TillkĂ€nnage WPBeginner WordPress-kuponger – Snabb & amp; Enkelt sĂ€tt att spara pengar

 TillkÀnnage WPBeginner WordPress-kuponger - Snabb & amp;  Enkelt sÀtt att spara pengar

Hej WPBeginner-anvÀndare,

Jag Ă€r vĂ€ldigt glad att kunna lansera vĂ„rt senaste avsnitt “WordPress-kuponger” som en del av WPBeginner 2.0-utgĂ„van. WordPress-tillbehör kan bli dyra ibland, men med hjĂ€lp av vĂ„rt kupongavsnitt kan du spara hundratals $$$ pĂ„ saker du behöver. Vi har redan nĂ„gra vĂ€ldigt coola kuponger som flyter i databasen, sĂ„ du bör kolla in dem.

Tanken bakom WPBeginner-kuponger Ă€r att hĂ„lla vĂ„rt samhĂ€lle uppdaterad med exklusiva erbjudanden som kan pĂ„gĂ„ runt pĂ„ nĂ€tet. LĂ„t oss inse det, vi Ă€r alldeles för upptagen för att hĂ„lla koll pĂ„ varje anvĂ€ndbar rabattavtal. Jag vet att nĂ€r jag saknar en affĂ€r, sĂ€ger jag till mig sjĂ€lv “dang-it, jag önskar att nĂ„gon berĂ€ttade om den hĂ€r affĂ€ren tidigare”. Men tyvĂ€rr finns det ingen kupongsida inom WordPress-industrin som kan göra det. Plus att hĂ„lla koll pĂ„ dessa erbjudanden Ă€r inget enmansjobb. DĂ€rför kommer vĂ„r redaktion att hĂ„lla ögonen och öronen ute för att hĂ„lla dig uppdaterad om coola erbjudanden. Dessutom lanserar vi detta i hopp om att vi fĂ„r mĂ„nga samhĂ€llsinteraktioner / tips. Om du vet om en affĂ€r eller en kupong som borde finnas dĂ€r, lĂ„t oss veta om det. Det finns ett mycket enkelt sĂ€tt att skicka in nya kuponger pĂ„ webbplatsen.

Om du har ett kommersiellt WordPress-tema, plugin, e-bok eller nÄgon annan bloggtjÀnst, skulle vi gÀrna prata med dig om att fÄ en kupong till vÄrt samhÀlle. AnvÀnd bara vÄrt kontaktformulÀr om du har nÄgra förslag eller frÄgor.

NÀr ni surfar pÄ kupongsidan ser ni att det finns ett formulÀr dÀr du kan ange din e-post för att prenumerera för att fÄ exklusiva kupongavtal. Jag rekommenderar starkt att du registrerar dig för det eftersom vi skickar ut exklusiva erbjudanden och kuponger genom det. Om du redan prenumererar pÄ vÄrt nyhetsbrev via e-post mÄste du uppdatera dina instÀllningar och markera kryssrutan för WPBeginner-kuponger.

Njut av att spara stora $$$ pÄ dina WordPress / Blogging-relaterade inköp.

WPBeginner WordPress-kuponger