Tim Cook pratar iPhone XS, Apple Watch Series 4 och handlar

Tim Cook pratar iPhone XS, Apple Watch Series 4 och handlar

Tim Cook besökte “Good Morning America” ​​pĂ„ tisdag till diskutera nyligen introducerade iPhone XS och iPhone XS Max. Apples VD diskuterade ocksĂ„ det pĂ„gĂ„ende handelskriget mellan USA och Kina i en liveintervju pĂ„ ABC-showens Time Square Studio i New York.

VÀrd Robin Roberts pressade Cook pÄ priset pÄ de nya telefonerna, som toppar pÄ $ 1 449 för 512 GB iPhone XS Max-modellen.

PÄminna Roberts om att Apple ocksÄ sÀljer billigare modeller, sa Cook:

Vi vill skapa en iPhone för alla. Det sÀtt som de flesta betalar för dessa, som det visar sig, Àr att de gör en affÀr med en transportör, och de betalar sÄ mycket per mÄnad. SÄ om du tittar, till och med den telefon som kostar över tusen dollar, betalar de flesta cirka 30 dollar i mÄnaden för det, och det handlar om en dollar om dagen.

Han förklarade ocksÄ att konsumenterna sedan introduktionen av iPhone inte lÀngre behöver köpa separata digital- och videokameror, en digital musikspelare eller andra produkter.

Under tiden kallade Cook sig ”optimistisk” om handelssituationen och förklarade att ”handel Ă€r en av de saker dĂ€r det inte Ă€r ett nollsummesspel.” Han hoppades att bĂ„da sidor skulle kunna lösa sina problem snart.

NĂ€r han pressades sa VD att Apples produkter inte bara tillverkas i Kina. IstĂ€llet ”iPhone Ă€r monterad i Kina, men delarna kommer frĂ„n alla hĂ„ll inklusive USA.

Han fortsatte:

Glaset kommer frĂ„n Kentucky, det finns marker som kommer frĂ„n USA, och naturligtvis forskningen och utvecklingen sker allt i USA. SĂ„ jag vill inte tala för dem, men jag tror att de har tittat pĂ„ detta och sagt att det inte riktigt bra för USA att sĂ€tta en tull pĂ„ den typen av produkter. ”

Andra Àmnen som Cook diskuterade i intervjun inkluderade Apple Watch: s nya EKG-skÀrm, iOS 12 Memoji, och vilken typ av ansvar Apple hade som vÀrldens första biljon dollarföretag.

FULLT INTERVJU: @RobinRoberts Ă€r med @tim_cook att prata om den helt nya iPhone och Apple Watch – plus de Ă€lskar den nya Memoji-funktionen. https://t.co/0wZJnpowI9 pic.twitter.com/BpDyoANSES

– Good Morning America (@GMA) 18 september 2018

IPhone XS, iPhone XS och Apple Watch Series 4 anlÀnder officiellt till butiker fredagen den 21 september. Du kan förbestÀlla alla tre enheterna just nu.