Topp 8 bÀsta GarageBand-alternativ för Windows 2020

Topp 8 bÀsta GarageBand-alternativ för Windows 2020

BĂ€sta GarageBand-alternativ | itechhacks.com

Musik Àr en av de mest underhÄllande medierna. MÀnniskor Àlskar att lyssna pÄ musik i vilket humör de Àn Àr. Det finns ocksÄ nÄgra som gillar att skapa egen musik. För sÄdana mÀnniskor kom Apple Inc med GarageBand som Àr en digital ljudarbetsstation dÀr anvÀndare kan skapa egen musik och podcast. Denna programvara Àr dock endast tillgÀnglig för Mac- och iOS-enheter. I vÄr tidigare artikel har vi visat dig det bÀsta sÀttet att ladda ner GarageBand för Windows. SÄ du kan ocksÄ gÄ igenom det.

GarageBand-alternativ: Det finns sÀtt att anvÀnda denna programvara pÄ andra operativsystem, men man kan anvÀnda andra GarageBand-alternativ som finns pÄ marknaden. SÄ hÀr Àr vi med nÄgra av de bÀsta GarageBand-alternativen som du kan hitta och anvÀnda istÀllet för det.

LĂ€s ocksĂ„: Topp 8 bĂ€sta kabel-TV-alternativ frĂ„n 2020 – Spara dina pengar!


# 1 FL Studio 12

BĂ€sta GarageBand-alternativ 2018 |  itchhacks

FL Studio | itechhacks.com

Detta Àr en annan digital ljudarbetsstation som Àr designad av företaget Image-Line. Denna programvara Àr kompatibel med Android, iOS, macOS, Windows. Det stöder ocksÄ delning över flera plattformar. Denna programvara slÀpptes ursprungligen 1997. Den senaste uppdateringen av denna programvara som Àr version 12 slÀpptes den 22 april 2015. MÄnga nya funktioner lÀggs till i varje uppdatering. FL Studio stöder olika plug-ins vilket gör den mycket flexibel. NÄgra av de nyligen tillagda funktionerna inkluderar följande:

Ladda ner

# 1. Nytt vektorialt grÀnssnitt

# 2. Uppdaterade plugins.

# 3. Multi-touch-stöd

# 4. Omformad mixer

# 5. FörbÀttrat 32 och 64-bitars plugin-stöd

# 6. FörbÀttrad filhantering.

LÀs ocksÄ: De bÀsta Chegg-alternativen: Gratis studieleder 2020

# 2 Mixcraft 8

BĂ€sta GarageBand-alternativ 2018 |  itchhacksMixcraft 8 | itchhacks

Denna programvara Àr endast utformad för Windows-operativsystem. Denna programvara finns ocksÄ i tre olika versioner. NÀmligen:

Ladda ner

1. Mixcraft Home Studio- Denna version anvÀnds mest av nykomlingar som inte behöver alltför mÄnga funktioner utan bara de grundlÀggande.

2. Mixcraft inspelningsstudio- Denna version Àr nÄgot modifierad Àn den tidigare versionen. Denna version passar för dem som behöver lite fler funktioner Àn Home Studio-versionen.

3. Mixcraft Pro Studio- Som namnet antyder föreslÄs den hÀr versionen för de mÀnniskor som helt och hÄllet vill skapa musik. Eftersom den hÀr versionen har mÄnga funktioner Àr det bara de professionella som kan anvÀnda dessa funktioner.

Den senaste versionen som slÀpps frÄn och med nu Àr version 8. Den slÀpptes i januari.

LÀs ocksÄ: Topp 5-webbplatser som Couch Tuner: Alternativ till Couch Tuner

# 3 Magix Music Maker

BĂ€sta GarageBand-alternativ 2018 |  itchhacksMagix Music Maker

Detta Àr en kommersiell digital musikredigerare som Àr exklusivt för Windows operativsystem. Du kan importera och exportera media i ett antal format som WAV, MP3, Ogg Vorbis, WMA, AIFF, MIDI, CD-DA, BMP, JPEG, etc. NÄgra av systemkraven som mÄste uppfyllas av din Windows-dator Àr:

Ladda ner

1. En 2 GHz-processor eller högre.

2. En DVD-ROM-enhet.

3. 4,2 GB ledigt hÄrddiskutrymme.

4. Ett ljudkort.

5. Ett grafikkort.

Det Àr laddat med en hel del funktioner som hjÀlper till att leverera dess prestanda.

# 4 Stagelight

BĂ€sta GarageBand-alternativ 2018 |  itchhacksStagelight

Denna programvara anses vara en av de enklaste metoderna för att skapa musik pÄ Android- och macOS-enheter. Funktionerna i denna programvara strÀcker sig frÄn nybörjare till professionell. Den levereras med en egen equalizer, kompressor etc. Den stöder ocksÄ ljudinspelning och fildelning. Det har ocksÄ en stark gemenskap dÀr du kan söka hjÀlp om du behöver nÄgon!

# 5 Reaper | Audio

BÀsta GarageBand-alternativ 2018 |  itchhacksDetta Àr en annan anvÀndbar multitrackinspelning och en digital ljudarbetsstation för Windows, Linux och macOS. Den har inbyggt stöd för BCF2000, TranzPort, AlphaTrack, FaderPort, Baby HUI och MCU. Den kommer med olika effekter och anpassningsalternativ som gör denna programvara hanterbar.

Ladda ner

NÄgra andra GarageBand-alternativ Àr:

# 6 LMMS.

# 7 Cubase

# 8 Audiotool.

LÀs ocksÄ: Topp 7 bÀsta alternativ till gratis Photoshop

Slutsats:

Dessa var nĂ„gra av de som vi kunde hitta Ă„t dig. Du kan prova dem och veta vilken som passar dig bĂ€st. Vi garanterar att inget av ovanstĂ„ende alternativ kommer att göra dig besviken över deras prestanda. Men det mesta av programvaran som anges ovan betalas, men du kan fĂ„ en gratis provperiod innan du köper den. Om vi ​​har missat ditt favorit GarageBand-alternativ, lĂ„t oss veta om det i kommentarfĂ€ltet nedan.