Topp 10 bÀsta Android-appar för allmÀn kunskap

Topp 10 bÀsta Android-appar för allmÀn kunskap

Under det 21: a Ă„rhundradet för teknik finns det mĂ„nga saker som kan förĂ€ndra det dagliga livet (nĂ€stan 90% av sakerna) och att det vi bĂ€r pĂ„ oss och gissar vad Ă€r det? ja! det Ă€r en Android-smartphone. Denna enda enhet Ă€r mycket anvĂ€ndbar om den kommer inom kunskapsomrĂ„det. Förutom att hacka itechhacks kommer att dela nĂ„gra allmĂ€nna kunskapsappar för att öka din hjĂ€rnkraft. Som vi redan skrev om engelska appar för Android. –

15 bÀsta Android-appar för allmÀn kunskap

PÄ samma sÀtt, för att öka allmÀn kunskap finns det mÄnga Android-appar. Med hjÀlp av dessa appar kan eleven studera Àven nÀr de Àr hemma, reser och Àven om de inte har nÄgra böcker för studier. AllmÀnna kunskapsappar för Android spara kostnaden för att köpa hÄrda böcker.

Topp 10 bÀsta Android-appar för allmÀn kunskap


I den hÀr artikeln försöker vi tjÀna dig de bÀsta topp 15 GK Android-appar vilket hjÀlper dig att lÀra dig mÄnga senaste saker som hÀnder i vÀrlden.

Du kanske ocksÄ gillar:-

*. Topp 10 bĂ€sta Black Hat Hackers – ökĂ€nd

*. Topp 10 White Hat Hackers – All-Time Best

*. Topp 5 bÀsta skÀrminspelningsappar

*. Topp 10 bÀsta WiFi-hackade Android-appar

# 1. iProf Study Buddy.

iprof-studie-kompis

iProf Àr en fantastisk Android-app som erbjuder mer Àn 35000 kurser inom varje omrÄde. Du kan ladda ner och starta din kurs. Det ger en kurs för GK, programmeringssprÄk, matematik, fysik, kemi, datorprogram, etc. Det Àr ett annat bra alternativ att vÀlja i alla allmÀnna kunskapsappar för Android. Cirka 5 miljoner anvÀndare laddar ner den hÀr appen. Det krÀver Android 4.0 och högre version. Det Àr en app för alla typer av kurser.

hÀmta-frÄn-playstore# 2. AllmÀnbildning.

allmÀnbildningDet Àr en av de bÀsta i alla Android GK-appar som finns tillgÀngliga i Google Play Store gratis. Det ger 32000 plus allmÀnna kunskapsfrÄgor. En av dess bÀsta funktioner Àr att den inte krÀver en internetanslutning. I den hÀr appen kan du fortsÀtta frÄn den aktuella frÄgan dÀr du lÀmnar senare eller du kan direkt hoppa till den frÄgan. Det krÀver Android 2.2 eller andra högre versioner. Cirka 1 miljon anvÀndare installerar den hÀr appen.

hÀmta-frÄn-playstore

# 3. Dagliga aktuella frÄgor och GK.

Dagliga aktuella app-ikonDaglig aktualitetsappikon Àr en annan populÀr i listan över allmÀn kunskapsprogram för Android, som ocksÄ ger dig Aktuella frÄgor pÄ dagliga baser. Det ger allmÀn kunskap pÄ hindi och engelska. Det ger dig ocksÄ en övning med flervalsfrÄgor. Det gör det möjligt för oss att kontrollera vÄra framsteg dagligen och vi kan ocksÄ kontrollera vÄra svaga och starka omrÄden. Cirka 1 miljon anvÀndare laddar ner den hÀr appen.hÀmta-frÄn-playstore

# 5. Daily Hunt.

dagliga jaktDaily-Hunt Àr en annan populÀr inom alla allmÀnna kunskapsprogram för Android, som ger anvÀndbar information om de dagliga nyheterna och aktuella frÄgor. Den stöder mÄnga olika sprÄk. Det ger ocksÄ e-böcker, dagliga nyheter regelbundet. en anvÀndare kan ocksÄ vÀlja mÄnga olika sprÄk. Det Àr ett av de bÀsta sÀtten att öka allmÀn kunskap. Det krÀver Android 2.0 och högre versioner. Cirka 50 miljoner anvÀndare laddar ner dessa appar.

hÀmta-frÄn-playstore

# 6. GK Indien.

GK Indien app-ikonenGK India-appen iicon GK India Àr en av de bÀsta allmÀnna kunskapsapparna om Indien. Den Àr tillgÀnglig i Google Play butik gratis. Det passar bÀst för de anvÀndare som förbereder GK-testet för indiska regeringstjÀnster som jÀrnvÀg, armé, marin etc. Det krÀver Android 2.0 eller andra högre versioner. Denna app innehÄller mer Àn 3000 allmÀnna kunskapsfrÄgor. Cirka 5 anvÀndare saknar den hÀr appen.

hÀmta-frÄn-playstore

# 7. Wikipedia

wikipediaWikipedia Àr en av de mest populÀra ideella encyklopedierna. Det finns ocksÄ gratis i Google Play Store. Det ger allmÀn kunskap om hela vÀrlden. Den innehÄller 32 miljoner artiklar pÄ 280 olika sprÄk. Det visar ocksÄ platsen som finns i artikeln pÄ Google Maps. Det ger ocksÄ sökning efter faciliteter och plockbeskrivning frÄn wiki-data. Det krÀver Android 4.0 och en högre version av Android. Cirka 50 miljoner anvÀndare laddar ner dessa appar.

hÀmta-frÄn-playstore

# 8. FÀrdighetstest och förberedelse.

FÀrdighetstest och förberedelse Android-apparFÀrdighetstest och förberedelse Android-appar. Det Àr en av de fantastiska lÀmplighetstest- och allmÀnna kunskapsapparna som finns tillgÀngliga i Google Play Store gratis. Det gör att vi kan vÀlja frÄgor i olika kategorier. FrÄgor lÀggs till regelbundet. Det passar bÀst för ingenjörs- och medicinstudenter. Den innehÄller ocksÄ logiska resonemangsfrÄgor med detaljerade beskrivningar och formler. Cirka 1 miljon anvÀndare laddar ner den hÀr appen.

hÀmta-frÄn-playstore

Sammanfatta: Dessa Àr de bÀsta allmÀnna kunskapsappar för Android, dÀr vi enkelt fÄr tillgÄng till de senaste aktuella sakerna och allt för att öka medvetenheten. om du kÀnner till mer allmÀnna kunskapsappar, kommentera nedan och lÄt mig veta att jag lÀgger till den pÄ listan över topp 10 bÀsta allmÀnna kunskapsapplikationer för Android. Glöm inte att dela den hÀr artikeln.