Tweetbot 5-uppdateringen erbjuder uppdaterad design, optimerat mörkt tema och mer

Tweetbot 5-uppdateringen erbjuder uppdaterad design, optimerat mörkt tema och mer

Tapbot Àr ute med sin senaste appuppdatering för Tweetbot 5. Version 5.0 anlÀnder bara nÄgra veckor efter att Twitters senaste API-Àndringar tvingade den populÀra tredjepartstjÀnsten att ta bort nyckelfunktioner pÄ bÄde sina iOS- och macOS-appar.

Det första du kommer att mÀrka om Tweetbot 5 för iOS Àr dess nya ikon, som ska se bekant ut. Det Àr samma som Tapbot anvÀnder för Tweetbot 3 för Mac.

Tweetbot 5 för iPhone och iPad lÀgger ocksÄ till GIF-stöd i komponeringsvy som drivs av Giphy. Kanske bÀst av allt Àr Tweetbot 5 nu optimerad för iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Andra Àndringar i uppdateringen inkluderar:

Tillbaka i augusti förklarade Tapbots att det var tvunget att inaktivera eller försÀmra nÄgra populÀra funktioner, inklusive tidslinjestreaming pÄ Wi-Fi, push-meddelanden och Tweetbot Apple Watch-appen.

Twitter API Àndras ursprungligen meddelade förra vÄren, tog bort tvÄ viktiga verktyg för Twitter-lösningar frÄn tredje part. Dessa inkluderade förlust av realtidsströmning och en fördröjning av push-meddelanden.

Tweetbot har lÀnge varit en favorit i mitt hushÄll, och jag Àr glad att se att Tapbot driver framÄt trots Twitters senaste drag.

Du kan ladda ner Tweetbot 5 i App Store.