Topp 20 bÀsta selfie-appar för Android, iOS 2020

Topp 20 bÀsta selfie-appar för Android, iOS 2020

Denna trend var endast möjlig pÄ grund av de bÀttre kamerakvaliteterna pÄ smarttelefonerna och ocksÄ pÄ grund av den frÀmre ansiktskameran som finns tillgÀnglig i dessa smartphones som lÄter dig klicka pÄ selfies. MÀnniskor kontrollerar nu kvaliteten pÄ kameran i en smartphone innan de köper den! Selfies Àr de lÀngsta trenderna som nÄgonsin har hÀnt. Det har gÄtt ganska lÄng tid sedan den hÀr trenden har gjort folk galna.

Vart du Ă€n gĂ„r hittar du en eller annan person som klickar pĂ„ en selfie. Även du sjĂ€lv kommer sĂ€kert att dra ut din smartphone för att klicka pĂ„ en selfie med allt roligt du upptĂ€cker eller om du trĂ€ffar nĂ„gon viktig person! MĂ„nga vĂ€lkĂ€nda smarttelefontillverkningsföretag har lanserat smartphones dedikerade till klickselfies med mycket mer tydlighet, bĂ€ttre blixt etc.

NĂ€r du har valt en bra smartphone med bra kamerakvalitet mĂ„ste du nu vĂ€lja en bra selfie-app som förbĂ€ttrar kvaliteten pĂ„ dina foton och till och med ger dig hundratals funktioner som filter, lĂ€gg till smileys 🙂, etc. för anpassning av dina selfies.SĂ„ hĂ€r Ă€r en lista över de bĂ€sta selfie-apparna som du kan fĂ„ pĂ„ bĂ„de Android och iOS.


# 1 Facetune

Detta Àr en betald app för bÄde Android- och iOS-anvÀndare. Men det ger alla anledningar till att det Àr en betald app! Du kan snabbt ta en touch pÄ dina selfies genom att bleka tÀnderna, förfina kÀftlinjen, ta bort röda ögon och mycket mer. Du kan ocksÄ anvÀnda smink i appen för att applicera en lÀppstift, ögonskugga etc. för att försköna ditt utseende pÄ ditt foto. Du kan ocksÄ fokusera pÄ dig sjÀlv genom att suddiga ut bakgrunden.

# 2 Retrica | BĂ€sta Selfie-appen 2019

Denna app Àr en av de mest kÀnda och coola selfie-appar för Android och iOS-anvÀndare. Den har mer Àn 100 filter som inkluderar filter i realtid, retro etc. Den har sin unika stÀmpel som du kan anvÀnda för att dekorera ditt foto. Du kan ocksÄ skapa ett collage med dess collagefunktion. Det inbyggda tidsbidraget tillÄter ocksÄ anvÀndare att klicka pÄ foton i olika poser.

# 3 B612 | Ta, spela, dela

Även detta Ă€r favoritappen för mĂ€nniskor som Ă€lskar att ta selfies. Den har en unik uppsĂ€ttning funktioner som inkluderar över 100 skönhetsfilter och över 200 animerade klistermĂ€rken redo att anvĂ€ndas. Du kan ocksĂ„ skapa korta videoklipp pĂ„ 3 – 6 sekunder med ljud.

LÀs ocksÄ: Topp 5 bÀsta Android File Manager (senaste)

# 4 PIP-kamera

Den fascinerande funktionen i denna app Àr att du kan skildra ditt ansikte inuti ett nummer om objekt som en bubbla, en glasflaska etc. Den fullstÀndiga Droste-effekten Àr en annan funktion som förstÀrker ditt foto.

# 5 Selfie Cam

Den hÀr appen Àr inspirerad av Snapchat. Du kan dekorera dina foton med animationer, klistermÀrken etc. Du kan bara klicka pÄ foton i den hÀr appen genom att le mot kameran om din enhet har en ansiktsdetekteringsfunktion. Den inbyggda timern lÄter dig klicka pÄ bilder i en bra hÄllning.

# 6 YouCam Perfekt

Detta Àr den bÀsta appen eftersom du kan anpassa ditt foto med hjÀlp av dess funktioner som collage, klistermÀrken, utskÀrningar etc. Andra nÄgra av funktionerna inkluderar hudton, smalt ansikte, slÀta rynkor etc. Den hÀr appen ger hög prestanda !

# 7 godis kamera

Återigen Ă€r det bland de mest anvĂ€nda apparna av mĂ€nniskor. Även hĂ€r finns realtidseffekter tillsammans med mer Ă€n 100 filter tillgĂ€ngliga. Du kan förbĂ€ttra din skönhet med appens sminkpaket, avlĂ€gsnande av flĂ€ckar etc. Du fĂ„r ocksĂ„ klistermĂ€rken vid varje tillfĂ€lle.

# 8 Cymera

Detta Àr en redigeringsapp för allt. Den har över 130 filter. Den har 7 olika kameralinser riktigt förskönande system som inkluderar ansiktsigenkÀnning, naturlig och riktig sminkfunktion, hudkorrigering och mÄnga fler fantastiska funktioner.

# 9 Perfekt365

Nyckelfunktionen i denna app Àr inte de olika effekterna den ger, men skjutreglaget som lÄter dig justera effektens intensitet. Den Àr ocksÄ bevÀpnad med en mÀngd olika blandningar av kÀndisinspirerade mallar och över 20 olika verktyg som hjÀlper till att försköna din selfie. Om du vill prova ett nytt set om ögonfransar, kommer skjutreglaget att hindra dig frÄn att se för mycket hÄrig ut.

