Ta kontroll över iOSs grymma lagervolym HUD med SmartVolumeControl2

Ta kontroll över iOSs grymma lagervolym HUD med SmartVolumeControl2

Apple släppte offentligt iOS 12 den här veckan, och trots alla nya funktioner bakade i det, en sak som fortfarande inte har förändrats efter alla dessa år är den fruktansvärda volymen HUD som dyker upp när du trycker på någon av volymknapparna.

Apple gjorde några anmärkningsvärda förbättringar av den videospelare-centrerade volymen HUD med iOS 11, men av vilken anledning som helst, låg den globala volymen HUD efter. Lyckligtvis dubbade en ny jailbreak-tweak SmartVolumeControl2 av iOS-utvecklare fixar detta.

Om namnet låter bekant beror det på att tweak baseras på den ursprungliga SmartVolumeControl från slutet av 2016. SmartVolumeControl2 är en fullständig omskrivning av originalet och innehåller åtta olika skinn avsedda att göra iOS-volymen HUD snyggare.

I skärmdumpsexemplen ovan visar vi dig tre av våra favoritstilar som levereras med SmartVolumeControl2.

Men SmartVolumeControl2 slutar inte med en volym HUD-ansiktslyftning, det ger också funktionella pekreglage till volymen HUD. När volymen HUD visas på din skärm efter att du tryckt på den första volymknappen kan du peka och dra på den för att justera volymnivån.

Efter installationen hittar du en inställningsruta i appen Inställningar där du kan konfigurera några alternativ:

Här kan du:

I hud- / stilalternativen kan du välja mellan något av följande:

Och slutligen kan du konfigurera några avancerade alternativ:

Om du verkligen inte kan stå ut med den fruktansvärda lagervolymen HUD i iOS, är SmartVolumeControl2 ett måste. Du kan ladda ner tweak gratis från Cydias BigBoss-arkiv, men du måste betala $ 1,99 från tweak-inställningsfönstret för att aktivera det efter installationen.

SmartVolumeControl2 spelar fint med alla jailbreakade telefoner som kör iOS 7-11, inklusive iPhones och iPads. För mer information och för att begära nya funktioner kan du besöka utvecklarens webbplats.

Kommer du att ta tag i SmartVolumeControl2 för att öka din handenhetens volym HUD-upplevelse? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.