Topp 4 FTP-klienter för Android 2020

 FTP Clients for Android

FTP-klienter för Android 2020

FTP-klienter för Android Àr en mycket anvÀndbar app för att snabbt Àndra filer för ditt kundprojekt. Du kan fÄ tillgÄng till din vÀrdserver för att lÀgga till, ladda upp och ladda ner filer till din Android-enhet direkt utan stationÀr eller bÀrbar dator.

Vad Àr en FTP-klient?

FTP stÄr för Filöverföringsprotokoll och ett mÄste-verktyg för alla utvecklare som letar efter Ätkomst till PC över internet för att ladda ner och ladda upp filerna pÄ vÀrdservern enkelt och snabbt. FTP: er Àr verktygsprogrammet som bygger en anslutning mellan en vÀrddator och en fjÀrrserver. Ja, du kan anvÀnda FTP-klienten pÄ dina Android-enheter.

LÀs ocksÄ: Topp 7 bÀsta privata sökmotorer Àn Google


Vi har granskat nÄgra av bÀsta gratis FTP-klienter för Android för att ditt arbete ska gÄ smidigt med alla hinder direkt frÄn dina smartphones och flikar.

1. AndFTP (din Android FTP-klient)

Letar du efter de bÀsta FTP-klienterna för Android, HÀr har vi granskat nÄgra av de bÀsta FTP-klienterna för Android efter att ha testat dem i realtid.

FTP-klienter för Android

AndFTP har tÀckt mÄnga viktiga funktioner, vilket har sparat mÄnga anvÀndare tid. Den har mÄnga funktioner som Àr avgörande för ditt arbete. AndFTP stöder alla större protokoll som FTP, FTPS, SFTP och SCP. Med AndFTP kan du ladda upp och ladda ner filer direkt frÄn din vÀrdserver. Synkronisering Àr enklare med AndFTP.

Du kÀnner dig vÀl med ditt nationella sprÄk Den stöder flersprÄkiga, sÄ du behöver inte oroa dig för sprÄk. AndFTP FTP-klienten Àr enkel, den har ett anstÀndigt anvÀndargrÀnssnitt, det tar bara nÄgra minuter att förstÄ anvÀndargrÀnssnittet. Det jag gillar mest Àr att du kan ladda ner och Äteruppta filer, om nÄgot gÄr fel med din anslutning kan du Äteruppta var du var.

Funktioner i AndFTP

‱ Det Ă€r gratis att ladda ner.
‱ Stöder alla viktiga protokoll ”FTP, FTPS, SFTP och SCP”.
‱ AnvĂ€ndargrĂ€nssnittet Ă€r mycket anstĂ€ndigt.
‱ LĂ€tt att förstĂ„ appen.
‱ Mycket jĂ€mn prestanda.
‱ Du kan ladda ner, ladda upp och Ă„teruppta filer.

NACKDELAR: Det gick inte att ladda upp 4 GB-fil under testet av appen.

Ladda ner AndFTP frÄn Google play

2. Turbo FTP & SFTP-klient

Letar du efter de bÀsta FTP-klienterna för Android, HÀr har vi granskat nÄgra av de bÀsta FTP-klienterna för Android efter att ha testat dem i realtid.FTP-klienter för Android 2019

Turbo FTP Client för Android Àr definitivt den grafiskt utformade FTP Client hittills. Det har blivit kÀnt pÄ grund av dess fantastiska prestanda och anvÀndargrÀnssnitt. Du kan logga in direkt pÄ panelen och göra Àndringar direkt utan problem.

Den har en mycket bra textredigerare som visar alla sprÄk tecken. Den hÀr appen Àr bra för surfplattor som kör Android. AnvÀndargrÀnssnittet Àr lÀtt att förstÄ och Àr uppdaterat. Den stöder FTP, SFTPS.

Funktioner i Turbo FTP Client

‱ Det Ă€r gratis att ladda ner.
‱ Stöder FTP, FTPS, FTPES och SFTPS. protokoll.
‱ Rika funktioner med jĂ€mn prestanda.
‱ AnvĂ€ndargrĂ€nssnittet Ă€r grafiskt.

Ladda ner Turbo FTP frÄn Google play

3. FTPCafe FTP-klient

Letar du efter de bÀsta FTP-klienterna för Android, HÀr har vi granskat nÄgra av de bÀsta FTP-klienterna för Android efter att ha testat dem i realtid.FTP-klienter för Android 2019

FTpCafe FTP Client Àr kÀnd för sina fantastiska funktioner och har laddats ner tusentals gÄnger i Play Store. Den har ett mycket trevligt anvÀndargrÀnssnitt som Àr snyggt, fÄr dig att komma tillbaka och leka med typografi. Vad roligt Àr det att stödja mÄnga protokoll som Àr anvÀndbara för att underhÄlla vÄra vÀrdservrar?

FTpCafe FTP Client stöder FTP-, FTPS-, SFTP-protokoll. Med FTpCafe FTP Client kan du hantera filer, du kan ladda upp och ladda ner inklusive CV-filer. Du kan göra allt grundlÀggande arbete med FTpCafe FTP Client.

Funktioner i FTPCafe FTP Client

‱ Gratis Android-app.
‱ Den stöder FTP-, FTPS-, SFTP-protokoll.
‱ AnvĂ€ndargrĂ€nssnittet Ă€r rent.
‱ Du kan ladda upp och ladda ner filer.
‱ LĂ€tt att komma Ă„t.
‱ Du kan Ă„teruppta trasiga nedladdningar.

Ladda ner FTPcafe FTP frÄn Google play

För TABS: MÄnga av flikarna pÄ marknaden körs pÄ Android, för flikanvÀndare föreslÄr jag att du anvÀnder AndFTP.

4. Enkel FTP-klient

Enkel FTP-klientEnkel FTP-klient

Easy FTP Client Ă€r en annan bĂ€sta FTP-klient för Android som stöder bĂ„de FTP och SFTP. Precis som Turbo FTP Ă€r den hĂ€r appen mycket enkel att anvĂ€nda och anvĂ€ndargrĂ€nssnittet Ă€r ocksĂ„ mycket vĂ€nligt. Öppna bara appen, tryck pĂ„ “LĂ€gg till”-Alternativet, ange FTP-information, tryck pĂ„â€œKontrollera”-Ikonen och du Ă€r redo att gĂ„. Det bra med Easy FTP-klienten Ă€r att den huvudsakligen Ă€r utformad för att pĂ„ ett tillförlitligt sĂ€tt överföra filer till och frĂ„n FTP-servern.

Funktioner i Easy FTP Client

‱ Gratis Android-app.
‱ Den stöder FTP-, FTPS-, SFTP-protokoll.
‱ AnvĂ€ndargrĂ€nssnittet Ă€r rent.
‱ Du kan ladda upp och ladda ner filer.
‱ LĂ€tt att komma Ă„t.
‱ Du kan Ă„teruppta trasiga nedladdningar.

Ladda ner FTPcafe FTP frÄn Google play

LÀs ocksÄ: 9 av de bÀsta krypteringsprogrammen för Windows, MAC, Linux

Slutsats:

Med tanke pÄ antalet tillgÀngliga appar i App Store Àr det ganska stort. Att pröva dem alla och hitta den som passar Àr svÄrt, sÄ jag testade de flesta och granskade dem. Dessa finns tillgÀngliga i App Store just nu. Om jag har missat nÄgot eller om du har nÄgra förtydliganden att göra, kÀnn att lÀmna en kommentar nedan.