Topp 5 PDF-lÀsare för Android 2020 (gratis)

Topp 5 PDF-lÀsare för Android 2020 (gratis)

Idag kommer jag att lista Top BÀsta PDF-lÀsare för Android tillgÀnglig i Google Play-butiken och Android-appbutiken. Det fanns en tid dÄ pdf-filer bara kan öppnas frÄn en dator men nu har saker och ting förÀndrats för gott, vilket gör det lÀttare för oss att komma Ät frÄn vÄra bÀrbara prylar som Android-enhet.

LÄt oss hoppa in i listan över PDF-lÀsare för Android. Jag har testat dem alla personligen för en bÀttre upplevelse.


# 1 PDF-lÀsare

Namnet PDF-lĂ€sare för Android Ă€r vad det gör, det kommer med mĂ„nga viktiga funktioner som det kan kallas ”All In One” pdf-lĂ€sare. Det Ă€r bra för dem som ofta anvĂ€nder en pdf-lĂ€sare. Det Ă€r integrerat med massor av funktioner, du kommer aldrig hitta det nĂ„gon av lĂ€sarna pĂ„ listan hĂ€r. DĂ€rför gĂ„r det definitivt in i min lista. Det har ett anstĂ€ndigt grĂ€nssnitt med lĂ€tt upplevelse. Det fungerar supersnabbt jĂ€mfört med Foxit och adobelĂ€sare nĂ€r det gĂ€ller hastighet och prestanda, sĂ€rskilt för studenter.

Den har en inbyggd webblÀsare för att leta efter nya lÀsta böcker. Det Àr en gratis Android-app. Stöder komiska format som cbr, cbz, stöder ocksÄ ePub och etc. Inte bara kan den lÀsa PDF, DIVU, OPENXPS OCH Fictionbook som stöds. Du kan exportera filen till en textformatfil. Den kan visa flera sprÄk som japanska, kantonesiska och koreanska. LÀsning av nattprofil aktiverad.

Ladda ner PDF Reader frÄn Google play

# 2 Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat-lÀsare Àr en berömd lÀsare, anvÀndaren anser nu att den Àr standard-PDF-lÀsare för sina smarttelefoner. Den har sÄ mÄnga standardfunktioner som du kan hitta pÄ en annan standard PDF-lÀsare. den upptÀcker alla PDF-filer pÄ din enhet, du kan öppna vilken PDF-fil som helst frÄn din enhet till e-post. Du kan leta upp ett dokument direkt frÄn sökfÀltet. Den hÀr appen Àr mer lÀmplig för storskÀrm eller flikar eftersom du kan zooma in och ut som du vill. Den intressanta delen av Adobe Acrobat Àr att du kan spara filer i inbyggt molnlagring som tillhandahÄlls i appen senare, du kan komma Ät dem och spara lagring ocksÄ. Att flytta till grÀnssnittet Àr det mer rymdÄldersgrÀnssnittet, mycket smidigt och rent.

Det Àr en gratis Android-app. Prestanda Àr mycket bra för medelstora enheter. LÀmplig för större skÀrmar. Den har alla standardfunktioner som zoom in / ut, delning etc. Inbyggt molnkonto. AnvÀndargrÀnssnitt för rymdÄldern.

NACKDELAR: Det kraschar ibland nÀr filer öppnas över 200 MB, inget SD-kort stöder för mindre interna minnesenheter som HTC löpeld.

Ladda ner Abode acrobat frÄn Google play

MÄste lÀsa: Android-appar för bÀsta allmÀnna kunskap

# 3 WPS Office + PDF

PDF-lÀsare för Android - WPS Office + PDF

WPS PDF Àr en av de andra bÀsta PDF-lÀsarna för Android. Det Àr en utmÀrkt Android-app för all slags kontorsanvÀndning, den levererar vad den sÀger nÀmligen. Kommer till anvÀndargrÀnssnittet skulle jag sÀga att det har anstÀndig erfarenhet som gör att anvÀndaren aktiverar appen om och om igen. Den har alla standardfunktioner för att öppna alla MS-office-dokument inklusive PDF, det fungerar som en charm i mÄnga aspekter. Om du anvÀnder PDF ibland borde detta vara bra för dig eftersom det ocksÄ tÀcker alla dina MS-relaterade filer i en enda Android-app. Den kan ocksÄ anvÀndas pÄ andra plattformar som IOS och Linux. Oroa dig inte alla dessa funktioner kommer att vara kostnadsfria, ja det Àr ett gratisprogram.

