Titta pÄ Apples teaservideor som lyfter fram de största funktionerna i Apple Watch Series 4

Titta pÄ Apples teaservideor som lyfter fram de största funktionerna i Apple Watch Series 4

Apple presenterade idag Apple Watch Series 4 med en större, rundare skÀrm, en smartare Digital Crown med inbyggt EKG och haptisk feedback, plus en massa andra coola funktioner. Och nu har den publicerat en första titt-video med fokus pÄ enheten och andra reklamfilmer.

“En första titt pĂ„ hĂ„rdvaran och mjukvaran i den grundlĂ€ggande nydesignade och ombyggda Apple Watch Series 4.” lĂ€ser videobeskrivningen. ”Med den största Apple Watch-skĂ€rmen hittills. Nya urtavlor. En elektrisk hjĂ€rtsensor. En digital krona med haptisk feedback. Och ett nytt guldfodral av rostfritt stĂ„l. ”

Och hÀr Àr det.

Företaget publicerade ocksÄ andra videoklipp, inklusive följande video med fokus pÄ hÄrdvaruförskotten, som den största Apple Watch-skÀrmen hittills, en ny elektrisk hjÀrtsensor och en Digital Crown med haptisk feedback; medan du lyfter fram nya watchOS 5-funktioner som nya trÀningspass, avancerade körfunktioner och mer.

För att illustrera hur den bĂ€rbara produkten har inspirerat mĂ€nniskor överallt att vara mer aktiva, friska och anslutna (“Det Ă€r vad det handlar om”), satte Apple ihop den hĂ€r lilla videon.

Vilka Àr dina första intryck av Apple Watch Series 4?

LĂ„t oss veta i kommentarerna!