Tack till vÄra guldsponsorer som hjÀlpte oss att bygga tvÄ skolor

Tack till vÄra guldsponsorer som hjÀlpte oss att bygga tvÄ skolor

Som framhÀvs i vÄrt inlÀgg tidigare idag samlade vi framgÄngsrikt medel för att bygga tvÄ skolor i Guatemala. Detta hade inte varit möjligt utan stöd frÄn dessa fantastiska företag som drivs av nÄgra av de mest framstÄende personerna i WordPress-communityn som jag Àr hedrad över att kalla mina vÀnner.

Alla företag som listas hÀr donerade $ 1000 till kampanjen och donerade priser till vÄr present. VÀnligen kolla in dem och de produkter de har att erbjuda, förutom att ha kvalitetsprodukter, ger dessa företag tillbaka till samhÀllet.

Sucuri

Sucuri grundades 2010 och Àr ett företag som Àr inriktat pÄ att hÄlla dina webbplatser sÀkra. De Àr en dominerande kraft i sÀkerhetsbranschen och stöder anvÀndare frÄn hela vÀrlden. Vi anvÀnder dem och med alla större publikationer som rekommenderar dem finns det ingen anledning att inte anvÀnda dem för att skydda dina webbplatser.

MaxCDN

MaxCDN-logotyp

MaxCDN Àr en av de största leverantörerna av Content Delivery Network. De hjÀlper till att minska din serverbelastning och pÄskynda din webbplats sÄ att du fÄr ditt innehÄll till dina anvÀndare sÄ snabbt som möjligt. Med den stora tillgÀngliga WordPress-integrationen och deras servicekvalitet med hur lÀnge vi har anvÀnt dem rekommenderar vi att du anvÀnder deras tjÀnster.

Bluehost

Bluehost-logotyp

Grundades 1996 och deras mÄl var att skapa ett bÀttre webbhotell. Sedan dess har de vuxit till en massiv leverantör för webbhotell. De Àr en officiell WordPress.org-rekommenderad vÀrdleverantör och har fantastiska mÀnniskor som arbetar för dem.

HostGator

HostGator-logotyp

HostGator Àr en vÀrldsomspÀnnande leverantör av delad, ÄterförsÀljare, VPS och dedikerad av webbhotell. De har försett över 400 000 anvÀndare med produkter och tjÀnster för att hjÀlpa sina företag frÄn förmögenhet 500 företag till frilansare. 2007 flyttades vÄra webbplatser till HostGator och med deras fantastiska stöd har vi bott hos dem sedan dess.

Tyngdkraftsformer

Gravity Forms-logotyp

Gravity Forms Àr ett komplett plugin för kontaktformulÀr som anvÀnds pÄ över en miljon webbplatser. De har avancerad rutt för aviseringar, lead capture och villkorlig logik, allt med ett nybörjarvÀnligt dra-och-slÀpp-grÀnssnitt. Med kraften bakom detta plugin och det enkla grÀnssnittet Àr det ett fantastiskt plugin för nybörjare.

WPtouch

WPTouch-logotyp

BraveNewCode grundades 2008 och Àr ett litet kanadensiskt WordPress-centrerat företag. Det Àr mest kÀnt för sitt banbrytande WordPress-plugin, WPtouch.

WPtouch har varit den mest populÀra lösningen för att WordPress-webbplatser ska se ut och fungera bra pÄ mobila enheter i över 6 Är. Det anvÀnds av en tredjedel av de bÀsta WordPress-webbplatserna, medan den gratis versionen av plugin-programmet har hÀmtats hÀpnadsvÀckande 5,6 miljoner gÄnger.

Pagely

Pagely logotyp

Pagely Àr designat för att fokusera pÄ de tekniska aspekterna av WordPress-sÀkerhet, optimering och underhÄll, och Àr en leverantör av WordPress för WordPress-anvÀndaren. Grundades 2006 och har blivit professionella inom sitt omrÄde.

Web Savvy Marketing

Web Savvy Marketing-logotyp

Web Savvy Marketing Àr en grupp WordPress-experter som vill förbÀttra din webbplats. De upprÀtthÄller en mÀngd teman samt erbjuder SEO-hjÀlp och rÄdgivning för att hjÀlpa dig att förbÀttra din webbplats. De vill se till att alla smÄföretag och företagare har möjlighet att driva sin passion pÄ internet.

AppPresser

AppPresser-logotyp

AppPresser Àr ett kraftfullt verktyg som lÄter dig anvÀnda din kunskap om WordPress för att utveckla responsiva appar. Med de verktyg det erbjuder kan du skapa en app lika enkelt som du kan skapa en WordPress-webbplats.

Pantheon

Pantheon-logotyp

Pantheon Àr en plattform som Àr utformad för att lÄta dig bygga din webbplats utan att du behöver anvÀnda en server. Deras mÄl Àr att lÄta din webbplats skala till sidvisningarna som du fÄr utan att du behöver uppgradera till en ny server. Pantheon Àr en bra infrastruktur för utvecklare som vill vÀxa sina webbplatser utan att oroa sig för serverns begrÀnsningar.

Tack för att du kollade dem.

Med vÀnlig hÀlsning

Syed Balkhi
Grundare av WPBeginner