Topp 30 bÀsta rotappar för din Android 2020

Top 30 Best Root Apps of 2019 (Latest Root Apps)

BĂ€sta rotappar | itchhacks

Android Àr den bÀsta plattformen för de mÀnniskor som stÀndigt försöker anpassa sina enheter för att lÄsa upp olika funktioner som inte Àr tillgÀngliga för dem. Rooting en Android-enhet Àr det mest effektiva sÀttet att lÄsa upp olika typer av funktioner i den. PÄ rotade Android-enheter kan du redigera / Àndra systemappar / filer eller öka RAM-minnet eller Àndra teckensnittet (om det inte finns nÄgot inbyggt alternativ) etc.

De rotade Android-enheterna kan stÀllas in enligt dina önskemÄl med hjÀlp av vissa specifika appar som endast fungerar pÄ rotade enheter. SÄ hÀr listar vi nÄgra av de specifika apparna som hjÀlper dig att justera din telefon till en ny nivÄ.

Obs! Vi har inte lagt till nÄgon lÀnk för att ladda ner dessa applikationer. Allt du behöver för att google det exakta namnet pÄ appen för att ladda ner den senaste versionen av appen.

LĂ€ra sig: Hur man rotar Android-telefon med / utan PC


BÀsta rotappar för Android 2019BÀsta Root Apps för Android

Om vi ​​tittar runt för nĂ„gra Ă„r tillbaka Ă€r Android Rooting som en mardröm för mĂ„nga nybörjare av Android-anvĂ€ndare. MĂ„nga mĂ€nniskor (inklusive mig) Tankar att om vi rotar vĂ„r Android-telefon kan vi förlora den, antingen i förlust av garanti (rykten sprids runt) eller i förlust av operativsystem. NĂ€r tiden flyger fĂ„r vi mĂ„nga kontroller pĂ„ vĂ„r hand nĂ€r vi rotar vĂ„r Android-enhet. Android gav oss inte mycket kontroll som vi hittade idag. Idag har vi nĂ„gra tekniker för att lĂ„sa upp dolda funktioner pĂ„ vĂ„r enhet. Liksom avancerad nivĂ„ av anpassning, hacka alla enheter, fĂ„ WiFi-lösenord och mycket mer. Om du har rotad Android-enhet mĂ„ste du anvĂ€nda nĂ„gra avancerade funktioner och nĂ„ din Android-upplevelse till en ny nivĂ„.

# 1 Lucky Patcher

lycklig lappare

Om du Àr en offline-smarttelefonspelare Àr Lucky Patcher en mÄste-app för dig. Med den hÀr appen kan du ta bort licensverifiering som gör köp i appar kostnadsfria i offline-spel. Man kan ocksÄ skapa modifierade APK-filer av lagerapparna. Att ta bort annonser och systemappar Àr en annan mycket anvÀndbar funktion i den hÀr appen. Du kan enkelt hacka alla Android-spel frÄn de hÀr fantastiska coola rotapparna.

# 2 Instwogram

Den hÀr appen fungerar pÄ samma plattform som Instagram men skillnaden Àr att Instagram erbjuder sina anvÀndare nÄgra fantastiska alternativ som att enkelt dela / ladda ner bilder / videor. I vissa fall fungerar den hÀr appen utan att rota Android-enheten.

Funktioner i Instwogram

Arbeta utan root / superanvÀndarbehörighet (fantastisk och bÀsta funktion) Du kan dela foton och videor med den. Det ser ocksÄ ut som en officiell Instagram-applikation. Utvecklad av officiella XDA Community snabbare Àn andra klonapplikationer Kör ocksÄ pÄ lÄngsamt internet Du kan ocksÄ lÀgga till bildtexter till dina foton med det. Du kan följa vem som helst genom att anvÀnda den.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr ser du sparade Wifi-lösenord i Android (ROOT)

# 3 Boot animation vÀxlare

Om du kÀnner att din stock boot animation Àr för mainstream eller om du Àr uttrÄkad av det, kommer den hÀr appen sÀkert att hjÀlpa dig. Denna app ger dig ett stort utbud av alternativ att vÀlja mellan. Ett bra urval kommer att förvÄna alla som tittar pÄ det!

# 4 Inaktivera tjÀnster

Det finns alltid nÄgra bakgrundstjÀnster som Àr aktiva Àven om de inte krÀvs. De hjÀlper bara till att sakta ner bearbetningen av enheten. Dessa tjÀnster mÄste stoppas för att förbÀttra enhetens prestanda. Det hÀr Àr den tid dÄ Inaktivera tjÀnster sparkar in. Men du mÄste vara försiktig nÀr du anvÀnder den hÀr appen, för om du rÄkar inaktivera i en viktig tjÀnst finns det chanser att du kommer att mjuka din enhet.

