Topp 25 gratis hackingsappar för Android 2020 – Etiska verktyg

Best 25+Hacking Apps for Android in 2019 - Free Download Hacking Apps

Nu kan du enkelt ladda ner de bÀsta och senaste ankomna Android Hacking Apps 2019 exklusivt för Android-telefoner. Nu finns det inget behov av att lita pÄ datorn för hacking. Tiden har förÀndrats. Du kan göra vad som helst med din smartphone som en dator gör.

BÀsta 25+ hackingsappar för Android 2019

Medan du letar efter nÄgra hackingsappar som körs pÄ din Android-enhet, oavsett om din Android-telefon Àr rotad eller inte rotad, tro mig att du kom till en perfekt teknisk blogg. Som ni alla mÀrker hur snabbt tekniken förÀndras varje dag finns det nya uppfinningar pÄ teknikomrÄdet. Och pÄ grund av internet finns det enorma virala saker som hÀnder pÄ internet, eftersom hackare har hittat detta mycket bra tillfÀlle att visa sin talang i sin bÀrbara dator och börja hacka. Men visste du hur du enkelt hackar WiFi, Android etc. frÄn din Android-telefon.

Det bör inte slösa tid att lĂ€ra sig etisk hacking och allt annat. Huvudsakligen anvĂ€nder hackare LINUX för att hacka system. Och Android körs ocksĂ„ pĂ„ Linux OS. Men alla har rykten om att hacking endast utförs pĂ„ datorn. Men nu förĂ€ndras teknikvĂ€rlden och ni har alla en liten hackningsenhet i fickan, dvs.Android. ‘ Nyligen har vi noterat att mĂ„nga av cyberhackarna riktar sig till Android-anvĂ€ndare.

Om du gillar konventionella investeringar har vi ocksÄ sammanstÀllt en lista över vÄra favoritappar för bitcoinhandlare, sÄ kolla in det om du vill fÄ ut mer av din smartphone. Som alltid med investeringar, var medveten om att dina pengar Àr i riskzonen, och placera aldrig mer Àn du har rÄd att förlora. Medan bitcoinhandel mÄste du följa de flyktiga kryptovalutamarknaderna.

SÄ hÀr gÄr vi och diskuterar Top BÀsta hackingsappar för Android-telefoner som rekommenderas av nÄgra stora etiska hackare:

# 1. ZANTI

zANTI Àr en omfattande nÀtverksdiagnostikverktygssats som möjliggör komplexa granskningar och penetrationstester med ett knapptryck. Det ger molnbaserad rapportering som leder dig genom enkla riktlinjer för att sÀkerstÀlla nÀtverkssÀkerhet. Den hÀr hackingsappen Àr utformad för Android-enheter.

# 2. DroidBox

DroidBox Àr en hackingsapp som Àr utvecklad för att erbjuda dynamisk analys av Android-applikationer. Den hÀr appen Àr ganska cool att göra kodning och att attackera offrets fjÀrranslutning enkelt.

# 3. Hacktode

Hacktode Àr hackarens verktygslÄda Àr en applikation för penetrationstestare, etiska hackare, IT-administratörer och cybersÀkerhetsproffs för att utföra olika uppgifter som spaning, skanning som utför exploateringar etc. Du kan ladda ner den hÀr Android-hackingsappen frÄn ovanstÄende lÀnk.

# 4. Döda WiFi

Den hÀr open source-etiska hackingen Android-appen Àr en av de mest populÀra inom detta omrÄde. I likhet med net cut-appen i Windows kan den hÀr appen stÀnga av nÄgons WiFi över ditt nÀtverk. Kill Wifi Àr extremt anvÀndbart nÀr du har en öppen WiFi som inte skyddas av ett starkt lösenord. Du kan stÀnga av inkrÀktarens WiFi med bara nÄgra fÄ klick pÄ din enhet. Den hÀr appen Àr lÀtt att anvÀnda pÄ grund av dess klara och interaktiva grÀnssnitt och lÀttanvÀnda verktyg.

# 5. Androrat

AndroRat stÄr för Android Remote Administration Tool. Den hÀr hackingsappen Àr ett fjÀrradministrationsverktyg som anvÀnds för att styra en annan enhet Àven om du inte har nÄgon fysisk Ätkomst till den enheten. Det Àr ocksÄ anvÀndbart för att framkalla lite fniss och förvÄning bland dina vÀnner och familjemedlemmar.

