Tidiga Apple Watch Series 4-recensioner tyder pÄ att det hÀr Àr det du fÄr

Tidiga Apple Watch Series 4-recensioner tyder pÄ att det hÀr Àr det du fÄr

De flesta av de tidiga Apple Watch Series 4-recensionerna Àr inget annat Àn positiva, och mÄnga sÀger att det Àr den bÀrbara enheten frÄn Apple som lÄngvariga hÄllningar borde fÄ. Bedömningarna kommer mindre Àn 24 timmar efter publiceringen av de första iPhone XS / XS Max-recensionerna.

Sydney Morning Heralds Peter Wells citerar haren och sköldpaddan i sin recension, och noterade att Apple var sent pĂ„ smartwatch-festen. Trots detta Ă€r företaget nu ”mil före” alla andra.

Elva Är efter lanseringen av iPhone erbjuder Apples viktigaste produkt bara stegvisa förbÀttringar med varje ny uppdatering. Detta verkar besvikna kunniga, som krÀver enorma tekniska steg med varje utgÄva. Men de som vill ha drastiska förbÀttringar Är efter Är behöver bara titta pÄ Apple Watch, som inte visar nÄgra tecken pÄ att sakta ner.

Över pĂ„ The New York Times sĂ€ger reporter Brian X. Chen “den nya Apple Watch Ă€r kanske en av de viktigaste utvecklingen inom bĂ€rbara prylar pĂ„ flera Ă„r. ” I synnerhet berömmer han Apples beslut att lĂ€gga till en EKG-skĂ€rm till enheten.

ÄndĂ„ tror han inte att det Ă€r för alla, och förklarar Ӏven om Apple Watch Series 4 Ă€r en solid bit teknik och ytterligare ett steg mot mognaden hos bĂ€rbara datorer, skulle jag inte rekommendera det för mĂ€nniskor som funderar pĂ„ en smart klocka första gĂ„ngen.”

Han föreslÄr att förstagÄngsköpare bör ta en titt pÄ den billigare Apple Watch Series 3.

iMores Rene Richie visar ingen tvekan om att sĂ€ga “Apple Watch Ă€r den viktigaste produkten som Apple nĂ„gonsin har gjort och Series 4 Ă€r den viktigaste Apple Watch hittills.” Anledningen? ”Eftersom Apple Watch rĂ€ddar liv. Och det gör det om och om igen. ”

Buzzfeeds Charlie Warzel, som erkĂ€nner att han inte Ă€r en “Apple Watch-anhĂ€ngare”, var mindre Ă€n imponerad av den nya bĂ€rbara enheten, om bara för att den inte gick tillrĂ€ckligt lĂ„ngt. NĂ€r han kallar det “total lyx” Ă„terförlovar han sin tre Ă„r gamla Ă„sikt att Apple Watch Ă€r lite mer Ă€n ett stoppgall tills framtida produkter och teknologier anlĂ€nder.

Jag verkar inte skaka tanken att klockan ger oss en ny typ av omgivande datorbeteende, dĂ€r all hĂ„rdvara knappt mĂ€rks utan bara ansluter till oss – via trĂ„dlösa hörlurar och smĂ„ sensorer och gyroskop spridda i allt frĂ„n hattar till glasögon till vĂ„ra klĂ€der.

Warzel kan naturligtvis vara korrekt. ÄndĂ„ lever vi 2018 just nu, inte 2030 eller 2040. Precis som 3,5-tums första generationens iPhone leder till den första iPad, kommer Apple Watch 2018 nĂ€stan sĂ€kert att leda till en framtida produkt. Är det inte sĂ„ som tekniken ska fungera?

I sin videorecension sÀger The Verge Apple Watch Series 4 lever upp till hype.

Independent David Phelan sĂ€ger, ”till att börja med Ă€r det den vĂ€rst vackraste klockan hittills frĂ„n Äpple. Det tar andan frĂ„n mig varje gĂ„ng jag lyfter handleden och skĂ€rmen tappar snabbt upp i full, fĂ€rgglad Ă€ra. Om det lĂ„ter överst, vĂ€nta bara tills du ser en i köttet. ”

Phelans dom:

Förra Ärets serie 3 var jÀttebra, men det hÀr Àr en helt ny sak. Designen Àr bara underbar och den ljusa, levande skÀrmen med sina smala, böjda ramar ser sensationell ut. UppgÄngen i prestandakraften mÀrks pÄ alla nivÄer och de ökade hÀlsokvaliteterna och trÀningsövervakningen Àr oerhört vÀlkomna.

Slutligen finns det Hodinkees Stephen Pulvirent som vanligtvis spenderar sina dagar pÄ att granska mycket dyrare mekaniska klockor. Hans slutsats sÀger mycket om hur inflytelserikt Apple har blivit i klockindustrin som helhet.

Han förklarar Apple Watch Series 4 Ă€r ”ett moget uttryck för vad Apple Watch kan vara, tar nĂ€sta steg pĂ„ den vĂ€g som Apple har angett under de senaste fyra Ă„ren och visar oss tidiga glimtar av vart det kan gĂ„ i framtiden. SĂ„ oavsett om du Ă€r nĂ„gon som fortfarande vandrar runt med en naken handled och kontrollerar tiden genom att dra ut dina telefoner som om det Ă€r en nyĂ„ldersfickur eller en hĂ„rd klocksamlare som inte kan tĂ€nka sig att ge upp sina mekaniska underverk, jag tycker att det Ă€r hög tid att du ger Apple Watch ett skott. ”

Som en pÄminnelse lanseras Apple Watch Series 4 officiellt fredagen den 21 september. Du kan förbestÀlla den bÀrbara enheten i mÄnga lÀnder nu.

Planerar du att köpa en ny Apple Watch i Är? LÄt oss veta.