LÀs ocksÄ: Hur man ÄterstÀller borttagna foton frÄn Android-telefon (ingen rot)

# 5 SCR-skÀrminspelare

BÀsta gratis skÀrminspelare Android-appar

Den hÀr appen registrerar aktivitet pÄ Android-enhetens skÀrmar. Ljud kan ocksÄ spelas in medan du spelar in skÀrmaktiviteter. Den hÀr appen Àr helt annonsfri. Det Àr en mÄste-ha-app för dem som behöver spela in sina skÀrmaktiviteter.

# 6 ROM-chef

Aromfilhanteraren - iTechhacks.comAromfilhanteraren – iTechhacks

Det Àr enkelt att hoppa mellan olika ROM-apparater. Att blinka din enhet med en ny ROM och sÀkerhetskopiera / ÄterstÀlla din enhet Àr en uppgift som enkelt görs med den hÀr appen.

LÀs ocksÄ: Aktivera och inaktivera SuperhÀmtning för tjÀnstvÀrd i Windows 7/8/10

# 7 Roehsoft RAM-expander

Att ha ett högt RAM-omrÄde Àr mycket bra tecken för din enhet eftersom det inte slÀpar mycket. SÄ om du behöver lite mer RAM kan du anvÀnda den hÀr appen. Denna app tar lite utrymme frÄn ditt SD-kort och byter nÄgra filer i det. dÄ kan detta utrymme anvÀndas som RAM, och du kommer att mÀrka en enorm skillnad i telefonens prestanda.

# 8 Repeti Touch

Som namnet antyder kan du upprepa en enskild eller en sekvens av uppgift pÄ din enhet utan att göra det om och om igen. Du mÄste spela in mönstret en gÄng och ange hur mÄnga gÄnger du mÄste utföra uppgiften och starta processen. Processen fortsÀtter tills den har nÄtt sin grÀns eller avbrutits externt.

LÀs ocksÄ: Topp 5 bÀsta skÀrminspelningsappar utan root-Android

# 9 WiFi Kill

Den hÀr appen Àr rolig att anvÀnda eftersom du anvÀnder den hÀr appen för att avbryta WiFi-anslutningen för mÀnniskorna omkring dig. Om du upplever lÄg internethastighet pÄ grund av för mÄnga anslutningar pÄ samma WiFi, Àr allt du behöver göra att inaktivera andras anslutning, och du har all hastighet att anvÀnda.

# 10 Xmod-spel

Utvecklarna av Xmod-spel har utvecklat korrigeringar för onlinespel som clash of clans, eight ball pool, etc. Det finns nÄgra externa stöd för sina anvÀndare för att förbÀttra deras prestanda i sitt spel. En spelare kommer sÀkert att Àlska den hÀr appen!

LÀs ocksÄ: Blue Ridge kabelkanallista & paket med siffror

# 11 OG YouTube apk

Det finns mÄnga metoder för att ladda ner videor frÄn YouTube. OG YouTube Àr en av de bÀsta apparna nÄgonsin, som uppfinns för Android-enheter. Detta Àr den modifierade apk av den officiella YouTube-appen, som kommer med mÄnga bÀsta funktioner. Du kan till och med spela YouTube-videor i din Android-bakgrund, spela upp videor i Multi Window-lÀge, ladda ner videor direkt med ett klick och mycket fler funktioner finns i den hÀr appen. SÄ lÄt oss ladda ner den hÀr appen nu och njut av den.

# 12 Root App Deleter

BÀsta rotappar: Root-appen Deleter Àr en av de bÀsta Android-rotapparna, som hjÀlper dig att snabbt hantera Android-systemappar. Den hÀr appen lÄter dig hantera de appar som fryser eller raderas. Denna app förbrukar mycket mindre lagringsutrymme och körs mycket snabbt pÄ Android-enheter.

# 13 Tasker

BÀsta rotappar: Tasker Àr en enda lösning för all automatisering frÄn instÀllning till SMS. Du kan göra massor av uppgifter med denna Android-root-appar som Triggers för dag, plats, tid, hÀndelse, genvÀg, tider, plugin, widget och dessutom har den 200+ inbyggda plugin-stöd.

# 14 Root Firewall Pro: BĂ€sta root-appar

Med Root firewall pro kan du blockera datakrÀvande appar frÄn att anvÀnda internet medan du selektivt kan aktivera den för de appar du anvÀnder. Det har till och med alternativen att separera 2G, 3G, 4G, 5G och WiFi-nÀtverk och aktivera för utvalda appar. Den har ocksÄ funktioner som annonsblockering och mycket mer.