# 6. Burp Suite

Burp Suite Àr en integrerad plattform för sÀkerhetstester av webbapplikationer. Dess olika verktyg fungerar sömlöst tillsammans för att stödja hela testprocessen, frÄn första kartlÀggning och analys av en applikations attackyta, till att hitta och utnyttja sÀkerhetsproblem.

# 7. SpoofApp

SpoofApp Àr exakt vad den hÀr appen gör. Förutom att Àndra ditt telefonnummer kan den hÀr appen ocksÄ Àndra din röst och spela in hela konversationen! Du behöver dock SpoofCards för att anvÀnda den hÀr appen. Sammantaget en trevlig app för att fÄ leenden pÄ din och din vÀns ansikte.

# 8. Droid fÄr

“Hacks”För mĂ„nga Ă€r att hacka in pĂ„ din vĂ€ns sociala mediekonto för fniss. Eller sĂ„ kan det anvĂ€ndas till och med nĂ„got anvĂ€ndbart som att extrahera viktig information frĂ„n nĂ„gons sociala mediekonton. DroidSheep gör jobbet Ă„t dig. Det kapar sessionerna med sociala medier som utförs i ditt nĂ€tverk.

# 9. Haj för rot

Trafiksniffer, fungerar pÄ 3G och WiFi (fungerar Àven i FroYo-bundna lÀge). För att öppna dumpa anvÀnd WireShark eller liknande programvara, för förhandsgranskning av dumpning pÄ telefon, anvÀnd Shark Reader. Baserat pÄ tcpdump.

# 10. aNmap – Android

Nmap (nÀtverksmappare) Àr en av de bÀsta bland olika nÀtverksskannerverktyg (portfinder), Nmap utvecklades huvudsakligen för Unix OS men nu Àr den ocksÄ tillgÀnglig pÄ Windows och Android. Nmap för Android Àr en Nmap-app för din telefon! NÀr skanningen Àr klar kan du skicka resultaten via e-post. Denna applikation Àr inte en officiell app, men den ser bra ut.

# 11. WiFi Mac-vÀxlare

[appbox googleplay com.wireless.macchanger&hl=en]

En av de mest anvÀndbara, Wifi Mac Changer-appen Àndrar MAC-adressen pÄ din enhet, du gör dina aktiviteter nÀstan spÄrbara. Med din rotade Android-telefon kan du Àndra MAC-adressen till din enhet tillfÀlligt sÄ att dina onlineaktiviteter inte kan spÄras tillbaka till dig. Appen ger dig tvÄ metoder för att Àndra din MAC-adress. Det ena Àr det enklare sÀttet som inte speglar nÄgon Àndring i dina WiFi-instÀllningar. Den andra metoden Àr lite tuffare vilket gör att du kan ange appar som Àr lösenordsskyddade och detta Äterspeglar den Àndrade adressen i dina WiFi-instÀllningar.

Hackingsappar för Android 2019 - Itechhacks.comSenaste Android-hackingsapparna (2019)

# 12. SSHDroid

[appbox googleplay berserker.android.apps.sshdroid&hl=en]

Android Secure Shell: Secure Shell eller SSH Àr det bÀsta protokollet som ger ett extra sÀkerhetslager nÀr du ansluter till din fjÀrrmaskin. SSHDroid Àr en SSH-serverimplementering för Android. Denna applikation lÄter dig ansluta till din enhet frÄn en dator och utföra kommandon

# 13. dSploit

dSploit Àr en Android-nÀtverksanalys och penetrationssvit som syftar till att erbjuda IT-sÀkerhetsexperter / nördar den mest kompletta och avancerade professionella verktygslÄdan för att utföra nÀtverkssÀkerhetsbedömningar pÄ en mobil enhet.

# 14. APKInspector

APKinspector Àr ett kraftfullt GUI-verktyg för analytiker att analysera Android-applikationer. MÄlet med detta projekt Àr att hjÀlpa analytiker och reverse engineer att visualisera sammanstÀllda Android-paket och deras motsvarande DEX-kod.

# 15. Arpspoof

Arpspoof Àr ett verktyg för nÀtverksgranskning som ursprungligen skrevs av Dug Song som en del av hans dsniff-paket. Den hÀr appen omdirigerar trafik pÄ det lokala nÀtverket genom att smida ARP-svar och skicka dem till antingen ett visst mÄl eller alla vÀrdarna pÄ de lokala nÀtverksvÀgarna.

