Toppnot WordPress-sidfotdesigner (bÀsta metoder och tips)

Toppnot WordPress-sidfotdesigner (bÀsta metoder och tips)

De flesta sidfotdesigner Àr trÄkiga och anledningen till det Àr att sidfotdesignerna ofta ignoreras. AnvÀndare inser inte att sidfotdesigner Àr lika viktiga som resten av designen. Sidfot Àr mer Àn bara en plats för information om upphovsrÀtt. Det finns oÀndliga fördelar med att fördela ditt sidfotutrymme, och det kan anvÀndas för din fördel. I den hÀr artikeln kommer vi att visa en samling WordPress-sidfotdesigner i toppklass och berÀtta varför nÄgra av dessa mönster kvalificerar sig för att vara med i vÄr lista. Vi delar ocksÄ nÄgra tips och utdrag som du kan anvÀnda för att förbÀttra din sidfotdesign och anvÀnda den till din fördel.

Samling av de bÀsta WordPress-sidfotdesignerna

Nedan Ă€r listan över de bĂ€sta WordPress-sidfotdesignerna som vi hittade pĂ„ nĂ€tet. Vi har nog missat mĂ„nga andra. Om du kĂ€nner till en sidfotdesign pĂ„ en WordPress-driven webbplats som du tror Ă€r vĂ€rd att nĂ€mnas pĂ„ WPBeginner, vĂ€nligen dela den med oss ​​i kommentarerna.

1. David Hellmann

2. I primi dieci

I primi dieci - WordPress Footer Designs

3. Boagworld

Boag World - WordPress Footer Designs

4. Produktiva drömmar

Produktiva drömmar - WordPress Footer Designs

5. Torrance webbdesign

Torrance webbdesign - WordPress Footer Designs

6. Carsonified

Carsonified - WordPress Footer Designs

7. Ritchie Linao

Ritchie Linao - WordPress Footer Designs

8. John Cow

John Cow - WordPress Footer Designs

9. Branded07

Branded07 - WordPress Footer Designs

10. Bcandullo

Bcandullo - WordPress Footer Designs

11. TrÄdrosor

Wire Roses - WordPress Footer Designs

12. Problogger

Problogger - WordPress Footer Designs

13. Jonas Hellwig

Kultur Banause - WordPress Footer Designs

14. GoMediaZine

GoMediaZine - WordPress Footer Designs

15. Herr Diggles

MrDiggles - WordPress Footer Designs

16. CSS-tricks

CSS Tricks - WordPress Footer Designs

17. Starseite

Starseite - WordPress Footer Designs

18. Blogga mig anbud

Blog me tender - WordPress Footer Designs

19. FÀrgbrÀnd

Colorburned - WordPress Footer Designs

20. Iemai

Iemai - WordPress Footer Designs

Vad lÀgger du till pÄ en sidfotdesign?

Som du kan se i utstÀllningen ovan begrÀnsas dina möjligheter av din fantasi. NÄgra av funktionssidan som visas i vÄr utstÀllning har:

KontaktformulÀr Författarens biografi Författarens webbplatser Resurser Sök OmrÄde Taggmoln Arkiv Senaste inlÀgg Sponsorer RSS Prenumerera PÄminnelse Sociala medieprofiler Kalender LÀsare utstÀllning Visa / PopulÀra inlÀgg

Nu borde det inte vara grĂ€nsen för din sidfot. Du behöver inte ha alla dessa element i sidfoten. Även om det skulle vara ett test av din kreativitet om du kan lĂ€gga in dem alla och fĂ„ det att se bra ut.

En sak du bör tÀnka pÄ nÀr du omorganiserar sidfoten Àr att du vill fÄ den att se bra ut och ren. Ju mer organiserad din sidfot Àr, desto bÀttre Àr det att gÄ igenom av dina anvÀndare. Du kan gÄ till mÄnga anpassningar för din sidfotdesign i WordPress, sÄ lÄngt som att göra hela din sidfot-widget-kompatibel.

Nedan kommer vi att förse dig med utdrag eller andra alternativ som du kan anvÀnda för att lÀgga till alla funktioner som vi listade frÄn de bÀsta WordPress Footer Designs. Obs! Att de flesta av dessa jobb krÀver kunskap om HTML och CSS. Om du inte har den kunskapen Àr detta slutet pÄ inlÀgget för dig.

KontaktformulÀr

Det Àr möjligt att lÀgga till ett kontaktformulÀr med cforms-plugin. Ladda bara ner / aktivera pluginet och Àndra instÀllningarna efter dina behov. NÀr du har stÀllt in instÀllningarna mÄste du klistra in koden som tillhandahÄlls av plugin-programmet i din footer.php. Se till att utforma den och fÄ den att passa din design.

Författarens biografi

Du kan helt enkelt redigera och lÀgga till texten i koderna, eller sÄ kan du faktiskt anvÀnda författarens beskrivningsfunktion frÄn WordPress och visa din författarbiografi. Det hÀr fungerar bara om det Àr en enmansblogg. NÀr du redigerar din profil under fliken AnvÀndare i WordPress-adminomrÄdet har du ett fÀlt som sÀger Biografi. Du kan skriva texten dÀr och istÀllet för att skriva ut texten i .php-filen, lÀgg bara till det hÀr utdraget:

ErsÀtt nummer 1 med anvÀndar-id.

Externa lÀnkar

Detta inkluderar resurser, sociala medieprofiler eller författarlÀnkar. Du kan antingen infoga lÀnkarna manuellt i din footer.php och lÀgga till och ta bort lÀnken varje gÄng genom att Àndra din php-fil, eller sÄ kan du helt enkelt anvÀnda lÀnkkategorifunktionen i WordPress och Àndra lÀnkar via adminpanelen. Först mÄste du skapa en bloggkategori som heter resurser och lÀgga till alla resurslÀnkar dÀr. Namnet pÄ kategorin spelar ingen roll, men se till att bara lÀgga till de lÀnkar du vill placera i sidfoten dÀr.

LÀgg till följande kod dÀr du vill placera den:

Ändra helt enkelt kategori-id till specifik kategori dĂ€r dina sociala medialĂ€nkar, resurslĂ€nkar eller andra externa lĂ€nkar finns.

LÀs vÄr artikel om hur du organiserar blogglÀnkar för mer information.

Arkiv

För att visa arkiv, anvÀnd detta kodavsnitt:

LÀs ocksÄ den hÀr guiden om hur du kan begrÀnsa antalet visade arkivmÄnader.

Taggmoln

För att visa taggmoln, anvÀnd följande kodavsnitt:

För mer information och parametrar, besök WordPress Codex

Visa senaste inlÀgg

‘, ‘

‘); ?>

För mer information, kolla in vÄr handledning.

Tror du att du har en sidfotdesign som Ă€r vĂ€rt att visa, dela den sedan med oss ​​i kommentarerna. Kom ihĂ„g att det mĂ„ste drivas av WordPress.