Topp 5 Voice Changer Apps för Discord 2020

Top 5 Voice Changer Apps for Discord 2019

Topp 5 Voice Changer Apps för Discord 2020

NÀr man spelar videospel online mÄste man ha kommunikation med andra teammedlemmar för att upprÀtthÄlla samordningen mellan dem! Vissa onlinespel har en inbyggd kommunikationsfunktion, men de flesta spelarna föredrar att anvÀnda Discord framför nÄgon annan plattform för att interagera med varandra!

Discord Àr en freeware VoIP-applikationsplattform, som ursprungligen endast var utformad för videospelgemenskapen. Spelare kan anvÀnda denna programvara för att dela information via text, bild, video och ljudklipp.

Denna programvara slÀpptes först den 13 maj 2015. Den körs pÄ nÀstan alla operativsystem som Windows, macOS, Android, iOS, Linux och webblÀsare. Dessutom stöder den 27 olika sprÄk, som inkluderar engelska, kinesiska, kroatiska, danska, nederlÀndska, franska, tyska, japanska, koreanska, portugisiska, rumÀnska, ryska, spanska, turkiska etc. FrÄn och med den 14 december 2019 har Discord över 250 miljoner unika anvÀndare.

Eftersom de flesta mÀnniskor anvÀnder den röstbaserade chattjÀnsten, som tillhandahÄlls av Discord, kan du anvÀnda en röstvÀxlare för att antingen behÄlla din integritet eller ha kul med dina vÀnner. SÄ hÀr Àr vi med listan över nÄgra av de bÀsta röstvÀxlarna, som du kan anvÀnda för att Àndra ditt val till skrÀmmande, kvinnlig eller robotröst, pÄ Discord.

Du kanske ocksÄ gillar:


# 1. Voicemod: Voice Changer för Windows

Voicemod: Voice Changer för Windows

Voicemod: Voice Changer för Windows

Voicemod Àr en av de mest anvÀnda röstbytesprogramvarorna! Den kan anvÀndas för att Àndra din röst pÄ ett antal plattformar som Discord, Skype, PUBG, Fortnite, Hangout etc. AnvÀndarna har mer Àn hundra röstalternativ att vÀlja mellan! Att anvÀnda denna programvara Àr ocksÄ ganska enkelt.

Hur anvÀnder jag Voicemod Voice Changer pÄ Discord?

Du mÄste ha Discord installerat pÄ din enhet, du börjar med den hÀr metoden.

Steg 1- Ladda ner och installera Voicemod Voice Changer App pÄ din enhet.

Steg 2- LÀngst ner till vÀnster i den hÀr appen hittar du din anvÀndare instÀllningar alternativ, klicka pÄ den för att öppna anvÀndarinstÀllningarna.

Steg 3- Navigera hĂ€r till ‘Röst & videoavsnittet om dina appinstĂ€llningar.

Steg 4 Expandera listan IngÄngsenheter och vÀlj Mikrofon

Steg 5 Slutligen trycker du pÄ Esc-knappen pÄ tangentbordet för att tillÀmpa de Àndringar du har gjort.

VÀnta..! Innan vi gÄr vidare till vÄr lista vill vi lÀgga till nÄgra riktiga FAQ bakom Discord Voice Changers.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr aktiverar du Discord Screen Share Feature 2020

Q1. Hur fungerar Voice Changer Apps?

Svar: Hur mÄnga av er kÀnner till tonhöjd och ljudmastering innan du svarar? Ju snabbare ljudvÄgen svÀnger desto högre tonhöjd kommer den att ha. Till exempel, pÄ en trumslag, kommer en stor tung trumma att vibrera lÄngsamt och skapa ett lÄgt ljud eller lÄg tonhöjd. En tunnare lÀttare platta vibrerar snabbare och skapar ett högt ljud eller hög tonhöjd.

Vad dessa appar i grund och botten gör Àr att de Àndrar frekvensen, tonhöjden och med hjÀlp av ljudmastering av AI kan de konvertera din röst till nÄgot slags robotikljud, kvinnligt ljud osv. Beroende pÄ ditt val.

# 2. Soundboard: Mac och Windows

Topp 10 bÀsta musiknedladdningswebbplatser lagligt under 2018Soundcloud | Juridiska webbplatser för att ladda ner musik

Detta Àr en av de mest c, som du kan anvÀnda pÄ Discord! Du kan skapa din egen soundboard genom att anpassa standard soundboard. Du kan vÀlja snabbtangenter för att aktivera röstvÀxlaren, du kan ocksÄ vÀlja ljudknappar med nÄgra av de bÀsta ljudeffekterna.