# 15 Link2SD

Link2SD-rot appen Àr mycket anvÀndbar för de rotade Android-enheterna som har stöd för en liten intern lagringskapacitet. Link2SD kan anvÀndas för att flytta data frÄn de applikationer som vi har installerat till SD-kortets andra partition.

# 16 Enhetskontroll

Device Control Àr en Android-app för att styra flera funktioner pÄ din enhet samt nÄgra fina extrafunktioner som Tasker, App Manager, Editors, Wireless Filemanager och mer.

# 17 Servicely: Top Rooted Apps

Om din Android-smartphone Àr rotad kan du vÀlja vilka tjÀnster eller appar du vill döda automatiskt. Appen kör en enkel tjÀnst var X: e sekund (standard Àr 60-talet) och kontrollerar om de tjÀnster du har valt lever. MÄste prova de hÀr bÀsta rotapparna

# 18 Batterikalibrering

Som vi alla vet att vÄra Android-enheter genererar en bin-fil för att spÄra varje detalj angÄende batteriet och ge dig samma. Om du tar bort den bin-filen kommer det att leda till ett enormt hopp i batteriets livslÀngd. För att spara smarttelefonens batteritid kan du prova den hÀr fantastiska rotade appen.

# 19 BĂ€sta rotappar: SetCPU

SetCPU Àr en rotad app för att Àndra CPU-instÀllningarna pÄ en Android-enhet. SetCPU fungerar med ett stort utbud av Android-enheter och anpassade ROM-skivor. SetCPU Àr ett verktyg för att Àndra CPU-instÀllningarna pÄ en rotad Android-telefon eller surfplatta. SetCPU fungerar med ett stort antal Android-enheter och ROM-skivor. Men den hÀr appen betalas, för att fÄ den hÀr appen mÄste du lÀsa en guide om hur du fÄr betalda appar gratis.

# 20 Smart Booster

Allvarligt, den största nackdelen med Android-enheter Àr att det gör enorma temp. Filer, cache och onödiga data som gör att vÄr Android-enhet saktar för att undvika det, det hÀr Àr de perfekta apparna för dig. RAM Booster grÀver i telefonens RAM och rensar bort oönskad anvÀndning av bakgrundsappar och ger lite mer RAM för de appar du anvÀnder.

# 21 Snabbstart

Den hÀr appen ger dig tillgÄng till alla avancerade omstartalternativ pÄ ett stÀlle, du behöver inte skriva kommandon i terminalen eller göra nÄgot annat, allt du behöver Àr root.

# 22 BĂ€sta rotappar: 3C ToolBox

3C Toolbox kombinerar mÄnga fantastiska appar i en gigantisk verktygslÄda med ett modernt och lÀttanvÀnt grÀnssnitt. 3C Toolbox har alla verktyg du behöver för att övervaka, kontrollera och finjustera alla dina Android-enheter.

# 23 BuildProp Editor

Redigera enkelt din build.prop eller nÄgon annan fastighetsfil pÄ din Android-enhet. BuildProp Editor kommer med en intelligent kodredigerare med syntaxmarkering för flera sprÄk.

# 24 Terminalemulator för Android

Med den hĂ€r appen kan du komma Ă„t din Android-inbyggda Linux-kommandoradsskal. SlĂ€pp loss din inre nörd! Detta Ă€r en ny version av den populĂ€ra ”Android Terminal Emulator” Ansökan. Samma fantastiska program, bara med ett nytt namn.

# 25 ROM VerktygslÄda

ROM Toolbox kombinerar alla fantastiska rotappar till en monsterapp med ett vackert och lÀttanvÀnt grÀnssnitt. ROM Toolbox har alla verktyg du behöver för att göra din Android-enhet snabb och anpassad efter eget tycke. Detta Àr de bÀsta rotapparna under detta segment.

# 26 SDFix: BĂ€sta rotade appar

# 27 Dumpster Photo & Video Restore

# 28 Nandroid Manager: BĂ€sta rotappar

# 29 Root Browser

BÀsta webblÀsaren för din rotade Android. Denna webblÀsare kÀnner dig som en hackare enhet!

# 30 Root Master

Denna app lÄter dig öka, hantera, sÀkra din rotade Android-telefon. med massor av coola funktioner i den hÀr appen.

LÀs ocksÄ: Hur man rotar Xiaomi Redmi Android-telefoner med eller utan dator

Nöjd? SÄ alla dessa Àr BÀsta rotappar för rotade Android-enheter. Dessa bÀsta rotappar hjÀlper dig sÀkert att hacka Android-spel, hacka wifi och mycket mer sÄdana funktioner finns i dessa appar. Du kan lÀsa mer om dessa rotappar pÄ Google. Glöm inte att dela den och kommentera gÀrna nedan!