Gratis Android-app. UtmÀrkt anvÀndargrÀnssnitt. En massa funktioner som du kan komma Ät filer frÄn FTP / WebDAV.
Stöder 50+ sprÄk.
Det Àr bra för tabletter.
Delning Àr ocksÄ möjlig via WIFI, DLNA eller NFC.
Du kan ocksÄ öppna filer frÄn icloud.

Ladda ner WPS Office + PDF frÄn Google play

# 4 Foxit Mobile PDF-lÀsare

Foxit PDF-lÀsare har lÀmnat mÄnga anvÀndare överraskade, inte bara av betyg och prestanda. Om du letar efter en vanlig PDF-lÀsare Àr Foxit PDF ditt svar. Det Àr en praktisk gratis PDF-lÀsarapp för Android-enheter fylld med anstÀndiga funktioner. Det öppnar filer mycket snabbt Àven om det Àr en större fil runt 300 MB utan krÄngel. Den stöder alla traditionella sprÄk. Det Àr lÀtt att anvÀnda.

Det Àr en gratis Android-app. Det kan öppna större filer smidigt. Alla standardfunktioner finns i det som zoom in / ut, sökfÀlt, öppna filer frÄn molnet. Stöder alla traditionella sprÄk. AnvÀndargrÀnssnittet Àr vÀldigt anstÀndigt. Du kan kommentera, markera infoga signaturer etc.

NACKDELAR: För att lÄsa upp premiumfunktioner mÄste du prenumerera pÄ deras betalda version.

Ladda ner Foxit PDF-lÀsare frÄn Google play

# 5 MuPDF

PDF-lÀsare för Android - MuPDF

Jag vet att det finns mÄnga anvÀndare dÀr ute som anvÀnder PDF ibland kan vara en eller tvÄ gÄnger i veckan. Denna Android-app Àr för dem som letar efter en grundlÀggande anvÀndning. MuPDF Àr en gratis Android-app med alla grundlÀggande funktioner. Tack till utvecklare för att de har lagt till mycket rent och anstÀndigt anvÀndargrÀnssnitt, kommer det att tvinga dig att anvÀnda det igen pÄ grund av appens enkla natur. Flytta till anvÀndargrÀnssnittet, vilket Àr ganska grafiskt. Kommer till funktioner kan det öppna olika filer som PDF, CBZ, XPS och EPUB. Du kan öppna filer mycket snabbt.

Gratis PDF Reader Android-app. LÀtt app. Stöder PDF, CBZ, XPS och EPUB. Det kan ocksÄ visa OpenXPS med en högkvalitativ upplevelse. MuPDF tar inte mycket plats.

Ladda ner MuPDF frÄn Google play

LÀs ocksÄ: Minska dataanvÀndningen pÄ Android

Sammanfatta:

Alla Android-appar som listas ovan testas för prestanda och stabilitet innan de gick ner i listan. Som du kan se har jag inte listat mÄnga appar med högt rankade och berömda appar, en av dem Àr google pdf-visare saknar prestanda och funktioner men jag Àr sÀker pÄ att google lÀr sig och kommer tillbaka med en bÀttre app för sina anvÀndare att vinna tillbaka deras förtroende.

NÀr det kommer till PDF-lÀsare för Android 2020 vi behöver alla grundlÀggande funktioner gratis medan fÄ appar laddar nÄgra dollar vilket Àr irriterande. Om du har nÄgra frÄgor angÄende listan eller om jag har missat nÄgot Àr du vÀlkommen att kommentera.