Topp 5 bÀsta iPhone-appar för att lÄsa upp Mac med iPhone

Topp 5 bÀsta iPhone-appar för att lÄsa upp Mac med iPhone

FÄ vÀgen att lÄsa upp din Mac med din iPhone genom att anvÀnda samma nÀtverksautentisering mellan bÄda Apple-enheterna för att ge extra sÀkerhet till din Mac-dator

[dropcap]T[/dropcap]hÀr finns mÄnga artiklar pÄ webben om hur du skyddar din dator medan du inte anvÀnder datorn. NÄgra av oss försöker till och med att söka om det finns nÄgon procedur för att lÄsa upp din dator med hjÀlp av smarttelefonen? Det finns en enkel metod dÀr ute som du enkelt kan lÄsa upp din Mac med hjÀlp av din iOS-enhet. Ja, det kan enkelt göras eftersom vi Àr hÀr med en cool guide som lÄter dig göra det. Med den hÀr metoden behöver du din iPhone för att lÄsa upp din Mac efter inloggning pÄ din inloggningsskÀrm och för det mÄste du ansluta din iPhone till din Mac-dator för att identifiera rÀtt autentisering till PC för att lÄsa upp den. SÄ ta en titt pÄ den kompletta guiden som diskuteras nedan för att fortsÀtta.

LÀs ocksÄ: Hur lÄser du upp en Windows-dator frÄn Android / iPhone

Topp 5 bÀsta iPhone-appar för att lÄsa upp Mac med iPhone

Vi har valt ut nÄgra av de bÀsta apparna som lÄter dig lÄsa upp din Mac-dator med din iPhone och det Àr ett vÀldigt coolt sÀtt att sÀkra din Mac. SÄ titta pÄ alla dessa appar som diskuteras nedan.

# 1 Knock 2.0

Att anvÀnda Knock drÀnerar inte din iPhones batteri, Àven om du anvÀnder det varje dag. Knock kommunicerar sÀkert med din Mac med Bluetooth Low Energy, en ny teknik som drar mycket lite kraft. Och detta lÄter dig lÄsa upp din Mac med din iOS-enhet. SÄ prova den hÀr coola appen pÄ bÄde din Mac och iOS-enhet.

HĂ€mta: Knock 2.0 (iOS / Mac)

# 2 nÀra lÄsApp 2

Detta Àr en annan bÀsta app som lÄter dig sÀkra din Mac med din iOS. AnvÀnd din iPhone för att lÄsa och lÄsa upp din Mac automatiskt. NÀr du gÄr bort frÄn din Mac lÄses den automatiskt. NÀr du nÀrmar dig din arbetsplats lÄser Near Lock upp din Mac.

HĂ€mta: Near Lock (iOS / Mac)

# 3 MacIDApp 3

Det hÀr Àr coolt allt som krÀver en Mac med Bluetooth LE (Low Energy) som kör OS X Yosemite eller senare, och en iOS-enhet med Bluetooth LE som kör iOS 8 eller senare. Se till att dina enheter stöder Bluetooth LE innan du köper MacID för iOS. SÄ prova den hÀr appen pÄ bÄda dina Apple-enheter.

HĂ€mta: MacID (iOS / Mac)

# 4 TetherApp 4

Med Tether-appen lÄses din Mac automatiskt nÀr du inte Àr dÀr och ÄtervÀnder till liv nÀr du ÄtervÀnder. SÄ Àr mycket cool upplÄsning metod och nÀr du Àr runt din Mac.

HĂ€mta: Tether (iOS / Mac)

# 5 MacLockApp 5

Det hÀr Àr den fantastiska appen som ansluter din Mac och wifi över det gemensamma nÀtverket och ger sÀkerhet till din Mac och gör iPhone till autentisering för att lÄsa upp din Mac, sÄ mÄste prova den hÀr appen pÄ din enhet.

HĂ€mta: MacLock (iOS / Mac)

LÀs ocksÄ: Hur man lÄser upp eller kringgÄr alla iPhone-lösenord

SÄ det hÀr Àr de BÀsta iPhone-appar för att lÄsa upp Mac med iPhone. Du bör prova alla dessa iOS-appar och lÀgga lite extra sÀkerhet pÄ dina Apple-enheter. Hoppas att du gillar vÄrt arbete, fortsÀtt dela med andra ocksÄ. LÀmna en kommentar nedan om du har nÄgra relaterade frÄgor med detta.