# 3. Voxal Voice Changer: MacOS

Voxal Voice Changer: MacOSVoxal Voice Changer: MacOS

Till och med den hÀr röstvÀxlaren kommer med en lista över anvÀndbara funktioner, som man inte bara kan anvÀnda för att Àndra sin röst i realtid utan ocksÄ tillÀmpa röstÀndringar pÄ inspelade röster. Man kan ocksÄ anvÀnda denna programvara för att prata pÄ Discord utan att lÄta ur synkronisering.

Den har en stor samling röster som robot, tjej, pojke, frÀmling, atmosfÀr, eko etc. Förutom Discord kan man ocksÄ anvÀnda denna programvara pÄ andra kommunikationsplattformar som Skype, Hangouts, etc.

Hur stÀller jag in och anvÀnder en Voxal Voice Changer pÄ Discord?

Steg 1- Ladda ner och installera programvaran Voxal Voice Changer pÄ din enhet.

Steg 2- Navigera till anvÀndarinstÀllningarna för chattprogrammet, till vÀnster pÄ huvudskÀrmen.

Steg 3- VÀlj nu alternativet Mikrofon (Voicemod Virtual Device) i ljudinstÀllningarna.

Steg 4 I avsnittet Voicemod vÀljer du funktionen Meme Sound Machine (soundboard).

Steg 5 Sök och ladda dina favoritljud. Du kan ocksÄ tilldela dem snabbtangenter.

# 4. ClownFish: Discord Voice Changer Windows

ClownFish: Discord Voice Changer WindowsClownFish: Discord Voice Changer Windows

Detta Àr en annan anvÀndbar röstvÀxlare, som du kan anvÀnda pÄ din Discord eller nÄgon annan plattform dÀr du kan anvÀnda en mikrofon för att interagera med andra mÀnniskor. Att anvÀnda den hÀr programvaran Àr ganska enkel och det kommer sedan eftersom de mest intressanta röstalternativen som Alien, Robot, man, kvinna, baby, etc.

Hur stÀller jag in och anvÀnder en ClownFish on Discord?

Steg 1- Ladda ner och installera ClownFish-programvaran pÄ din enhet.

Steg 2- Efter installation av den senaste 64-bitarsversionen av clownfish. Du kan nu se menyalternativet dÀr.

Steg 3- VĂ€lj avsnittet ClownFishStĂ€ll in röstvĂ€xlare”.

Steg 4 Sök och ladda dina favoritljud. Du kan ocksÄ tilldela dem snabbtangenter.

# 5 MorphVOX: MacOS / Windows

MorphVOX: MacOS / WindowsMorphVOX: MacOS / Windows

Sist men inte minst. MorphVOX Àr en mycket anvÀndbar röstvÀxlare som du kan anvÀnda pÄ din Discord eller nÄgon annan plattform dÀr du kan anvÀnda en mikrofon för att interagera med andra mÀnniskor. Detta Àr den enda gratis röstvÀxlarappen för oenighet i realtidsspel. Att anvÀnda MorphVOX med Mumble ganska enkelt och det kommer sedan om de mest intressanta röstalternativen som Alien, Robot, man, kvinna, baby, etc.

Hur stÀller jag in och anvÀnder en MorphVOX med Mumble on Discord?

Steg 1: Ladda ner och installera MorphVOX-programvaran pÄ din enhet.

Steg 2: Efter installationen, kör MorphVOX och se till att “Lyssna”-Knappen Ă€r avstĂ€ngd sĂ„ att du inte hör din röst nĂ€r du pratar medan du spelar.MorphVOX Ă€r en mycket anvĂ€ndbar röstvĂ€xlare

Steg 3: Kör nu “Mumla”Och klicka pĂ„â€ Konfigurera ”-menyn och sedan mĂ„ste du vĂ€lja“ Audio Wizard ”

Steg 4: Efter att ha accepterat villkoren, klicka pĂ„ sidan “Enhetsval” Ă€ndra ingĂ„ngsenheten till “Mikrofon”

MorphVOXMorphVOX

Steg 5: Följ de följande stegen och gratulationerna! Du kan nu Àndra din röst i Discord Apps.

LÀs ocksÄ: Topp 7 bÀsta RAM Cleaner-appar för Android

Slutsats:

Dessa var nÄgra av de som du kan anvÀnda pÄ Discord! Var och en av dessa program har sina egna funktioner, som kan anvÀndas av anvÀndarna enligt deras behov.

Om vi ​​har missat nĂ„gon sĂ„dan anvĂ€ndbar röstvĂ€xlare för Discord, vĂ€nligen meddela oss om det i kommentarfĂ€ltet nedan.