BÀsta selfieredigeringsappar för Android | iOS (gratis)


# 10 Frontback – Sociala foton

Med den hĂ€r appen kan du ta tvĂ„ foton samtidigt – en av det du ser och en annan av dig sjĂ€lv. BĂ„da bilderna slĂ„s samman till ett enda foto. Den senaste uppdateringen har lagt till nĂ„gra filterverktyg och ett NSFW-mĂ€rke (Not Safe For Work) som lĂ„ter dig markera ett foto som ‘inte sĂ€kert för arbete‘om du tycker att det du lĂ€gger ut Ă€r bra för alla.

LÀs ocksÄ: Topp 5 bÀsta skÀrminspelningsappar utan root-Android

# 11 Beauty Plus Magic Selfie Camera

Bland alla selfie-appar Àr detta en av de bÀsta selfie-apparna som vi rekommenderar att du tar en selfie pÄ din Android sÄvÀl som iOS-enheten. Denna app kommer att förbÀttra skönheten direkt medan du tar selfie genom att ge den naturliga effekten till bilderna som du fÄngar genom den. Den hÀr appen Àr i grunden byggd för Android-enheter.

# 12 Ljus kamera | BÀsta Selfie Camera App för Facebook

Den hÀr appen Àr en av de mest populÀra selfie-apparna. Med appen Bright Camera kan du ta fantastiska selfies och göra det Ànnu bÀttre. Appen har ocksÄ funktioner som lÄter dig dela dina bilder direkt pÄ alla sociala nÀtverk.

[appbox googleplay mobi.bcam.mobile]

LÀs ocksÄ: Ladda ner Snapchat ++ IPA för iOS 11, iPhone, Android, PC

# 13 oSnap

Den hÀr appen Àr inte bra för fotoredigering. och det Àr inte heller packat med mÄnga funktioner men det Àr bra för en sak, det Àr att ta selfies. Som vi vet Àr kamera i iOS-enheter bara fantastiska. SÄ den hÀr appen passar bÀst för dina iPhone-enheter att ta selfies. OSnap-appen lÄter dig svepa uppifrÄn och ned för att vÀxla mellan de bakre och frÀmre kamerorna. Appen lÄter dig ocksÄ ta bilder genom att knacka var som helst pÄ skÀrmen.

# 14 FotoRus

Detta Àr en av de bÀsta Android Selfie-appen. Denna app lÄter dig hjÀlpa till att ta bÀsta selfies utan nÄgra problem som svagt ljus, mÄnsken etc. Den hÀr appen Àr bara fantastisk packad med massor av funktioner som stora filtereffekter, lÀgg till text till foton och sociala delar. MÄste anvÀnda den hÀr appen för att ta Best Selfie av Android

# 15 BestMe Selfie-kamera

Denna Selfie-app Àr speciellt utformad för redigering av selfie-bilder. Med 4,5 Betyg pÄ Google Plays Store. De erbjuder exakt 130+ filter i realtid. Du kan ocksÄ skapa ett collage i realtid med hjÀlp av den hÀr appen. MÄste prova appen om du Àlskar att klicka pÄ selfies pÄ din telefon. BestMeselfie Camera Àr bland de bÀsta selfie-apparna i Play Store med fantastiska funktioner som Blur-effekt, HDR-effekter och mycket mer.

# 16 Picr

Den hÀr appen finns gratis i iOS Store (iTunes). Picr Àr en fantastisk app för att ta bilder, som kan överraska dig pÄ rÀtt sÀtt. Appen ber dig att ta en bild varje dag och skapa en unik personlig film Ät dig baserat pÄ dina foton

# 17 Kamera ZOOM FX Premium

Camera Zoom FX Àr en av de fantastiska apparna för Android som har 4 stjÀrnor med mer Àn 85 000 aktiva anvÀndare av den hÀr appen. Den hÀr appen ger fantastiska funktioner som stabil shoot, skönhetsförbÀttring, utmÀrkta filter och mycket mer som du kommer att lÀra kÀnna efter att du har installerat den hÀr appen pÄ din Android-enhet.

För Android | BÀsta Selfie-appar: [appbox googleplay slide.cameraZoom&hl=en&hl=de]

# 18 CamMe

CamMe Àr utan tvekan den mest populÀra iOS-selfie-appen hittills under 2019. Appen ger mÄnga funktioner som bör lÄta dig ta den perfekta selfie du letar efter.

LÀs ocksÄ: Hur man gör Android-telefon som PC-mikrofoner

# 19 Afterlight | BÀsta Selfie Editing Apps för Android, iOS

Afterlight Àr ocksÄ den bÀsta Selfie-appen. Afterlight Àr populÀrt för iOS hela tiden. Ans Now finns ocksÄ pÄ Android. Du kan redigera dina selfies med lysande filter, texturer och ramar. MÄste prova den hÀr selfie-appen. Men det hÀr Àr en betald app men vÀrt att betala för detta.

# 20 Snapseed

The Last Selfie-appen i detta segment av “BĂ€sta Selfie redigeringsappar frĂ„n 2019” Ă€r ‘Snapsade‘. Och den hĂ€r Ă€r en av de mest populĂ€ra apparna för Selfie och fotoredigering. Snapseed gör ditt utseende fantastiskt med filter och effekter som det har. Du kan redigera dina selfies som ett proffs med Snapseed.

LÀs ocksÄ: 7+ populÀra bÀsta fitnessappar för Android, iPhone

Sammanfatta: SÄ det hÀr var nÄgra av de Topp 20 bÀsta selfie-appar vilket kan hjÀlpa dig att finjustera dina foton och göra dem vackra. Dessa appar Àr tillgÀngliga för bÄde Android- och iOS-anvÀndare. GÄ och kolla in dessa appar och vet vilken som passar dig bÀst!