Tankar och reflektioner pÄ BlogWorld Expo NYC och WordCamp Raleigh 2011

Tankar och reflektioner pÄ BlogWorld Expo NYC och WordCamp Raleigh 2011

Förra veckan hade vi ett nöje att delta i WordCamp Raleigh 2011 och BlogWorld Expo New York 2011. Detta var första gĂ„ngen BlogWorld-teamet höll ett evenemang pĂ„ östkusten, och vi hade ett nöje att delta. Det var andra Ă„ret i rad som vi deltog i WordCamp Raleigh. Jag talade faktiskt i en panel pĂ„ BlogWorld Expo med John Chow och Zac Johnson om ett Ă€mne “TjĂ€na pengar pĂ„ din blogg bortom bannerannonserna”. Jag talade ocksĂ„ pĂ„ WordCamp Raleigh om att pĂ„skynda WordPress och maximera prestanda. Den hĂ€r artikeln Ă€r en personlig Ă„terspegling av min upplevelse under den resan. Jag fick trĂ€ffa mĂ„nga hĂ€ftiga mĂ€nniskor, och nĂ„gra gamla vĂ€nner ocksĂ„. Innan jag sĂ€ger nĂ„got lĂ€ngre mĂ„ste jag tacka vĂ„ra fantastiska sponsorer som steg upp och gjorde den hĂ€r resan möjlig. Steve Burge frĂ„n OSTraining var fantastisk eftersom han steg upp och sponsrade hela vĂ„r resa till WordCamp Raleigh och delvis resa för BlogWorld NYC. Todd Garland frĂ„n BuySellAds (vĂ„r fullstĂ€ndiga recension) och John Saddington och Standard Theme-teamet som gick upp för att tĂ€cka BlogWorld New York.

NÄgra mÀnniskor jag trÀffade:

Lewis Howes, Chris Brogan, John Chow, Zac Johnson, Brad Williams, David Henzel, Gary Vaynerchuk, Chris Pirillo (en kille som jag trÀffade genom EmpireAvenue), Jordan Cooper, Adria Richards, David Risley och mÄnga andra rockstar-bloggare, utvecklare och företagare. Kolla in nÄgra av mina bilder:

[slickr-flickr tag=”bweny” items=”27″]

Se hela albumet

Förutom att vara en bra pedagogisk konferens var BlogWorld ocksĂ„ mycket roligt. Jag nĂ€tverkade med mĂ„nga nya mĂ€nniskor och festade mycket. Jag hade ocksĂ„ en blast lĂ€rande ocksĂ„. Efter denna BlogWorld kom jag tillbaka med nya mĂ„l och en lista över saker jag vill förbĂ€ttra. NĂ„gra av er har förmodligen redan mĂ€rkt att WPBeginner har ett nytt kommentarsystem. Ja, det hĂ€nde ocksĂ„ pĂ„ BlogWorld eftersom jag trĂ€ffade teamet bakom LiveFyre som gav mig fördelarna med LiveFyre frĂ„n första hand. Det kommer att finnas ett inlĂ€gg pĂ„ WPBeginner om varför vi bytte. Innan BlogWorld var jag pĂ„ WordCamp Raleigh, och Patric O’Keefe (@ifroggy) inledde konversationen och lade namnet i mitt huvud. Senare pĂ„ BlogWorld introducerade mig helt sjĂ€lvstĂ€ndigt en annan vĂ€n, Lewis Howes, för LiveFyre-teamet. Som du kan se körs den pĂ„ webbplatsen. Om jag fattar beslutet sĂ„ snabbt mĂ„ste det vara riktigt freaking bra. Vi gjorde en skrivning pĂ„ nĂ„gra vĂ€ldigt coola inlĂ€gg, som jag Ă€r sĂ€ker pĂ„ att ni kommer att hitta till hjĂ€lp. Kolla in listan nedan:

Hur den hÀr killen gick frÄn noll till en miljon sidvisningar pÄ sin blogg
Breaking the Bell Curve: Standing Out in a Sea of ​​Same
Hur man sticker ut i vilken nisch som helst med humor
Nu-revolutionen: göra ditt företag snabbare, smartare och mer socialt
Varför lÀser fler inte din blogg: Hur man skapar bitstorat innehÄll som slukas och delas
Det svarta, vita och grÄa av tvÀrbindning, omplacering och mediarÀttigheter

Artiklar frÄn WordCamp Raleigh 2011

Maximera prestanda och pÄskynda WordPress (min presentation)
Designa för det sociala nÀtet
Överbrygga Designer-Developer Gap
Bantningspiller, SEO och temaramar: det finns inga magiska kulor
Kommentar Moderering 201

Som jag nÀmnde talade jag ocksÄ pÄ BlogWorld Expo. John, Zac och jag bestÀmde oss för att ha lite kul med vÄr moderator och vÀn (David Risley) genom att ha lÀst ödmjuka introduktioner om oss. Rob Sutton spelade in det pÄ video (berÀtta för mig om du inte fick en chuck av det hÀr):

Jag hade ett nöje att delta i bÄda evenemangen. Michael Torbert, Craig Tuller och Steve Mortiboy presenterade Ànnu en fantastisk show pÄ WordCamp Raleigh 2011. De var fantastiska vÀrdar, och jag vill tacka dem för det. Rick Calvert, Deb Ng, Dave och hela BlogWorld-teamet satte ihop ytterligare en fantastisk hÀndelse. Jag Àr stolt över att jag kommer att göra mitt bÀsta för att delta i nÀsta WordCamp Raleigh och BlogWorld LA senare i Är.

Under de nÀrmaste tvÄ veckorna kommer jag att delta i WordCamp Kansas City och WordCamp Columbus. Jag Àlskar alltid att trÀffa WPBeginner-lÀsare och naturligtvis hela WordPress-communityn. SÄ om du kommer, se till att vi fÄr en bild tillsammans.

Återigen vill jag tacka dessa fantastiska sponsorer för att göra denna resa möjlig. Kolla in dem pĂ„ allvar.

Sponsorer

Standardtema Ă€r erkĂ€nt som ett av de 8 bĂ€sta premium-WordPress-teman av Mashable, TheNextWeb kallade det det slickaste WordPress-temat nĂ„gonsin, och det nominerades ocksĂ„ till ett av de 25 bĂ€sta kommersiella WordPress-teman 2010 av WPBeginner. Med sin senaste uppdatering stöder Standard Theme nu helt inlĂ€ggsformat. FĂ„ 15% RABATT om du anvĂ€nder kupongen “WPBEGIN15”.

Köp SÀljannonser

BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

OSTrÀning

Open Source Training lÀr mÀnniskor hur man anvÀnder Joomla, Drupal och WordPress.