Notera: Allt innehÄll som publiceras pÄ itechhacks för sÀkerhetsforskningsÀndamÄl och bör inte anvÀndas olagligt. Vi tar inget ansvar för nÄgon skada.

# 16 SSLStrip för Android

[appbox googleplay com.crazyricky.androidsslstrip&hl=en]

SSLStrip Àr ett verktyg som transparent kapar HTTP-trafik i ett nÀtverk, tittar efter HTTPS-lÀnkar och omdirigeringar och sedan kartlÀgger dessa lÀnkar i lika HTTP-lÀnkar eller homografliknande HTTPS-lÀnkar. Du kan ladda ner SSLStrip för Android frÄn Google Playstore gratis.

# 17 Fing Network Tool

[appbox googleplay com.overlook.android.fing&hl=en]

Fing hjÀlper dig att ta reda pÄ vilka enheter som Àr anslutna till ditt Wi-Fi-nÀtverk pÄ bara nÄgra sekunder. Den visar IP, MAC-adress och tillverkare av enheter.

# 18 USB Cleaver

MĂ„let med USB Cleaver Ă€r att tyst Ă„terstĂ€lla information frĂ„n en mĂ„ldator Windows 2000 eller högre, inklusive lösenordshasher, LSA-hemligheter, IP-information, etc. … skönheten ligger i att nyttolasten kan köras tyst och utan att Ă€ndra systemet eller skicka nĂ€tverkstrafik, vilket gör den nĂ€stan osynlig. Den samlar all information till en LOG-fil som Ă€r lagrad pĂ„ ditt SD-kort och kan granskas nĂ€r som helst.

# 19 WhatsApp Sniffer

Om du vill ladda ner privata chattar, ljud och videor frÄn dina vÀnner WhatsApp, som anvÀnder din WiFi-anslutning Àr den hÀr appen det bÀsta valet mÄste prova.

# 20 WIBR Plus +

WIBR Plus Àr den avancerade applikationen för att testa sÀkerheten för WPA / WPA2 PSK WiFi-nÀtverk. Den hÀr appen upptÀcker trÄdlös penetration i ett nÀtverk.

# 21 Droid Pentest

Droid Pentest hjÀlper dig att hitta alla Android-appar för penetrationstestning och hacking sÄ att du kan göra en komplett penetrationstestplattform.

# 22 WiFi Du | Android-hackingsappar

WiFi You Àr en kraftfull app som samlar miljontals wifi-lösenord som delas av slutanvÀndare över hela vÀrlden och lagrar och distribuerar dem frÄn vÄr molnserver sÄ att du kan spara gratis nÀtverk och trafik. Det blir din wifi-nyckel och hittar automatiskt alla tillgÀngliga WiFi-nÀtverk i nÀrheten. Du kan ansluta till gratis wifi med ett enda klick.

# 23 WiFi-analysator

Gör din Android-telefon till en Wi-Fi-analysator! Visar Wi-Fi-kanalerna runt dig. HjÀlper dig att hitta en mindre trÄng kanal för din trÄdlösa router.

# 24 Eviloperator

Denna app ansluter tvÄ vÀnner till ett telefonsamtal som fÄr dem att tro att de ringde varandra! Spela in samtalet och dela inspelningen med tredje personen.

# 25 CSploit

dSploit Àr en Android-nÀtverksanalys och penetrationssvit som syftar till att erbjuda IT-sÀkerhetsexperter / nördar de mest kompletta och avancerade teknikerna. Det fungerar pÄ rotad Android.

Du kanske ocksÄ gillar det hÀr:

*. 10 bÀsta WiFi-hackade Android-appar

*. Hur man hackar WiFi-lösenord med hjÀlp av WiFi Password Cracker

*. Hur man hackar Android-enheter frÄn PC

Sammanfatta: SÄ det Àr klart med vÄr Gratis 25 bÀsta Android Hacking-appar för Android 2020 enheter sÄ ladda ner nÄgon av ovanstÄende app och försök att anvÀnda dem sÀkert. Hoppas du Àlskar hacka appar nedladdningsartikel. om du, dela sedan det hÀr inlÀgget och glöm inte att stÀlla dina frÄgor fritt. Dessa bÀsta Android-hackingsappar laddas ner och laddar ner de bÀsta Android-hackingsapparna.