Tummy, Escape the Room AR, Cosmicast och andra appar att kolla in i helgen

Tummy, Escape the Room AR, Cosmicast och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week Roundup innehÄller en app för att hitta mat som Àr meningsfull, ett virtuellt utrymningsrum och en vacker, ny podcast-spelare. Och som vanligt har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Mage

Buk Àr svaret pÄ vad som Àr fel med mat- och restaurangsökningsappar. Inget mer spendera timmar pÄ att söka igenom sidor med information, foton och recensioner och försöker lista ut var du ska Àta. BerÀtta bara för appen var du Àr, vilken typ av mat du gillar och hur mycket du vill betala, och det gör resten. Tummy erbjuder de tre bÀsta valen runt dig, baserat pÄ vem som har bÀst betyg och vem som för nÀrvarande Àr öppen.

Ladda ner gratis

Escape the Room AR

HÀr Àr ett intressant anvÀndningsfall för förstÀrkt verklighet. Escape rummet lÄter dig uppleva utmaningen och spÀnningen i ett utrymningsrum utan att nÄgonsin lÀmna hemmet. GÄ pÄ det ensam eller gÄ ihop med tvÄ vÀnner. Appen hÄller virtuella objekt i rummet runt dig, och du mÄste anvÀnda din uppfinningsrikedom för att lösa pusslet. Ett normalt utrymningsrum kan kosta upp till $ 30 per person, sÄ de smÄ IAP-apparaterna hÀr Àr relativt billiga.

Ladda ner gratis

Cosmicast

Letar du efter en ny eller förÀndrad podcast-spelare? Kolla in Cosmicast. Det Àr en vacker podcast-spelare byggd med iOS-riktlinjer i Ätanke. Funktionerna inkluderar ljus, mörkt och Àkta svart lÀge, offlineuppspelning, uppspelningshastighetskontroll, vilotimer och mycket mer. Det stöder ocksÄ dra-och-slÀpp podcast-avsnitt arrangemang Siri GenvÀgar och iMessage Stickers. Jag vet att det Àr ett trÄngt fÀlt, men det hÀr ser ut som en konkurrent.

Ladda ner för $ 1,99

Neon Cop

Neon Cop Ă€r ett enkelt arkadspel med en mycket rak historia: kör genom neonvĂ€rlden och fĂ„nga skurkarna. Du kommer att strĂ€cka dig, undvika och undvika hinder, och nĂ€r du nĂ„r brottslingen – krossa honom! Det finns verkligen inte mycket annat. Om du gillar nostalgisk framkallande retro arkadtitlar med neongrafik och slowmotion-grafik kommer du att grĂ€va Neon Cop. Det Ă€r vĂ€rt att kolla in i helgen.

Ladda ner gratis

Dechiffrera

Decipher Àr ett hjÀrntiterande pusselspel dÀr du mÄste anpassa rymdringarna för att lösa gÄtan! Det ser enkelt ut, men olika ringar ger olika effekter och varje ÄtgÀrd ger en reaktion. Butterfly Effect kan vara din bÀsta vÀn eller din vÀrsta fiende nÀr det gÀller att lÄsa upp fysikbaserade pussel. Funktionerna inkluderar 250+ nivÄer, avkopplande musik och grafik, och det erbjuder Àven kompatibilitet med fÀrgblindhet.

Ladda ner gratis

Andra apprelaterade nyheter vÀrda att kolla in