen hittar du en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera nÄgra alternativ:

HĂ€r kan du:

I hud- / stilalternativen kan du vÀlja mellan nÄgot av följande:

Och slutligen kan du konfigurera nÄgra avancerade alternativ:

Om du verkligen inte kan stÄ ut med den fruktansvÀrda lagervolymen HUD i iOS, Àr SmartVolumeControl2 ett mÄste. Du kan ladda ner tweak gratis frÄn Cydias BigBoss-arkiv, men du mÄste betala $ 1,99 frÄn tweak-instÀllningsfönstret för att aktivera det efter installationen.

SmartVolumeControl2 spelar fint med alla jailbreakade telefoner som kör iOS 7-11, inklusive iPhones och iPads. För mer information och för att begÀra nya funktioner kan du besöka utvecklarens webbplats.

Kommer du att ta tag i SmartVolumeControl2 för att öka din handenhetens volym HUD-upplevelse? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.