Tack till vÄra silversponsorer som hjÀlpte oss att bygga tvÄ skolor

Tack till vÄra silversponsorer som hjÀlpte oss att bygga tvÄ skolor

Som framhÀvs i vÄrt inlÀgg tidigare idag samlade vi framgÄngsrikt medel för att bygga tvÄ skolor i Guatemala. Detta hade inte varit möjligt utan stöd frÄn dessa fantastiska företag som drivs av nÄgra av de mest framstÄende personerna i WordPress-communityn som jag Àr hedrad över att kalla mina vÀnner.

Alla företag som listas hÀr donerade $ 500 till kampanjen och donerade priser till vÄr present. VÀnligen kolla in dem och de produkter de har att erbjuda, förutom att ha kvalitetsprodukter, ger dessa företag tillbaka till samhÀllet.

iThemes

iThemes Àr en av de ledande tillverkarna av högkvalitativa teman för företag och bloggare. Med sÄvÀl som deras teman erbjuder de ett urval av plugins och till och med utbildning för din webbplats. Deras mÄl Àr att hjÀlpa andra att skapa attraktiva och effektiva webbplatser med WordPress.

Themify

Themify-logotypen

Themify syftar till att hjÀlpa mÀnniskor som inte kÀnner till att anpassa sina teman utan att behöva dyka in i koden. De utvecklar vackra och vÀlkodade teman för WordPress med olika fÀrgalternativ och mobilversioner.

SeedProd

SeedProd-logotyp

SeedProd Àr ett WordPress-plugin som Àr utformat för att göra det bÀsta underhÄllslÀget och snart kommer sidor i WordPress. Det hÀr pluginet Àr utformat för anvÀndare med kunskaper om designer och utvecklare samt för den genomsnittliga anvÀndaren. Med de inbyggda kontrollerna och det temabibliotek som snart kommer att ha Àr det enkelt att skapa en vacker kommande sida för din webbplats.

Katalogjournal

DirJournal-logotyp

Directory Journal, som lanserades 2007, Àr en webbkatalog fylld med handplockade kataloger för att tillhandahÄlla en informationsresurs för webbplatser. De har ett team av författare som tÀcker sina sex facktidskrifter för att ge kvalitetsinformation som andra kataloger normalt saknar. Varje webbplats som lÀggs till i deras nÀtverk ges en kvalitetsprofil inklusive lÀnkar till sidor som normalt inte skulle hittas.

WPEngine

WPEngine-logotyp

WPEngine Àr VIP WordPress-vÀrd som erbjuder kraftfulla servrar för att hantera dina behov. De erbjuder automatiska sÀkerhetsuppdateringar, sÀkerhetskopior, ÄterstÀllningspunkter med ett klick och mer för att sÀkerstÀlla att din webbplats har de verktyg den behöver för att vara sÀker. Med stöd och samling av WordPress-experter Àr de ett utmÀrkt val för ett företag som inte vill hantera den tekniska sidan av att driva sin blogg.

Themeisle

Themeisle-logotyp

Themeisle designar lÀttanvÀnda teman och mönster som kan anvÀndas och hanteras av alla. De vill inte att deras anvÀndare ska behöva dyr utbildning eller höga underhÄllskostnader för att ha en snygg design för sin webbplats. Deras urval av teman gör dem bra för anvÀndare som söker efter snygga mönster utan mycket erfarenhet.

Tack för att du kollade dem.

Med vÀnlig hÀlsning

Syed Balkhi
Grundare av WPBeginner