Tappar ditt iPhone-batteri snabbt efter uppgradering till iOS 11.4?

iPhone battery replacement

Om din iPhone, iPad eller iPod touch upplever en overklig batteriladdning efter uppgradering till iOS 11.4, Àven nÀr den Àr lÄst och inte anvÀnds aktivt, Àr du definitivt inte ensam.

Enligt klagomĂ„l pĂ„ Reddit och den Apples supportgrupper forum, ett okĂ€nt men uppenbarligen inte obetydligt antal mĂ€nniskor ser olika frĂ„gor, som att Personal Hotspot listas som den frĂ€msta syndaren i InstĂ€llningar → Batteri Ă€ven om funktionen inte Ă€r pĂ„slagen.

De flesta av de drabbade anvÀndarna ser för mycket batteri tappa av okÀnda skÀl.

AnvĂ€ndaren “Zide99” skrev pĂ„ Apples forum:

Min iPhone 6 fungerade helt bra tills jag uppdaterade till iOS 11.4. Ända sedan jag gjorde det tappar batteriet snabbt Ă€ven utan att jag anvĂ€nder det alls. Jag brukade gĂ„ en hel dag utan att ladda den. Nu kan det pĂ„gĂ„ en halv dag.

Jag undrar bara om nÄgot slogs pÄ med den hÀr nya uppdateringen som jag mÄste stÀnga av för att spara batteritid. Det Àr bara konstigt att jag inte har gjort nÄgot annat Àn att uppdatera iOS och nu hÀnder detta.

En till sa pÄ Reddit:

Jag skulle sova med min telefon uppladdad och den skulle förlora 10 till 20% nÀr jag vaknade. Men nu 11.4 Àr telefonen nÀra att dö med 5%! Vad i helvete? Det Àr inte bara en gÄng, det Àr varje dag sedan jag uppdaterade till iOS 11.4.

Om du Àr i samma bÄt, försök att inaktivera platstjÀnster helt eller justera platstjÀnster sÄ att de endast anvÀnds nÀr appen anvÀnds, inte alltid. Ett annat tips: försök att stÀnga av funktionen Uppdatera bakgrundsapp för de appar som du inte behöver hela tiden.

Att slÄ pÄ lÄgeffektlÀge, som begrÀnsar bakgrundsaktiviteten till ett minimum, kan hjÀlpa till att minska det onormala batteriets urladdning men citerar oss inte om det. Batteriets urladdning verkar inte vara relaterad till de vanliga processerna efter installationen som tillfÀlligt kan sakta ner enheten och öka batteriets belastning, sÄsom ansikts- och objektigenkÀnning i Photos and Spotlight-indexering.

HANDLEDNING: Hur man bedömer iPhone-batteriets hÀlsa och hanterar CPU-strypning

Om allt annat misslyckas finns det inte mycket att göra Ät detta annat Àn att gÄ kÀrnvÀgen: torka allt rent och installera om iOS och dina appar frÄn grunden. Om det hÀr Àr en iOS 11.4-frÄga som det verkar vara fallet, bör Apple ÄtgÀrda felet med en programuppdatering.

Med 35 sidor med klagomÄl iDownloadBlog identifierade i diskussionstrÄden vid inlÀgget förefaller detta vara allt annat Àn nÄgra isolerade incidenter som bara pÄverkar en handfull mÀnniskor.

HANDLEDNING: Tips för att maximera batteriets livslÀngd pÄ iOS 11

Upplever du för mycket batteriförbrukning efter installationen av iOS 11.4?

Om sĂ„ Ă€r fallet, vad gjorde du – om nĂ„got – för att Ă„tgĂ€rda situationen?

LÄt oss veta genom att dela dina tankar i kommentarfÀltet nedan.